93
Az Ezeregy Éjszaka Meséibe repít minket a magyar Digital Reality csapata. Remek körökre osztott harccal felvértezett Online fantasy RPG-t kapunk idén ősszel. A játék ingyenes lesz, tehát nagy tömegeket fog vonzani. A kiadást a WebFunTeam Ltd vállalta. A grafikára nem lehet panaszunk, elég hangulatosra sikerült. Öt választható kaszt lesz: Warrior, Sage, Nomad,Ruffian, és Caravan Master. Az ősi gonosz lepi el a vidéket, nekünk kell felvenni a harcot démonokkal, szörnyekkel, mitikus lényekkel. Böngészőn keresztül játszhatjuk majd a PvE és PVP partikat. Lehetőség lesz majd kereskedni, és mágikus tárgyakat létrehozni. A zárt bétára lehet még jelentkezni a hivatalos oldalon, a béta augusztusban veszi kezdetét
-
Svlad Cjelli #93 En ugy halottam, hogy hamarosan ujra jarkalnak :) -
Anonymusx #92 csúszkál -
#91 És a karakter csúszkál még a földön vagy újra tud járni? -
Anonymusx #90 Úgy néz ki végre van magyar nyelv a Nadirimbe! Neki is esek.. -
Svlad Cjelli #89 Te szerintem nem ugyanazt a játekot játszod ami mi. -
MauroN #88 Azért magyar a szerver, mert a chaten magyarul beszélnek. De egyébként még idén lesz magyarítás. -
#87 Ez sz*rabb mint a beta volt.Magyarsagnak meg nyoma sincs a jatekba. :( -
Svlad Cjelli #86 Csinálj kérlek egy új karaktert és ott lehet majd választani. -
#85 Ott vagyok es angol.hol kell beallitani?Es a karakter miert csuszik a foldon a porba? -
Svlad Cjelli #84 Van Magyar is. Az a neve, hogy Itnan :) -
#83 Es ugyanugy angolul beszelnek.Akkor minek a Magyar szerver? -
Svlad Cjelli #82 Elindult és már van magyar szerver is! -
EpicDD #81 Sziasztok fórumozók!
Aki szeretne egy jó fantasy alapú fórumos szerepjátékban játszani:
http://ertheis.forumq.net/
Érdemes kipróbálni! -
MauroN #80 Ha minden igaz, akkor a 7.i startnál lesz magyar szerver. -
#79 Köszi a választ. Nekem jó így angolul is, csak ha már magyar fejlesztés... -
MauroN #78 Na megkérdeztem. Azt mondta, hogy tervezve van, de még nem foglalkoznak vele. -
MauroN #77 Majd patch után érdeklődök akkor. Egyébként miért érdekel annyira a magyar nyelvi támogatás? Nincs benne sok szöveg. -
#76 Köszi és ha jött válasz írd itt meg kérlek. -
MauroN #75 Nem lehet tudni. De most hogy mondod, rákérdezek majd. -
#74 Nincs új hír hogy jön e magyar nyelvi támogatással is? -
MauroN #73 Ki fog halni a topic :( -
MauroN #72 Július 26.-án új verzió jön ki. -
#71 Esetleg van már hír a megjelenésről illetve, hogy lesz-e benne magyar nyelv? -
#70 Nem én nem játszom még vele. Nem regiztem idejében sajnos a bétára. -
MauroN #69 3P, melyik kaszttal vagy? -
#68 Köszi -
MauroN #67 Admin írta még anno hogy gondolkoznak a magyar szervereken.(nyakamat rá hogy lesz)
Pláne mivel a Digital Reality magyar cég, így pofátlanság is lenne hogy ha nem csinálnának magyar szervert. -
#66 Azt már lehet tudni, hogy lesz-e magyar nyelvre lokalizált változata? -
#65 Hat az nemigaz,hogy ha nincs eppem penzem potira,ami amugy nagyon draga 20-30 perceket kell varni,hogy ujratoltodjon az eletem.Ebbe untam bele.Legalabb egy healer lenne a varosba vagy valami. -
MauroN #64 Nem lehet tudni -
#63 Mikorra várható végre a játék megjelenése? Nagyon el vannak havazva a srácok, ami nem baj, de már nagyon várom -
MauroN #62 Nekem nem volt vele bajom. -
#61 Enyhen drag a poti a toltodes meg nagyon lassu es unalmas! -
MauroN #60 Vársz. Automatikusan töltődik az életed. Vagy veszel az alcheminél élettöltőt. -
#59 Harcok utan ,hogy lehet gyogyulni? -
MauroN #58 Nem, Zenithar nehezebb a többi mapnál, én is szenvedtem vele, de aztán rájötte, hogy ez így mégis jobb mintha minden sikerülne elsőre. Így legalább van benne kihívás. Remélem a többi map is ilyen lesz. -
#57 13as szinten csak én vagyok ennyire béna,hogy a normál questeket alig tudom megcsinálni,ha 1álltalán sikerül..
skilleket sem lehet újra kiosztani sajna. -
#56 Hát köszi, de szomorúan hallom. -
MauroN #55 Nem lehet tudni semmi konkrétumot. -
#54 Mit lehet tudni a megjelenésről? Mikor jelenik meg hivatalosan? Illetve lesz-e belőle magyar nyelvű változat?