93
Az Ezeregy Éjszaka Meséibe repít minket a magyar Digital Reality csapata. Remek körökre osztott harccal felvértezett Online fantasy RPG-t kapunk idén ősszel. A játék ingyenes lesz, tehát nagy tömegeket fog vonzani. A kiadást a WebFunTeam Ltd vállalta. A grafikára nem lehet panaszunk, elég hangulatosra sikerült. Öt választható kaszt lesz: Warrior, Sage, Nomad,Ruffian, és Caravan Master. Az ősi gonosz lepi el a vidéket, nekünk kell felvenni a harcot démonokkal, szörnyekkel, mitikus lényekkel. Böngészőn keresztül játszhatjuk majd a PvE és PVP partikat. Lehetőség lesz majd kereskedni, és mágikus tárgyakat létrehozni. A zárt bétára lehet még jelentkezni a hivatalos oldalon, a béta augusztusban veszi kezdetét
  • MauroN
    Na igen. De ami nagyon zavar, az az, hogy lassan 2 hónapja nem volt semmi aktivitás, javítás, új tartalom (az utolsó 2011.01.19.-én volt). Ez így nem jó. Nagyon nem.
  • Blint
    Vannak még benne ilyen bakik. Ami engem zavar, pl:
    Megölök 1 rókát: 19 XP
    Megölök 2 rókat (harctéren 2): 20 XP

Sokkal nehezebb kettőt legyőzni mint egyet, a jutalom mégis szinte ugyanannyi.

Vagy tegyük fel, hogy a questben 5 mobot kell megölni. A harctéren kettő van, egyet legyőzök, másikat nem tudom, elfutok. Viszont az egy megöltet mégsem számolja el! Attól, hogy elfutottam azt az egyet még megöltem könyörgöm!

Egyébként jő játék lesz, de néhány dolgot újra kellene gondolni.
  • MauroN
    Az igen! Ez a desert soldier 15-ös szintű, de nincs 1000 élete. Simán megölöm. A többi mob meg 13-14-es de 1500-2000 élete van. Ezt remélem javítják.
  • MauroN
    Köszönöm, utánnajárok:)
  • Popovicsa
    Deserted soldiereseket keresd meg (a borton kornyeken lesznek, csak a var tul oldalan a parton)azokat eleg konnyu legyozni es egesz jo xpt adnak.
  • MauroN
    Warrior vagyok. Pont az a bajom hogy 15-el meg lehet csinálni, csak odáig el kell jutni. És pont az a bajom hogy a küldetések nehezek, és nem tudok egyet se megcsinálni.
  • Popovicsa
    Milyen fajjal vagy? Warriorsal eleg konnyu. Bar teny hogy par kuldihez nagyobb szint kell, de 15oson mar mindent meg lehet csinalni.
    Kar hogy innen egyenlore nem lehet tovabb menni. :(
  • MauroN
    Tényleg jó, tetszik hogy kerületek vannak benne. Csak nagyon nehéz lesz innentől a játék. 3.-4. próbálkozásra lehet megcsinálni a questeket.Nehéz.
  • Popovicsa
    Nekem eddig a legjobban bejovos terkep. Eleg sok kuldi es van legyozheto es kihivas ele allito mob is.
  • MauroN
    Zenithar kinek hogy tetszik?
  • Zsolek123
    Ne itt oltogassátok egymást. Szerencsétlenek...
  • BoneDragon
    Miről beszélsz te szerencsétlen?:) Eleve nem is szeretem a crysist meg a cod-ot, szal most buktad, te szerencsétlen. Biztos többen vettem részt mint te, te szerencsétlen :)
  • Shiwo
    neve alapján kezdeményezés (előbb jössz/ütsz) ..pontosan nem tom, mert most kaptam meg béta kulcsot, még be se léptem, csak gondoltam megkeresem a játék topikját :)
  • MauroN
    Az Initiative az mire jó?
  • MauroN
    Arra már én is rájöttem, hogy trükkös és hogy figyelni kell a buffokra.De Kar'dir-t hogy lehet megölni a kastélyába? Én lvl5 vagyok 315 hp-val ő lvl3 450 hp-val. Én meghalok neki meg lemegy vagy 200 élete.
  • Torzonborz
    nna pl lvl 7es dzsint 570hp-val most vertem le én meg még csak lvl 5 voltam ( pont ezzel ugrottam 6ra :D ).
  • Torzonborz
    Én ruffiannal nyomulok. kezdő mapet probléma nélkül végig lehet vinni a másodikon ( ashra ) már oda kell figyelni főleg mert group questet is adnak npc-k és egyedül az nehéz lehet.
    trükkös class , figyelni kell harc közben és buff/debuffokat okosan használni.
  • MauroN
    Warrior után nyomta valaki Ruffiannal? Egyszerűen játszhatatlan. Nem lehet vele a bossokat megölni. A bossnak 500 élete van nekem meg 315, és nem tudok mit kezdeni vele. Másnak is szar ez a karakter, vagy csak én csinálok valamit rosszul?
  • lolSL
    milyen betaban vettél részt te szerencsétlen? crysis meg call of duty, meg a többi szarság amihez csak demóként adják ki megjelenés előtt 1 héttel mert kevés az előrendelés?
    és gondolom azokról is baromi sok részletes visszajelzést írtál a fejlesztőknek.. tudod egy igazi beta erről szól, nem az ingyenes örömködésről.
  • Svlad Cjelli
    Ugyesen kikerulted az elozo kerdeseket, ennyit rolad.

