9
  • bakagaijin
    Gondolom fejenként számolták, nem teljes cég szintre. Már a német eredeti cikkben is hülyén van írva, az sg pedig szokás szerint nem olvasta át amit írt.

Egyébként überbrutális csúsztatás az egész, azt feltételezi hogy attól jó valami hogy drága. (Értsd: minél többet költenek biztonságra annál biztonságosabb lesz, LOL :)). Több melóhelyen, közepesen nagynál is opensource cuccokkal végezték a spamszűrést, kis cégeknél pedig pont ez a cikk mond ellent a fenti gondolatnak. "Egyrészt a legmodernebb technológiákat használhatják, mint például a Google gyors keresője, vagy spamszűrő algoritmusa, másrészt költséghatékony módon juthatnak olyan technológiához, amelyet korábban csak a multik engedhettek meg maguknak."
  • Merces
    ......a Retardus biztonsági szolgáltató munkatársai által végzett felmérés...
  • Cyrrus
    Nyilván a cikk a cégeknél levő, e-mail biztonsági hiányosságokra szeretne rávilágítani, de nagyon rossz hasonlítási alappal dolgoztak. "enni kell, [email protected] muszáj." :p Valamint azt sem értem miért a kiadásokból próbálnak meg következtetni, kötve hiszem, hogy csak méreg drága alkalmazásokkal használatával lehet a "biztonságos e-mailezés" alapjait megteremteni. Kezdhetnék sokan pl: a naiv felhasznélok, munkatársak oktatásánál is.

Amúgy az a 24tekercs (aminek csak a felét használják el!) retyópapír milyen arányban áll már a cikk végén említett, mondjuk a 2500 postafiokkal (és gondolom közel annyi dolgozoval rendelkező) rendelkező konszern esetében? :D
  • nextman
    Azzal is csak a méregdrága és éppannyira haszontalan szoftvereket marketingelik.
    Tehát szerintem 0 az információtartalom:)
  • sanyicks
    Hát szerintem szaros seggel kimenni kicsit rosszabb mint ha biztonságtalan az email :D uh vcpapír beszerzés előnyben.
  • TreDoR
    Ebből a cikkből max. az utolsó bekezdés bír némi információs tartalommal, a többi rész komolytalan.
  • vasziszdasz
    Évente 24 tekercs? És 2 hét után a fűbe szarnak az alkalmazottak?
  • 7evenb
    Óriási, én is többet költök wc papirra, mint e-mail biztonságra..., sőt többet járok wc-re, mint ahányszor ránézek a rendszer logokra, vagy ahányszor szerver confot állítok...

Ismét egy értelemes kutatás (gondolom milliós nagyságrendben)
  • GABOR16
    Azért a WC papír nagyon fontos dolog!