14
-
#14 Nagyon bejött a film. Amolyan lehetetlen küldetés, horrorra akadva stílusban.
Tetszett.
-
#13 Megneztuk moziban, .... szerintem 10/4
Ennyire szar filmet meg nem lattam Tom Cruisetol.Az egesz tul van spilazva:S
Szigoruan maganvelemeny. -
Massari #12 Jól sikerült vígjáték, majd meg is nézem mégegyszer. Vérciki hogy legtöbb megmondó médiumban egyhangúan lesavaznak egy produkciót, csakmert valami barom így is dönthet valahol. gratulálok -ezt a szmájlit már rég szerettem volna kipróbálni. -
kalapos01 #11 Azért mindig jó röhögni azon, hogy egy véleményező csak akkor hülye, ha mást gondol egy filmről, mint az őt lehülyéző. Ha ugyanazt, akkor meg isten. De szerintem butaság azt várnod, hogy egy gyenge, tipikusan hollywoodi filmről azt írják, hogy jó. -
endrev #10 Qrvajó a film! Végigröhögtem és izgultam. Még üzenete is van, elárulom, tessék megerőltetni az agyakat! (Nem az üzenetet árulom el, csak elárulom hogy van neki.) Akit idegesít Diaz hisztériája, annak elárulom, hogy: SPOILER! uoظǝ1ǝq ǝɹǝbǝʌ ɐ. A kezdeti reakciói pedig normálisak, tekintve hogy egy hétköznapi csaj, aki nincs hozzászokva az akcióhoz.
Megint rájöttem hogy Sz.V. filmkritikájára és általában az emberek meglátásaira a témában a legtöbb esetben nem érdemes adni. A filmkritika film-értés, nem pedig filmkritizálás. Az jó filmkritikus művelt kell, jó az elvonatkoztatási készsége és magasszintű filozófiai ismeretei vannak. Bocs. -
floatr #9 Sajnálom h neked nem tetszett a film. Nyilván szar napod volt, hogy így láttad, vagy te nem tudtad, hogy most komolyan vegyed vagy sem. És igen a reklámokból nem az jött le, ami a filmnek a lényege, láttam befelé menet az arcokat, és néztem kifelé a reakciókat, és mindenkin ugyanazt láttam, mindenkitől ugyanazt hallottam, hogy durvanagy pozitív csalódás volt ahhoz képest, amit vártak a (fos) reklám, és a karakterek alapján.
Két rész volt benne elrontva. Az elején egy kicsit döcögős volt, gondolom itt érezted az izzadtságszagot, és nem nézted tovább a 10. percnél, illetve a legvégén vagy a forgatókönyvíró fáradt el, vagy a rendező, vagy mindenki, vagy elfogyott a pénz, mert hozta a szokásos ámerikai befejezést. -
#8 Én tényleg jól bírom a rossz filmeket, de ezt nem tudtam végig nézni. Diaz karaktere számomra olyan szinten idegesítően idióta, visítócsajos förtelem volt, hogy az amúgy felejthető storyline-on kívül csak annyi maradt meg: akció, hullanak az emberek mint a legyek, ami úgy kezdődik/folytatódik hogy Diaz visítozik és idegesítően béna. -
kalapos01 #7 Ez nem volt önirónia, csak nagyon izzadságszagú öniróniára való törekvés, ami azért nem ment, mert túl komolyan vették azt, hogy komolytalankodni akarnak.
A marketingesekkel egyébként nem tudom, mi a bajod. Ők nagyon jól tették a dolgukat, jó előzeteseket hoztak össze és egy filmet azzal kell reklámozni, hogy akciófilm két sztárral (mikor láttál utoljára ilyet, hogy menő módon jetönádörözöl?), nem azzal, hogy milyen önirónia lesz. Ha öniróniával reklámozták volna, tizedennyien sem nézik meg. Ha valakik, akkor a marketingesek jól tették a dolgukat. -
floatr #6 Ezek szerint akkor nem jött le, hogy teljes önirónia az egész film, kifigurázva az összes eddigi akciófilmes szerepét. Az első 10 perc tényleg kicsit kényelmetlen, mert nem érti az ember az egészet. Aztán meg eldobod az agyadat a töménytelen hülyeségtől (pozitív értelemben). Én ilyen jót utoljára a Pofa Be c. filmen szórakoztam, kicsit emlékeztet is rá, bár ezen nagyon érezni a hollywoodi gyártósor szagát.
Az egész filmben az az egyedüli szánalmas, ahogy reklámozták, mert az alapján senki nem akarta megnézni. Yet another akciófilm két joker sztárral, és mekkora tévedés, hogy ezt sugallja... Részemről 8.5/10, a marketingesek meg menjenek krumplit kapálni inkább. -
#5 xxx :D ismerös. am ezek már vénülnek :/ ezekaz uj tini sztárok meg akik vannak...hát..nem fogok filmet nézzni ha ezek kihalnak. -
CaptainRumi #4 Viktor kb. mintha a Rotten-esek írásaiból ollózná össze a saját kritikáit... -
Zoliz #3 Rég nem láttam ilyen jaú és szórakoztató filmet bár, hogy miről szólt arra már nem emléxem, mert a barátnőmmel néztem :D -
bcrics #2 az első 10 perc után untam magam,félig sikerült megnézni..szóval fasza kis film ez. -
torreadorz #1 Szerintem jó film nekem tetszett. Nincsenek benne magvas gondolatok, cserébe kaptunk egy könnyed szórakoztató filmet.