Mobil zeneletöltő a Skype alapítóitól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehe és még ti sírtok hogy leosztják apple cikkeknél a rohadtalma termékeit?
Skype amúgy is szart a felhasználók igényeire mostanában. Hiába kérték hogy miket rakjanak bele pl androidhoz szartak rá, míg apple alatt megcsinálták hogy menjen a wifi-n. Végülis ez nem annyira gond a google vagy más cég alkalmazását is lehet ilyesmikre használni.
Skype amúgy is szart a felhasználók igényeire mostanában. Hiába kérték hogy miket rakjanak bele pl androidhoz szartak rá, míg apple alatt megcsinálták hogy menjen a wifi-n. Végülis ez nem annyira gond a google vagy más cég alkalmazását is lehet ilyesmikre használni.
iTunes közelébe sem érhet! szarfos ez...
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Mik vannak. Dehát mondjuk érthetõ, kezdenek rájönni a médiában és a zeneiparban hogy a cd lemezek forgalmazásának ideje lejárt, nem veszi meg senki, mindenki a netrõl szedi le a zenéket, bár nem hiszem hogy feltétlenül fizetõs oldalakról de azt az árat amit ez a cikk mondd nem tartom soknak, ha végül is korlátlan számban tölthetsz le zenéket.
Amíg lehet ingyen is letölteni zenéket, addig az ilyen fizetõs dolgok nem lesznek igazán sikeresek.
Azt sem értem, hogy kinek mi köze hozzá, hogy éppen mit hallgatok, vagy éppen mit töltök le.
Azt sem értem, hogy kinek mi köze hozzá, hogy éppen mit hallgatok, vagy éppen mit töltök le.