8
-
duke #8 A hirekben ugy mondtak, hogy max 250 ezres rendezvenyre volt engedelyuk, de bevetel maximalizalasi okokbol, tobb mint egy millio embert engedtek be. -
kvp #7 Neztem a helyszin terveit. Volt egy teherpalyaudvar, amire egy aluljaron at lehetett ket kapun at behajtani a jarmuvekkel. Ez az aluljaro atmegy a volt teherpalyaudvar es a meg mukodo szemelypalyaudvar alatt, tehat jo hosszu. Ugy oldottak meg, hogy mindket vegen be lehett menni, es az egyik forgalmi savon ment volna a befele meno a masikon a kifele meno forgalom, tovabba mindket felhajton lehetett ki es bemenni. Ehhez kepest a trivialis megoldas az lett volna, hogy az aluljaro egyik oldalan lehet csak bemenni, a masik oldalon kimenni es az egyik felhajto csak bejarat, a masik csak kijarat. Igy ha ki is tort volna egy panik, a bent levo emberek a teljesen szabad kijarat fele tudtak volna csak menni, tehat nem szorulhatott volna be a tomeg. E helyett szembeforditottak egy szuk alagutban a kifele es a befele meno tomeget, atzan kozoltek, hogy tobben nem mehetnek be, menjenek ki az alagutbol. Persze ezt csak a legbelul allok hallhattak, akiknek a sorban allo tobbi emberen keresztul kellett volna kimenniuk. Ennel rosszabb megoldast nem is valaszthattak volna. Ez kb. a befele nyilo veszkijaratok esete, amikor azert nem tudjak kinyitni az ajtot, mert egy lepest hatrebb kellene lepnie a teremben _mindenkinek_, hogy kimehessenek. Ha par ember ezt nem teszi meg, akkor mindenki bent ragad. -
Amergin #6 Fülembe cseng egy rendkívüli államférfi (exbelügyérünk) rendkívüli mondata: "Minek mentek oda? Én például nem voltam ott, nem is lett semmi bajom" -
sanyicks #5 vagy a pedofilok, és az illegális letöltők :D -
sanyicks #4 szerintem vagy a náczyrászisták vagy a tenoristák vótak :) -
duke #3 Be kell tiltani a technozenet, mert az a satan hangja. -
#2 Pont a fenti események miatt nem szeretek nagy tömegrendezvényekre menni. Ha megindulnak a birkák akkor kő kövön nem marad. A szervezőket azért elő kellene venni, mert gyakorlatilag borítékolható volt a baj. -
RecoPhile #1 Sok hülye ember kis helyen is elfér... hehe