Neonácik feltörték a buchenwaldi múzeum honlapját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem közvetlenül? És az óvodákba fúródó bombák akkor mik? Ja bár nem közvetlen, mert a bomba elhagyja a repülõt amit egy zs vezet 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
MILLIÁRDOKAT!
Állítólag percenként 10 ember hal meg zsidók miatt, tegnap olvastam a kuruc.info-n!!!!!!!!négynégy
Amúgy miért nem mered kiírni, hogy zsidó? Már ezt is büntetik ÕK?
Állítólag percenként 10 ember hal meg zsidók miatt, tegnap olvastam a kuruc.info-n!!!!!!!!négynégy
Amúgy miért nem mered kiírni, hogy zsidó? Már ezt is büntetik ÕK?
Az egyiptomiak felmenõi is ölték a zsidókat õk akkor a nácik elõdjei?
Lehetséges hogy Hitelrnek egyiptomi õsie voltak?
Megtörtént és ennyi kész ideje lenne továbblépni . Ja igen a zs.-k nem hagyják mos csak épp jelenleg õk õlik az embereket ,persze más módszerekkel és nem közvetlenül de milliókat öltek már meg.
Lehetséges hogy Hitelrnek egyiptomi õsie voltak?
Megtörtént és ennyi kész ideje lenne továbblépni . Ja igen a zs.-k nem hagyják mos csak épp jelenleg õk õlik az embereket ,persze más módszerekkel és nem közvetlenül de milliókat öltek már meg.
Hasonló esetekrõl mindig tudnak témát kitalálni.Lehet , hogy az oldal szerkesztõi csinálták , hogy nagyobb hírverést csináljanak.
Milyen hatmillió ?? 😊
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Ilyen gyáva zsidózást se hallottam még. :-) Amúgy gondolom te szereted a konspirációs teóriákat, nemde?
Lehet nem is neonácik voltak, mivel a cikkbõl legalábbis nem derül ki pontosan név szerint ki törte fel a honlapot, lehet olyanok törték fel akiknek érdekükben állt elõvenni a holokausztot.
Már hiányoltam egy holokausztot említõ cikket.