127
  • readswift
    ...már én is nagyon röhögök
  • Skynet
    Jelentsd csak,nem zavar, hozzászoktam hogy igazságért itt büntetés jár...:)
    Azok után hogy tegnap sikerült egész Magyarországnak azt kívánnod hogy cigányország legyen teszek még rá neked egy lapáttal:

"balliberális" - Ez az ami mindent el is árul. Az egész családod hazaáruló csőcselékből áll,szép teljesítmény.:)

David Cole és Benjamin H. Freedman mint náci propaganda???? Egyre nevetségesebb vagy...:D
  • Flammius
    Felvágni itt te akartál, csak nagyon gyorsan lelepleződött, hogy hazudsz. Amúgy szeretnélek téged is figyelmeztetni, hogy az általatok elkezdett alpári stílus, és nyilvánvalóan náci propaganda terjesztése miatt jelentettem a topikot, ezentúl légy szíves ennek fényében szidd tovább a felmenőimet, parasztozz, taplózz le...
  • readswift
    Természetesen annak a fórumozónak ment , akinek még mindíg van , egyre és egyre lejjebb ;) Meddig még, miértnem lehet kirakni az elakadásjelzőt mán?
  • readswift
    Teljesen kaotikus érvrendszered van, kezeltetned kéne magad. És még te vágsz föl azzal hogy Arisztotelészt olvasol, vicces vagy, de méginkább, 1 lejárt szavatosságú tapló, tűzcsiholni igyekvő manőverező. Semmit sem hinnék el neked, szerintemmég testvéred sincs , hangulatkelteni próbálsz, de csak magadat idegesítetted fel vele : )))))
  • Balumann
    Egy olyan korban élünk sajnos, amikor a történelem ismerete - főleg a közelmúlt méginkább meghatározza a dolgok menetét. A II. világháború kitörésében és végében (pontosabban már az I. világháború végkimenetelében is) jóval több szerepet játszottak a zsidók, mint ahogyan szeretnék ezt a közönséggel tudatni. Az ok, hogy tagadásnak minősítik a holokauszt kutatását és cáfolását, és még bűntetik is, egyértelműen bizonyítja hogy politikai célokat szolgál. A revízionisták érvek millióit hozzák föl, egyértelmű bizonyítékaik és írásos források is alátámasztják. Persze ellent mond a túlélők beszámolóinak (amik többnyire ráadásul már a hivatalosan elfogadottakat is meg a valóságot is cáfolják, de az már mellékes), meg néhány tárgyi bizonyítéknak is, amit azonban egyértelműen utólag is odagyárthattak - akár a felszabadítók (avagy megszállók), vagy a cionista érdekeltségűek. Bőven érdekükben állt, hiszen a kárpótlásokból építették föl nagyrészt Izraelt is.

• Flammius
    Minek után 4-5 kultista jelent gyakorlatilag meg a fórumon, valóban felmerül az emberben, hogy ez már nem is politikai, vagy világnézet, hanem, ahogy Te is fogalmazol egyfajta vallás.
  • Flammius
    Ha a származásomra vagy kíváncsi egyik dédnagyapám tagja volt az ss-nek. Gyakorlatilag egy színnémet ember vagyok, némi magyar nemesi felmenőkkel, illetve egyik üknagyanyámnak a magyaron kívül voltak szlovák és ukrán felmenői is, mert a határvidéken éltek.

Látod ebből is látszik mekkora igazság van a te rasszista, náci elméleteidben, Hitler hű katonáinak leszármazottai (minden testvérem hasonló nézeteket vall) balliberálisokként élik világukat Budapest utcáin 2010-ben... Persze úgy se fogsz ebből se felfogni semmit, mert az agyadat már réges-régen kihipózták gyakorlatilag.

(Ja és az utóbbi pár hozzászólásod annyira vadra sikeredett, hogy jelentettem a moderátoroknak. Tudod, ez nem kurucinfo...)
  • Flammius
    Öregem, pont ezzel a rettenetes marhasággal van tele a média jó része. Gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy valahol, valahonnan ne dőlne az emberre ez a demagóg őrület. Mi egy világban élünk?
  • Skynet
    "Tilos szándékosan tagadni a történelmi tényeket."

Naja szájkosár törvény,nehogy lehulljon végérvényesen a lepel mindenki elött a nagy holomítoszról. Kár hogy a saját fajtájuk között is az értelmes valamirevaló emberek tagadják a nagy részét (revizionisták pl: David Cole)....:)

Mondom hagyjátok Flamit tipikus karvaj baromarc,hiába írtok neki bármit is,a Jobbik fasisztacsőcselék (ugyan azt egyik barom aki ezt állítja sem tudja megmondani mitől fasiszták rasszisták:D ), aki nemígylátja az fasisztacsőcselék, aki szótemel a zsidók tettei ellen az antiszemita, aki a cigánybűnözést nyíltan kimondja az rasszista...És lám wikileak...Elkezdték kiteregetni izrael egyik legnagyobb seggnyalójának a szennyesét,egyből botrány van. Az egyik Flamihoz hasonló idiótát sem érdekli, hogy amerika miért és hogyan folytatja a kis háborúskodását,a lényeg hogy az elbutított szennymédiában a gonosz fasisztarasszistákok amerikai katonák és emberek életét veszélyeztetik a szennyesteregetésért. Az kitérdekel hogy nem békefenntartani voltak irakban és afganisztánban hanem pusztán nyersanyagok miatt ölték halomra a lakosságot...Szegény GI.JOE-k élete veszélybe került...

