16
  • Wittgen
    Ez nem horror, mivel nem lehet rajta berosálni. Sima slasher, csak halakkal.
    Amúgy jól néz ki, megyek is a moziba., feltéve ha nálunk bemutatásra kerül.
  • Merces
    ....mos komolyan miért hivják ezt horrornak? nem lehetne hentfilm vagy valami?
  • kalapos01
    Ez van, nem lehet mindig otthon ülős meleg filmeket csinálni. Nekünk a csöcsök és a bulik jönnek be, ti meg a pasiddal kiveritek egymásnak. Csak figyeljetek oda, hogy semmi buzulás ne legyen.
  • richard45
    Nah láttom a szokásos két milliószor lerágott sztori: hülye bulizós tinik, csöcsök, és agyatlan brutalitás. De a ma nagyon menő háromdé úgy is elviszi a hátán.
  • pokolfiu
    hm, most meg megy...
  • pokolfiu
    nah, jutyubról lekerült már... :)
  • Skynet
    Amikor megláttam a címet azt hittem megint valami MEGAPIRANHA szintű alkotás,de kellemeset csalódtam ez már egész nézhető.
    Bár a csaj szájából előbújó piranha meg a húst visszabüfiző piranha kicsit nevetséges de úgy nagyjából a többi jelenet nagyjából rendbe van. Nézhető kis piranha filmet csináltak ( Az eredeti Piranha első részének a szintjét a látottak alapján hozza).

De még mindig jobban örülnék egy MÉLTÓ cápa folytatásnak.
    Kár hogy EZ kamu tréler, pedig a cápás jeleneteknél (ahogy követi a heli a megbaszott nagy uszonyt,és ahogy a cápa tolja a vizet) rendesen kirázott a hideg...
  • narumon
    Hehhe ez nagyon gagyi...
  • vg
    Jó lesz ez! Lehet ezt megnézem 3D-ben, annak ellenére, hogy utálom a háromdés filmeket.
  • scagnetti
    Pont én is akartam írni. Parasztvakításból csillagos ötös ez a Viktor.
  • Meszi
    Ossze volt vagva, mert ez nem az elso 9 perc volt, hanem csak 9 perc osszevagott reszlet a film kulonbozo reszeibol.

Viktor szokas szerint megint hulyesegeket irt...:D
  • bippo
    A vége (utolsó pár jelenet) mintha már nagyon össze lett volna vágva.
    Amúgy tuti nem nézem meg moziban. Max otthon átpörgetem, ahogy ezzel a 9perccel is tettem.
  • Wolfman017
    Amúgy nem értem, hogy lehet ez még mindig fent Youtube-on.
  • Wolfman017
    Addig még tetszett is pedig amíg el nem kezdtek a csaj szájából kifejlett piranha-k jönni
  • Totti5
    Érdekes. Tömény halál és vérengés, ugy kb 50szer több mint egy álltalános bé kategóriás anakondába, korokiban vagy tököm tudja milyen filmekben. Túl hálivúdi, túl látványra megy...hol van ez a Cápától? persze megnézem, mert minden ilyet megnézem, de könnyen feljthetőek.
  • bcrics
    Hát ez nagyon brutál:O..és ez az első 9 perc nagyja?...Jézus:D
    2 klasszikus jelenet már msot van

1.amikor a csajnak a fejbőrét benyalja a motorcsónak motorja...
    2.amikor hozzák ki a vízből a testet és még él a mókus, de ketté/félbe szakad a segítői kezében,,hatalmas.XD..+amikor a halacska szembeköpi a mozivászont az emberi husdarabbal:)