93
Az Ezeregy Éjszaka Meséibe repít minket a magyar Digital Reality csapata. Remek körökre osztott harccal felvértezett Online fantasy RPG-t kapunk idén ősszel. A játék ingyenes lesz, tehát nagy tömegeket fog vonzani. A kiadást a WebFunTeam Ltd vállalta. A grafikára nem lehet panaszunk, elég hangulatosra sikerült. Öt választható kaszt lesz: Warrior, Sage, Nomad,Ruffian, és Caravan Master. Az ősi gonosz lepi el a vidéket, nekünk kell felvenni a harcot démonokkal, szörnyekkel, mitikus lényekkel. Böngészőn keresztül játszhatjuk majd a PvE és PVP partikat. Lehetőség lesz majd kereskedni, és mágikus tárgyakat létrehozni. A zárt bétára lehet még jelentkezni a hivatalos oldalon, a béta augusztusban veszi kezdetét
  • skymannn
    Aki még nem tudott béta kulcsot szerezni akkor remélem neki ezzel segítek
  • tutituti
    Kérem törölni a képeket,mivel nem rakható ki.Köszönöm.
  • tutituti
    Na eddig játszottam,kicsit laggol,de egy refresh után megint 45percig-óráig jó fut.
    a questek nehezek,de kis odafigyeléssel meg lehet csinálni őket.Chat az néha szarakodik,de segítenek.Akkor mi van még.lövök screenshotokat aztán felrakom.

• ricsa008

tess
  • Desiderata #9
    ha találsz jó videókat akkor pls linkeld majd, köszi
  • tutituti
    Na elkezdődött a zárt bétateszt.Most generálom a karaktert.
  • Desiderata #7
    milyen a béta?
  • Goaulds
    Sikerült :) Nadirim closed beta key -t szereznem :)
    Októberben indul a teszt, később beszámolok róla :)
  • Zsolek123
    Jelentkeztem a Bétára, kíváncsi vagyok.
  • Goaulds
    A játék hivatalos oldala
  • Goaulds
    Béta kulcsot még lehet igényelni, az Augusztusi zárt Bétára!
  • Goaulds
    http://www.digitalreality.hu/

• Goaulds
    Mivel még nem találtam indított Fórumot eme "Nadirim" játékról, így létrehoztam. Célja a játék megjelenésekor már egy meglévő magyar közösség létrehozása.