1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#144 meséljetek! -
#143 Kedd reggelig tart a beta, sztem ha regeltek meg fognak kuldeni siman kulcsot. Nem 1 dibalo, de addiktiv mint allat, lvl 18 vok. -
#142 -
#141 -
#140 Már mind1 . Már bent vagyok -
#139 Connecting to lobby service... Valaki tovább jutott,vagy csak reggel 6-kor indul a játék? -
#138 Nyau, kaptam kulcsot! :D -
#137 Mikor kaptad a kulcsot?(pontosan) És mióta van runic accod? Én csak ma csináltam accot=/ -
#136 Na kaptam beta-kulcsot de amikor karakterkeszites utan meg 1 utolso bejelentkezest ir, feszt azt irja h. invalid... neztem idozonakat es elvileg a 11.00pm PDT az nalunk csak este 8 tol van, remelem h. az lesz a bibi -
#135 Még a elővásárláshoz sincs oda írva h járna hozzá béta. -
#134 Bétába nem lehet valahogy bejutni? Pl. ha előrendelem a játékot vagy ilyesmi? -
#133 Feltételezem ja, de mivel jó árban van, megveszem. -
#132 Ez elővétel vagy mi? Mert még nem jelent meg ha jól tudom. -
#131 hardveraprón danih-tól 3.490 Ft a Torchlight 2!!!
Torchlight 2 megvétele
Rengeteg dolgot vettem már tőle, tökéletesen megbízható :) -
gosumofo #130 a beta elvileg június 1-ig tart, talán akkor mondanak valamit. -
#129 A jó édes anyukáját neki
De nagyon jó lenne már egy megjelenési dátum ennek a játéknak. Szívesen játszanék vele. Diablo 3 annyira nem tesztet béta alapján, h nem adnék érte 16k. Ez meg príma kis játék lesz laptopra. -
gosumofo #128 nem kamu, aki csinálta keres pénzt vele, csak te nem kapsz kulcsot :) -
#127 ez az oldal jó nagy kamu mi? -
#126 Mesélj. Megy már a béta teszt? Játszól? Szép, jó, megvagy elégedve? Bármi infó hogy mikor jön ki? -
#125 Grat. -
Csokis #124 Jee, mmorpg.com oldalról van béta kulcsom! :) Sajnos nagyon gyorsan elfogyott az 1000 kulcs. -
Csokis #123 Na, már ez is "megvan".
-
#122 Ajándékba adják hozzá az 1et. Ha már megvan, akkor azt el tudod ajándékozni. -
PunkZoli #121 Én csak várnék egy jobb forint árfolyamra srácok :D -
Navégre. Este már veszem is meg! Csak jelenjen meg minnél előbb. -
#119 4200 Ft vs 5400 Ft SZERETLEK VALVE!
Ennyit megér, be kéne ruházni rá. -
#118 "Bár pontos megjelenési dátummal még mindig nem rendelkezik a Torchlight II, a Steam kínálatában már megtalálható, és 18,99 euróért akár előre megvásárolható is. Nyilván játszani csak a megjelenés után lehet vele. A Steam adatlap szerint valamikor a nyár folyamán számíthatunk a megjelenésre."
info: Gamepod -
#117 Viszont jóval olcsóbb, lehet offline játszani, vagy helyi hálón multizni, vagy a neten. -
#116 kellemes de D3-hoz képest elég vicces az egész és meseszerű... -
gosumofo #115 17 perc a game elejéről -
gosumofo #114 -
gosumofo #113 most azt nyilatkozták hogy ha elkészül addigra, akkor a d3 után kb 1 hónappal már kiadják. -
foxxi #112 tetszik Csak MÁR jönne... -
gosumofo #111 -
#110 Bulldog :D Vagy farkas, esetleg a vadászgörény ;) -
#109 Pets of Torchlight II -
#108 talán dio 3 után pár honappal lenne az ésszerü kiadni
elötte mostmár fölös hogy van dátum,mert el fgoja nyomni dio felhajtás
majd ha kicsit elült a por majd akkor:) -
#107 Dátum ebben sincs, de reméljük a legjobbakat ;) -
sirdond #106 Congratulations to the Diablo III team -
#105 Ha utána akkor nagy bukás lesz sajnos, ha addig nem tudják kiadni jobb ha várnak 3 évet..