Az Alkonyat-sztárt igazolt le az új X-Men film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A raszta csávó. Õ legalábbis játszott a House-ban, míg a másik nem. Meg asszem õ volt a Laurent, a szõke meg valamelyik Cullen.
jó kérdés 😄 azthittem valamelyik nyálas köcs*g lesz benne, így még ok.
A négerrõl vagy a fehérrõl van szó amúgy?
Aki az Alkonyatban szerepet kap, akármilyenrövidkenyúlfaroksemmitmondó is az, máris SZTÁR lesz?
Nem egy nyertes, gyõztes fajta!;-)😄😄😄<#awink>#awink><#nevetes2>#nevetes2>
Nektek igazatok van ami a cikizést illeti pl.😄
De mi az hogy kétfajú?Mert ez így értelmetlen.Ez is egy fordítási hiba lesz.<#wilting>#wilting>Ez a viktor gyerek...
De mi az hogy kétfajú?Mert ez így értelmetlen.Ez is egy fordítási hiba lesz.<#wilting>#wilting>Ez a viktor gyerek...
Ráadásul nem a film igazolta le, max a filmet elkövetõk. 😄
nézd meg az alkonyat parodia filmet😄
"Az Alkonyat-sztárt igazolt le az új X-Men film"
Csak én érzem úgy, hogy így a cím nyelvtanilag nem jó? Mert vagy "Az Alkonyat-sztárját igazolta le", vagy "Alkonyat-sztárt igazolt le" módon lenne jó; a fenti vegyes biztosan nem.
Csak én érzem úgy, hogy így a cím nyelvtanilag nem jó? Mert vagy "Az Alkonyat-sztárját igazolta le", vagy "Alkonyat-sztárt igazolt le" módon lenne jó; a fenti vegyes biztosan nem.
"Jaa a Black Eyed Peas-es csávó"
Nem Will.I.am-mel kevered? Mert ennek a fazonnak nem sok köze van a Black Eyes Peas-hez. 😊
Nem Will.I.am-mel kevered? Mert ennek a fazonnak nem sok köze van a Black Eyes Peas-hez. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Jaa a Black Eyed Peas-es csávó 😄 Mondjuk a flimben sem csinált sok mindent hogy olyan emlékezetes lenne.