6
  • Merces
    #6
    és itt most kihagyjuk a szokásos vernyogást arról, hogy nincspéz' mert akkor veszel eggyel kisebb konfigot.........ja jól kihagyta a kolléga úr.....
  • trabiubi
    #5
    Nekem is az jutott eszembe erről a címről, hogy "jó, és mi ebben a meglepő?" Hol élnek ezek a jogvédők, meg rendőrök??
  • lenox01
    #4
    "és itt most kihagyjuk a szokásos vernyogást arról, hogy nincspéz' mert akkor veszel eggyel kisebb konfigot és megvan a sw is"

    Ja, akarsz venni egy százasból gépet, monitorral együtt. Végülis kell vindóz, az 30, virusirtó, az 10. 60 ezer csak elég lesz a gépre :D

    Birom a sok sznobot akinek havi x százezer forintos fizetése van és van képe azt mondani hogy haggyuk má'
  • chronos75
    #3
    Nem helyes dolog, de:

    A naviknál az elcseszett licencpolitika kikényszeriti a nem legál cuccok felrakását/felhekkelését a pna-kra (gondolok itt a gázos frissitésekre, ha legált veszel akkor is megszopod, igo 8 csak pda-ra van stb), ez egyértelműen a nav'n'go hibája, még azokat az ügyfeleket is elbukja akik fizettek. A pcknél meg népszokás lett ebből sajnos, rákényszerülnek a szaküzletek a sok vérpistike miatt sztem, ill. fel se merül a kuncsaftban hogy legált használjon (és itt most kihagyjuk a szokásos vernyogást arról, hogy nincspéz' mert akkor veszel eggyel kisebb konfigot és megvan a sw is).

    Szerintem az 'eger' és a 'gyöngyös' helyére bármelyik vidéki város tetszőlegesen behelyettesíthető..

    indulhat a flame :)
  • zidder
    #2
    Ahová én járok ott csak próbaverziókat tesznek fel, ha nem vettél eredetit. Plusz aláíratják, hogy a gépen lévő szoftverek jogtisztaságáért nem ők felelnek. Végülis ez így korrekt szerintem. De végülis a kérdésedre válaszolva: igen van:)
  • Gamecube86
    #1
    Van egyáltalán olyan bolt ahol eredetit telepítenek fel?