Szekeres Viktor

Utat talált a netre a Piranha 3D brutális kilenc perce

Jópofa és reménykedésre okoz adó 9 perc szivárgott ki a Comic Conról a netre a Piranha 3D című horrorból. A film Amerikában augusztus 20-án kerül bemutatásra, a hazai premierről egyelőre semmit sem tudni.

A San Diegóban rendezett Comic Conon a Piranha 3D-vel kapcsolatos előadás és beszélgetés körítéseként a készítők bemutatták, nagyjából hogy fog kezdődni az amerikai mozikba augusztus 20-án bemutatásra kerülő horrorfilm. A kezdés, ahogyan az sejthető volt, egyszerre vidám és véres, ráadásul egy nagy nevű mozis rendezőt is hamar utol ér benne a végzet.


A mobiltelefonnal felvett, viszonylag korrekt minőségű képsorokból megállapítható, hogy a 3D-ben forgatott Piranha-mozi 2D-s verzióját adták le a közönségnek. Csak a levetített kezdés alapján pedig ki lehet jelenteni, hogy Alexandre Aja a Tükrök című feldolgozáshorror csúnya kisiklása után ismét magára talált, megvan arra a lehetősége, hogy hozza a Magasfeszültségben és a Sziklák szemében tőle már megszokott minőséget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #16
    Ez nem horror, mivel nem lehet rajta berosálni. Sima slasher, csak halakkal.
    Amúgy jól néz ki, megyek is a moziba., feltéve ha nálunk bemutatásra kerül.
  • Merces #15
    ....mos komolyan miért hivják ezt horrornak? nem lehetne hentfilm vagy valami?
  • kalapos01 #14
    Ez van, nem lehet mindig otthon ülős meleg filmeket csinálni. Nekünk a csöcsök és a bulik jönnek be, ti meg a pasiddal kiveritek egymásnak. Csak figyeljetek oda, hogy semmi buzulás ne legyen.
  • richard45 #13
    Nah láttom a szokásos két milliószor lerágott sztori: hülye bulizós tinik, csöcsök, és agyatlan brutalitás. De a ma nagyon menő háromdé úgy is elviszi a hátán.
  • pokolfiu #12
    hm, most meg megy...
  • pokolfiu #11
    nah, jutyubról lekerült már... :)
  • Skynet #10
    Amikor megláttam a címet azt hittem megint valami MEGAPIRANHA szintű alkotás,de kellemeset csalódtam ez már egész nézhető.
    Bár a csaj szájából előbújó piranha meg a húst visszabüfiző piranha kicsit nevetséges de úgy nagyjából a többi jelenet nagyjából rendbe van. Nézhető kis piranha filmet csináltak ( Az eredeti Piranha első részének a szintjét a látottak alapján hozza).

    De még mindig jobban örülnék egy MÉLTÓ cápa folytatásnak.
    Kár hogy EZ kamu tréler, pedig a cápás jeleneteknél (ahogy követi a heli a megbaszott nagy uszonyt,és ahogy a cápa tolja a vizet) rendesen kirázott a hideg...
  • narumon #9
    Hehhe ez nagyon gagyi...
  • vg #8
    Jó lesz ez! Lehet ezt megnézem 3D-ben, annak ellenére, hogy utálom a háromdés filmeket.
  • scagnetti #7
    Pont én is akartam írni. Parasztvakításból csillagos ötös ez a Viktor.