MTI

Neonácik feltörték a buchenwaldi múzeum honlapját

Neonácik szerda reggel feltörték a németországi buchenwaldi koncentrációs tábor helyén létesített emlékmúzeum honlapját.

A hackerek törölték a főoldalt, és a helyére szélsőjobboldali jelképeket és jelszavakat helyeztek el - közölte az emlékmúzeum egyik szóvivője a Thüringer Allgemeine című lap online kiadása szerint. A honlap több más oldalát is meghamisították, és holokauszttagadó kijelentéseket helyeztek el rajtuk. A múzeumnak délre sikerült a neonáci jelszavakat eltávolítani. Egy napba is belekerülhet, mire sikerül a teljes honlapot helyreállítani.

A Weimar közelében épített buchenwaldi koncentrációs táborban legkevesebb 56 ezer foglyot gyilkoltak meg a nácik uralma idején.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • sanyicks #8
  Nem közvetlenül? És az óvodákba fúródó bombák akkor mik? Ja bár nem közvetlen, mert a bomba elhagyja a repülőt amit egy zs vezet :D
 • Lecs0 #7
  MILLIÁRDOKAT!
  Állítólag percenként 10 ember hal meg zsidók miatt, tegnap olvastam a kuruc.info-n!!!!!!!!négynégy
  Amúgy miért nem mered kiírni, hogy zsidó? Már ezt is büntetik ŐK?
 • Ray78 #6
  Az egyiptomiak felmenői is ölték a zsidókat ők akkor a nácik elődjei?
  Lehetséges hogy Hitelrnek egyiptomi ősie voltak?
  Megtörtént és ennyi kész ideje lenne továbblépni . Ja igen a zs.-k nem hagyják mos csak épp jelenleg ők őlik az embereket ,persze más módszerekkel és nem közvetlenül de milliókat öltek már meg.
 • kadar1 #5
  Hasonló esetekről mindig tudnak témát kitalálni.Lehet , hogy az oldal szerkesztői csinálták , hogy nagyobb hírverést csináljanak.
 • SG #4
  Milyen hatmillió ?? :)
 • Lecs0 #3
  Ilyen gyáva zsidózást se hallottam még. :-) Amúgy gondolom te szereted a konspirációs teóriákat, nemde?
 • morden #2
  Lehet nem is neonácik voltak, mivel a cikkből legalábbis nem derül ki pontosan név szerint ki törte fel a honlapot, lehet olyanok törték fel akiknek érdekükben állt elővenni a holokausztot.
 • Ronny #1
  Már hiányoltam egy holokausztot említő cikket.