Bukta a Lost Planet 2 is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökmindegy. a konzolok eleve szarok. <#hehe>#hehe>
https://twitter.com/foodlfg
Szóval ha valami PCn bukás, az a mocskos kalózok miatt van. Ha konzolon, akkor pedig szar a játék. 😊 Értem én.
Egyébként az Alen Wake nem az az X360-only húdenagyonjó játék? Mégis bukás... vajon miért? Eddig csak jót hallottam róla... Illetve egy rosszat: nincs PCre.
#1, #6 <#eljen>#eljen>
Na de csak trollkodok 😊
Egyébként az Alen Wake nem az az X360-only húdenagyonjó játék? Mégis bukás... vajon miért? Eddig csak jót hallottam róla... Illetve egy rosszat: nincs PCre.
#1, #6 <#eljen>#eljen>
Na de csak trollkodok 😊
@
ja tényleg biztos egy rakat fos
...
...
IQ70. Nézd meg az arányokat, az árkülönbségeket stb. Gondolkodás nélkül nem kell böfögni.
Amúgy az is probléma a warez mellett, hogy túltelített a játékpiac is már. Nagy üzlet lett és utóbbi években mindenki akar ebbõl is szeletet magának.
Amúgy az is probléma a warez mellett, hogy túltelített a játékpiac is már. Nagy üzlet lett és utóbbi években mindenki akar ebbõl is szeletet magának.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ne kiáltson már senki itten warezkedést pls! Azért bukott meg, mert szar.
Hogyhogy?..De hát konzolon nincs warez,azt csak a szemét pc-sek csinálják,nem?..Jééé..nem csak?<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Inkább adnák már ki pc-n Halo harmadik részét.Az erdekelne pár embert,mivel nics sokaknak konzoluk.
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Kellett nekik coop orientáltra csinálni.
PC-re ki se merik adni azért tolják egyre jobban 😄 bár ha ilyen lószar single van benne nem is érdekel nagyon.
PC-re ki se merik adni azért tolják egyre jobban 😄 bár ha ilyen lószar single van benne nem is érdekel nagyon.
Next PC upgrade: 2022
miért is?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Megint a warez.<#ejnye1>#ejnye1>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun