24
SPLICE
-
#24 oké akkor -fav topik és meg se nézem a filmet, bye. -
#23 ez a film tényleg szar volt :S -
#22 Egy nagy nulla a film. -
#21 Hát ez eléggé gusztustalan és perverz film volt, főleg amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén a fiú/lány megerőszakolta és felcsinálta az anyját...
A kockák közel nem voltak ilyen gyomorforgatóak, és ezt most nem jó értelemben gondolom. -
stuka85 #20 megnéztem......kár volt még az elején érdekes is volt ott a laborban...de utánna ez a körbeb@szunk egymáson meg ez a nem váltos ökörség....ritkán mondok ilyent, hogy szar de ez az volt. -
#19 pocsék ez a film -
#18 igen az utolsó rész harmat gyenge volt -
Was #17 Igen, ez már tényleg az igénytelenség netovábbja :D
Amúgy a Kocka és a Cypher is jó film volt. -
G_ArchAngel #16 Kocka alapotlet jo volt, a fele meg tetszett is a filmnek, aztan atment az amrikaiaknak valo - ertsd egyszeru - X-akta epizodba... -
#15 Alkalmazás nem egyenlő programmal? :) -
#14 ebben az esetben kurvára lényegtelen... -
#13 Google Fordító az nem program hanem webes alkalmazás!!! -
#12 Szerintem nem lesz kisebb élmény ha kivárjátok, hogy megjelenjen normális minőségben. Kamerás felvétel google translate felirattal, a szórakoztatóipar csúcsa :D -
#11 igen,mindig csodát várok hátha((( -
#10 fordító programmal készűlt felirattal azért ne nézzünk má filmet sztem :D -
#9 jó lesz ez, le is kaptam gyorsan, márcsak feliratra kell várni :) -
#8 Nekem nem tetszett. Rohadtul nyomasztó. -
Flammius #7 Rakás szar. -
#6 Ez a fordítás remek XD
A filmet láttam már egy hónapja, igaz hogy kamerás verzióban nem túl jó minőségben. Nem rossz film, nekem tetszett, de nem fog megváltani a világot.Egyszer simán nézhető -
#5 portugal feliratot találtam, átlöktem a google fordítón:
splice nyers magyar -
n3whous3 #4 elég brutálnak tűnik -
#3 -
#2 Ezt mindenképpen megnézem majd. -
#1 Splice a Kocka rendezőjének új filmje, ezért gondolom a minőségre és körömrágásra nem lehet panasz.
Clive (Adrien Brody) és Elsa (Sarah Polley) zseniális kutatók, akik a génmódosításra specializálódtak, azon belül is különböző élőlények génjeinek kombinálásával akarnak létrehozni új életformákat. Új kísérletükben emberi DNS-sel dolgoznak, és titokban megalkotják Dren-t, aki minden elképzelésüket felülmúlja. Alkotásuk túlmutat az ember fizikai és szellemi képességein is. Ilyen erő birtokában pedig lassan a két tudós legfélelmetesebb rémálmává válik.
Vincenzo Natali, a Kocka rendezőjének új filmjében ismét a tudományt mutatja be a maga borzongató módján.
SPLICE