Akciódús augusztus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis szövegértelmezés nem ártana! A Mafia 2 kapott 7-t (demo alapján).
Amúgy nálam az Alan Wake még annyit sem kapna!
Amúgy nálam az Alan Wake még annyit sem kapna!
Steam acc: kange82
Ha az Alan Wake 7 pontot kapott, akkor a M2 mennyit fog? 😄
Milyen hibái voltak a Mafia1nek?Valaki mondja már meg? És egyáltalán nem gta "klón".
Ennyi erõvel minden mászkálós "szabadságot" adó játék gta klón,ne vicceljünk már.
Mafia 2 kenterbever mindent(abban a kategóriában😄)100% hogy igy lesz.fizikára,grafra nem lehet panasz,max a story, de remélem olyan jó lesz legalább mint az elsõ részé.
Ennyi erõvel minden mászkálós "szabadságot" adó játék gta klón,ne vicceljünk már.
Mafia 2 kenterbever mindent(abban a kategóriában😄)100% hogy igy lesz.fizikára,grafra nem lehet panasz,max a story, de remélem olyan jó lesz legalább mint az elsõ részé.
Mafia 2 -re inkább kíváncsi vagyok, de van egy olyan elõérzetem, hogy a Kane & Lynch lesz a jobb. Nekem az elsõ része is nagyon tetszett.
igen
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mi kapott 7 pontot? a Mafia 2?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3