Ismét megbüntetik a TV2-t?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackSparrow88
Most azt nemtom hogy itt a Mokkában vagy az Aktívban voltak-e elõbb ezek a képek de az tuti hogy az utóbbiban sem lett kitakarva az arcukon kívül más szal ez akkor úgy néz ki dupla bünti xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Megszüntetni? Mivel lesz akkor jobb? Most sem nézem, aki meg azt akarja nézni nézze. Elmúltak már a betiltós idõk. Aki arra vágyik, menjen Észak-Koreába.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

A gonoszságot soha semmi nem tudja megszüntetni, az az emberiséggel való velejáró. Ha ezt nem fogod fel, akkor téged nagyon megvezettek...
"A gondot leginkább az okozta, hogy a képen láthatóknak csak a fejüket fedték el fekete négyzettel, az ágyékukat nem."

Nem tudom, ki nézte meg az ominózus felvételt, de a két fényképen, amit beadtak azon nem látszik az ágyékuk. Igaz, nincs kitakarva fekete négyzettel, de mivel egymáson vannak, így semmi nem látszik az ágyékukból - sõt, még a pasi feneke is csak oldalról egy kicsit. Vagyis ha kapnak büntit, akkor nem ezért; hanem amiért régebben is, azaz: "nyilvános helyen történõ szexualitásra való utalást csak este 9 óra után lehet közzétenni a tévékben".
shenmuedc
Nem emiatt. Minden másért.
Ezeknek így is megéri, mert a nézettségbe ez is bele van kalkulálva. FOGJÁTOK MÁR FEL!!! A gonoszságot csak a tûz tudja megszûntetni, nem a légycsapás erejû kisbüntik.
Elõbújtak a komcsi reflexek, mi? János bácsi már nem jön vissza, törõdj bele.
fergusonpapa
AXN (Y)

www.icewebhu

Aztán most akkor mi van, ha fedetlen ágyékokat mutattak...!?
Röhej...

Narxis
Támogatom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

shenmuedc
Nem megbüntetni kéne. Megszüntetni...