Elérhető az IE9 negyedik előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lista amit összeraktál no comment.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az tök jó ötlet, remélem jól fogják megoldani.
De jól látszik hogy hetek óta nem jegyzik sehol az IE-t, és évek óta csak azért
használják mert a Win-nel ez is járt! De ennek a világnak vége, a valóság
N1: Chrome!
N2: Opera!
N3: Róka! Sosem volt nagy szám, sõt!
Ez így lesz és nem is fog változni, hacsak nem annyiban hogy a
Chrome 5.xx-tõl még nagyobb lesz a különbség, természetesen a GOOGLE javára!
És ez nem vita téma, ezek száraz tények!
(így legyen lottó 5-ösöm 😄D)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Félrevezetni laikus hozzánem értõ vagy tólzottan róka, opera, egyéb fan-okat.
Csak el kell látogatni ide: http://service.futuremark.com/peacekeeper/browserStatistics.action
A több hetes visszajelzés!
magukat tudnak jót csinálni de persze ezt egy fanboy majom nem tudja felfogni.
Hogy a véglegesnél hogy lesz, nem tudom.
Egyébként kipróbáltam a safari-t, de szerintem egy rakás szar az egész. meg sem közelítette az ie8 tudását és sebességét, valamint a kinézete is sokkal jobb az ie-nek.
De mit is magyarázok egy elvakult embernek, akine csak az apple a jó, a szent és legyõzhetetlen!!! 😊 csak mosolygok!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
(jön majd ez)
BFP4F: Yossarian23
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_layout_engines_%28HTML5%29
WebKit motor oszlopát nézd meg (szahara is ezt használja), nem minden zöld.
eléri a max pontszámot ?
Mellesleg örülök hogy remélhetõleg nem kell ie9re is "condition commenteket" használni 😄
Egyébként szép meg gyors az IE. Már csak olyan "apró" gondok vannak (voltak), hogy fagyva indul, mûködés közben könnyen kifagy, stb.. ezek voltak a tapasztalataim a nyolcassal.
LZ forever
Hazugság az egész!
És az Safari tudja csak a html5-öt!!!! Van is egy tesztoldala az Applenek oda is csak Safarir-val lehet belépni, mert csak az tudja!!!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy grat Microsoftnak, mostanában majdnem minden dolguk jó😊
Windows 7, Windows Phone 7, IE9, Zune HD, új Office
csak egy normális weblapot csinálhatnának maguknak, mert a mostani katasztrófa