10
  • zseko
    winnie: Vagy lehetne egy jól elcseszettet csinálni, amire a mostani filmkínálatot tekintve nagy esély lenne. Jól van ez így, ne csesszék el.

atvi-val és Zombee-val értek egyet, ez a film úgy jó ahogy volt. A mostani CGI dömpinggel a filmek elvesztették azt amiért érdemes volt nézni őket. Volt anno egy ázsiai film, Robotpárbaj néven ment, az is igaz hogy megmosolyogtató néhol, de megvan a hangulata, nem úgy mint a mostani 'mindent a látványért' filmeknek.
  • bmw
    Jo film volt ez.
    Csak azert neznem meg ha lenne uj mert most jobbak lehetnenek a latvany dolgok...
  • djstefi
    igy van, a Terminator zeneje. pontosabban : Brad Fiedel - Main Title
  • Zombee
    Egy tonna CGI-vel, 3D-ben? Épp ezért volt szimpatikus a projekt, mert a rendező nem akarta egyiket sem. Még mindig sokkal jobb a hagyományos modellezés és a stop motion, mint a CGI. Amúgy az eredeti is kellően sötét, borús film volt, az új meg se közelítené, akkor meg kizárólag anyagi okok miatt lehetne értelme, hozzá nem tenne semmit jó eséllyel magához a franchise-hoz.
  • gabeei
    Nem a T2 zenéje megy alatta?
  • atvi
    Bár szívesen megnéznék egy CGI ED209-et lehet, hogy jobb ha nem nyúlnak hozzá ehhez a filmhez. Én személy szerint attól tartok, hogy a bevétel növelése miatt a PG13-as korhatárra hajtanának.
  • PheCho
    Nagyon jó film volt a maga nyomasztó koszos aurájával. Bár az is igaz, hogy a Robotzsaru "tehetetlensége" az akkori elképzelt technológiai szint miatt adott egy jó adag feszültséget a filmnek. Nem tudom ha újrakezdenék akkor milyen lenne. Fura lenne egy csilli-villi, könnyed, gyors mozgású robotzsaru.
  • winnie
    kár érte, ja. ez az a film, amiből lehetne egy sokkal jobbat, sokkal sötétebbet készíteni. de a maiak így sosem tudják meg, hogy mekkora a potenciál a karakterben.
  • bippo
    Én annyira nem örülök neki, szívesen néztem volna egy jó kis Robotzsaru filmet.

Viszont így legalább megtudtam, hogy játszani fog a Dexterben. Ez viszont jó hír.
  • pixx
    Ez jó hír...