Szabalyzat az angol nyelv, nem en talaltam ki. Te nem tudsz olvasni, ne engem okolj.

Es meg1x. Ne rianyalj! Ha nem tetszik akkor lehet elmenni, engem ugysem gyozol meg rola, hogy ostoba vagy.

• Svlad Cjelli
    A forum rules es a chat rules is tisztan irja : PLEASE USE ENGLISH IN CHAT.

Nem nehez. Te orulnel, ha jonne a spanyol majd a nemet majd az ukran es mindenki osszevissza beszelne a chat-en?

Nem.

• Torzonborz
    szerintem egy béta teszt nem az élvezetről szól hanem ami a nevében is van: tesztelésről.
  • BoneDragon
    És te mi a francot keresel itt ha még értelmesen se tudsz visszaválaszolni. Pont te írtad: nemzetközi chat. NINCS megszabva, hogy magyarok nem írhatnak mégis ha beír valaki valamit akkor nem segítenek neki hanem leszólják. És igen van olyan aki nem tud angolul mégis akar vele játszani, azzal mi van? És ki mondta hogy magyaroknak készült? Ostoba vagy bazze.
  • MauroN
    Álljunk csak meg. Te aztmondod hogy nemzetközi a chat. De ha nemzetközi akkor az nem azt jelenti hogy csak angolul lehet beszélni. Akkor az angol chat lenne. Angolok írnak angolul, és ha van fent angol akkor az megérti. Magyarokkal ugyanez. De ha van egy ember aki nem tud angolul, akkor az már háttérbeszorul emiatt. Az meg ugye diszkrimináció.
  • Svlad Cjelli
    Sorold mar fel azokat a BROWSERES MMO RPG jatekokat amin te Beta teszterkent vettel reszt.

Tovabba ha lenne annyi eszed, hogy elolvasd a szabalyokat akkor tudnad, hogy EZ A JATEK NEM A MAGYAROKNAK KESZULT hanem a vilagnak, jelenleg NEMZETKOZI a chat tehat ha te elkezdesz magyarul okoskodni akkor azt 90% nem erti meg.

Nehez felfogni, latom...

De ja mar ennyi a rinya akkor mia francot keresel te itt? Trollkodol? Jol megy.
  • BoneDragon
    Hát igen nagyon élvezetes más karakterrel végigmenni ugyan azon többször is. Így van, nem is tesztelem tovább :)
  • Torzonborz
    van halom class,skill,item tehát variáció akad bőven. ezeket is lehet tesztelni.
    vagy vársz míg több mapet tesznek be.

vagy ha nem tetszik akkó' ne teszteld vazz.
  • BoneDragon
    És ráadásul az micsoda, hogy magyar csapat fejleszti és lehurrognak ha magyarul mersz írni...pff. A játék jónak tűnik így elsőre de már most kezd el*aszódni.
  • BoneDragon
    Na megjött a 2 fasza gyerek és megmondja. Igen a closed béta lényege a tesztelés. De nehogy már 2 mapot rakjanak be, amit kb 1 óra alatt ki lehet pörgetni mindennel együtt. Elég sok bétába részt vettem már és azokhoz képest ez édes kevés. Mit lehet tesztelni? Azt a 3 mob félét? Na ne vicceljünk már.
  • Svlad Cjelli
    En egy hete jatszom mar, es nem tudok rola leszakadni :)
  • Svlad Cjelli
    Latszik a logika is.

Arra nem gondoltal, hogy a Closed Beta az hogy mukodik ugye? De akkor elmagyarazom, hatha boldog leszel :

Kiadnak most 2 palyat, ezt par hetig tesztelik a jatekosokkal. Jon a feedback. A kov 2 palyat (4-6 akarmenny) mar ugy adjak ki, hogy lenyegesen kevesebb bug lesz benne.

De erted, ha neked ez a pofatlansag akkor jatszal Solitaire-t, ott az osszes palya benne van.

• Pio
    Pontosan miért is "pofátlanság"?
    Tesztelésre jelentkeztél, ha nem tetszik abba lehet hagyni.
    Eleve honnan tudod, hogy a többi nincs kész? Most ezeknek folyik a fókusztesztje, ennyi.
    Ezért nem jó az, amikor lehet bétatesztelési jogot szerezni nyilvános helyeken, olyan emberek kerülnek be, akik nem fogják fel a bétaTESZTELÉS lényegét.
  • MauroN
    Hát van benne valami.... De ha belegondolsz, hogy ez egy böngészős játék, és van benne zárt béta(gondolom akkor lesz nyílt is) akkor nem is rossz.
    Sok mai játéknál nincs is béta, kidobják bugosan, amit majd patchekkel javítanak.
  • BoneDragon
    Akkor ez durván pre alfa és nem béta. Berakni bétának 2 pici mapot...azért ez pofátlanság.
  • MauroN
    Igen. Még nem elérhető sajnos. Nem tudja valaki hogy milyen szakmák lesznek benne?
  • BoneDragon
    Szerintem jó, de kaptam egy q-et: The Assadar. Nem tudok átjutni Zenitharba :/ Miért van lezárva? Nincs kész még a többi része a játéknak vagy mi van?
  • MauroN
    Ki mit gondol a játékról? Nekem nagyon bejön! Nem veszem rajta észre, hogy böngészős játék. Olyan a hangulata, mint az Age Of Empires-nek.
  • MauroN
    Ki fog halni a topik
  • lolSL
    gamestar.hu-n is van kulcsosztás
  • MauroN
    Köszönöm a linkedet!