Neonácik feltörték a buchenwaldi múzeum honlapját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem közvetlenül? És az óvodákba fúródó bombák akkor mik? Ja bár nem közvetlen, mert a bomba elhagyja a repülõt amit egy zs vezet 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

MILLIÁRDOKAT!
Állítólag percenként 10 ember hal meg zsidók miatt, tegnap olvastam a kuruc.info-n!!!!!!!!négynégy
Amúgy miért nem mered kiírni, hogy zsidó? Már ezt is büntetik ÕK?

Az egyiptomiak felmenõi is ölték a zsidókat õk akkor a nácik elõdjei?
Lehetséges hogy Hitelrnek egyiptomi õsie voltak?
Megtörtént és ennyi kész ideje lenne továbblépni . Ja igen a zs.-k nem hagyják mos csak épp jelenleg õk õlik az embereket ,persze más módszerekkel és nem közvetlenül de milliókat öltek már meg.
Hasonló esetekrõl mindig tudnak témát kitalálni.Lehet , hogy az oldal szerkesztõi csinálták , hogy nagyobb hírverést csináljanak.
Milyen hatmillió ?? 😊

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Ilyen gyáva zsidózást se hallottam még. :-) Amúgy gondolom te szereted a konspirációs teóriákat, nemde?

Lehet nem is neonácik voltak, mivel a cikkbõl legalábbis nem derül ki pontosan név szerint ki törte fel a honlapot, lehet olyanok törték fel akiknek érdekükben állt elõvenni a holokausztot.
Már hiányoltam egy holokausztot említõ cikket.