1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#104 Mostmár tényleg kíváncsi vagyok mikor jön ki. (Diablo3 május 15!). Remélem hogy még előtte. Fórumukon nincs semmi hír :\ -
#103 Hey guys,
This wait will be worth it, believe me. The change the game has experienced even over the last couple weeks is incredible - and this slight delay is more the result of aiming higher than it is just trying to get done what we originally planned. Anyway, thanks for understanding and being patient with us. We know how hard it is to wait for new releases, and how frustrating it is to hear of a delay, and we appreciate your kind and gracious response! We are more motivated than ever to make TL2 as great as possible!
Max Schaefer
CEO, Runic Games
Meglátjuk meglátjuk. -
XeroX #102 Azért sajnálom a srácokat, hogy meghalt pár kollégájuk.
-
#101 hivatalos fórumból:
Most frequently asked questions:
When is the game coming out?
Nobody knows. "Soon." First Quarter 2012 is likely (aka by early Spring) -
#100 A honlapjuk szépen megújúlt! Tessék megnézni. torchlight2game.com
Ném irészlet az új interjúból:
GB: Do you have a target release date?
MS: We really want to it to be soon, rather than the middle of the year. But we don’t want to be pressured by a date because the release really should be based on when we’re happy with the game and not because we made a commitment to a date.
itt az egész
röviden: kész lesz amikor kész lesz, de olcsó lesz :D -
#99 na mivanmáááááá? -
#98 hat 2013 januarra gondoltal talan? :) -
#97 És elmúlik lassan január is. AMit találtam a fórumon:
"There's no release date window. The only thing official that has been said is 'It's been delayed so we can polish it up, but you'll love that we did" and "It will be done when it's done" That's pretty much that for now."
Vagyis a hivatalos változat is még csak annyi hogy majd kijön ha kész lesz, a fejlesztőknek meg lett idejük kicsit csinosítani a játékot (ami csak az előnyünkre válik). Úgyhogy jön ha jönnie kell.
:\ -
#96 ha d3 január vagy februárban jön, akkor várniuk kell vagy tavasz közepéig. -
#95 "Besides, you're all playing Skyrim right now anyway, aren't you? Or Battlefield 3? Or Uncharted 3? Or Saints Row 3? Or Arkham City? Or Skyward Sword? Or Minecraft? Or Modern Warfare 3? Or Dark Souls? Or Assassin's Creed Revelations?
Those are awesome games. When Torchlight 2 goes live, we want it to be awesome too - all the way through."
végleges dátumot sehol nem írnak még :\ -
#94 Ki halt meg a csapatbol? -
XeroX #93 Forrás -
sirdond #92 forrás? -
XeroX #91 Rossz hír a Torchlight-rajongóknak: idén már biztos nem élvezhetik a második rész nyújtotta örömöket, leghamarabb ugyanis jövőre jelenhet meg az új epizód.
No comment. -
sata75 #90 hol olvastad, hogy elhalasztották? én nem találtam ilyet sehol. -
#89 Jogos, ebben van valami, mindenesetre 20$ árral simán megállja a helyét még a DIO 3 mellet is szerintem :]javascript:document.newmessage.submit(); -
#88 10 év alatt mindenki elrakta már rá a centeket a malacperselybe :) -
#87 Jah csak míg ez 20$-os game lesz a DIO 3 50$ környéke... minimum -
Ariakus #86 Jövőre meg jól bebukják mert jön a Diablo 3. Ezt a játékot legalább fél évvel a Dio 3 előtt kellett volna kiadni, hogy labdába tudjon rúgni -
#85 jövőre halasztották, nem merik most kiadni a sok nagy név mellett. -
sata75 #84 Nem nagyon értek németül de itt dec. 13-at írnak. -
#83 Ésszerűnek tűnne a karácsonyi szezonra elhúzni a kiadását, hiszen a d3 nem konkurál vele akkor, és ráadásul még így van egy kis idejük csiszolni/fejleszteni... -
#82 Szerintem december lesz belőle túl kevés van már novemberből vissza ahhoz, hogy megjelenjen -
#81 Hivatalos fórumon nincs kint a dátum. Majd amikor elkészül. November, vagy december. -
BongoBácsi #80 Készül még az a játék ? Nem tudjátok mikor jön ki ? -
#79 az a baj (szamomra), hogy akkor epp a SWTOR lesz a kozeppontban - es szerintem ezzel nem leszek egyedul. Na mind1, majd talan ranezek, ha kijon.
-
#78 Így, hogy tudják, hogy a D3 csak jövőre jön, még ráérnek kiadni. Valószínűleg a karácsonyi dömpinging elhúzzák a kiadást :) -
#77 ertem, koszi a valaszokat. Remelem hamarosan kijon, bar mas jatekok is most mar igen kozel vannak a megjeleneshez. -
#76 hivatalos fórumban sincs semmi új infó. :\ -
#75 D3-ig azért kijöhetne. Mondjuk azért max 2-3 héttel előtte, hogy kihúzzam vele D3-ig -
sirdond #74 nincs még hivatalos megjelenési időpont. a cd galaxis dátum is csak találgatás -
#73 http://cdgalaxis.hu/PC/19141/torchlight-2.html
nov. 18 -
#72 lassan itt a november. Tudni mar valami kozelebbit a megjelenesrol? -
#71 és hogy mikor is jön ki végre?
"When will the game be released?
When it's finished! The current release estimate is November or December of this year, unless, and I quote, "someone on the team dies." Hope that no one dies."
:D -
#70 Runic Games unveiled the price point for Torchlight II today, and as promised, the studio continues to champion the model of affordable games with great value. Torchlight II will retail for $19.99 USD, the same price as the original Torchlight.
Simán azonnal megvevős a játék. 220al számolva 4400Ft.
“It’s always been our goal to provide exceptional value for the price,” says Max Schaefer, CEO of Runic Games. “Everyone who wants to play Torchlight II will be able to comfortably afford to do so, and they’ll be able to play with their friend online or via a LAN, or play single player offline, all with no further purchases.””
Runic Games also announced the fourth playable class of Torchlight II, the magic-wielding Embermage. The mysterious Embermage joins the previously announced Engineer, Outlander, and Berserker classes. This marks the culmination of a month long buildup introducing each class to players.
+némi infó -
#69 Ez tuti vétel lesz,és nem csak az ára miatt,hanem mert törődnek a játékosok igényeivel.(editor és lan támogatás) -
#68 Tényleg baráti ára lesz. -
sirdond #67 20 dollárba fog kerülni a játék
igazán kecsegtető -
#66 -
#65 Október-November.