Egyébként fel lehet készülni,ha a dolgok így mennek tovább és afganisztánnak annyi,Irán következik a földgáz készletei miatt. Szerencsére egyre több felvilágosultabb ország áll irán oldalára izraelel és amerikával szemben. Mi ebben hála a kedves izraelseggnyaló politikusainknak köszönhetően nem vagyunk benne,sőt azzal hogy az amcsi erők beteg/sebesültellátó központja nálunk lesz mi is célpontok leszünk...Csak remélni tudom hogy a perzsák betartják az ígéretüket,és ha izrael beindul ellenük,akkor 3 nap alatt a földdel teszik egyenlővé a tetühintás terrorállamot.
  • hurkaur
    szerk: hopp #71-re válaszoltam.
  • hurkaur
    Személy szerint úgy gondolom ,hogy kissé rosszul látod a jobbik programját ,sőt ,néhol többnek (már-már vallásnak).
    De ilyen palettánál csodálkozol ,hogy teret nyertek?
    Van szar ,mégszarabb ,és van egy olyan ,amelyik a gondokat tisztán és dinamikát hozva kimondja ,s ezzel sok 10 000 embert megszólítva. Jókor jó hullámon lovagoltak.
    Ha hibáztatni akarsz valakit ,vagy szapulni. Lehet ,csak ne azt ,aki kétségbeesésében voksolt rá ,hanem azt ,akik miatt ide jutott az állam.
  • Tetsuo
    A torveny nem arrol szol, hogy tenyeket tilos tagadni, hanem a Holokausztot. Kutatni is tilos.. ha arra bukkanok, mint sokan masok, hogy gazkamrak utolag lettek kiepitve es a legtobb zsido nem kiirtva lett, hanem a munkatabor rossz korulmenyei miatt, sot soknak gyereke is szuletett ott es rengeteg beteg es oreg embert apoltak.. akik munkakeptelenek voltak ugye, akiket "allitolag" naponta ezrevel oltek a vilag legkegyetlenebb hoherai, szoval ha ezt cafolo dokumentumokat hoznek nyilvanossagra, 5-10 vhol 20 ev borton jarna ezert..

A masik oldalon pedig a palesztinok mai nap is szazaval halnak meg es dozeroljak a hazaikat jogtalanul, veszik el toluk a foldet es ivovizet..
    Errol persze nincs film Hollywoodban, nagy kuss van rola csicska Washingtonban is. Csak most rebesget vmit a brit miniszterelnok, miutan ezrek tuntettek Londonban is es 1re tobben ebrednek ra, hogy Izrael csinalja azt a Holokausztot amit kitalalt. De errol persze nem lehet beszelni.. na ez a kettos merce.
  • readswift
    Nagyon durva 1 arc lehetsz flammius . Szerintem nem is egy nyelvet beszélünk. Remélem kapod az elakadásjelzőket mert szvsz tolerálhatatlanul tapló vagy.
  • Tetsuo
    Lattad mar valaha? A szokimondo es tenyleg bunko stilusa, nameg a zsidoellenesseg sok embert felhaborithat, de folyamatos tenyeket kozol.
    Nem hiszem, hogy barmit is tudnal cafolni, az ott elhangzottakbol es nem csak te.. pont az a lenyege a magazinnak, hogy ez nem mellefecseg, mint a tobbi, hanem oknyomozast is folytat ill kapja az infokat, mint a Wikileaks.. persze tilosban jar, mert igazat mond.

Pl. Olver Stone tenyleg felszolalt a hollywoodi zsido hegemonia ellen (nem veletlenul).. nezz utana.
  • Flammius
    Tilos szándékosan tagadni a történelmi tényeket. Legalábbis mióta meghozták ezeket a törvényeket azóta az.
  • Flammius
    Persze, hogy lehet. Nekem a Jobbik és társai képviselte életfelfogással nincs mit vitáznom. Egy isteni kinyilatkoztatásokon nyugvó világképpel nem lehet vitába szállni. Nem csak én nem tudok vitázni egy ilyen állásponttal szemben, hanem senki. Egy ilyen álláspontot el lehet fogadni, vagy el lehet utasítani, de a képviselőikkel vitatkozni nem lehet. Arról persze lehet vitatkozni(?), hogy egy ilyen jellegű szerveződésnek milyenek a hatásai, stb. Ezek értelmes kérdések.
  • hurkaur
    "Kommunizmustól senki nincs távolabb nálam, mondom ezt annak ellenére, hogy a jelen problémáira a legjobb megoldásnak egy ideiglenes kommunista-szerű diktatúrát tartok."
    Önmagában jó ötlet ,csak van 2 bökkenő vele. Nem itt és nem emberekkel.
  • Tetsuo
    Na ja, a tipikus kettos merce. Tilos kutatni a multat, hamarosan a jelent is.. Orwell disztopiajat idezi.
  • hurkaur
    "Intelligens vitát mondjuk Jobbikos tag részvételével valóban nem lehet elgondolni sem"
    Miért ,így lehet kezdeni vitát?
  • Flammius
    Mit vitatkozzak egy dilettáns hülyével?
  • readswift
    Nem is ér annyit a próbálkozásod hogy vita legyen belőle , maradjunk ennyiben.
  • Flammius
    Szerinted lehetséges bármiféle vita, ahol az egyik félnek semmiféle ismeretei nincsenek a témáról?
  • readswift
    Tudod, most ebből minden olvasónak lejön , (függetlenül attól hogy olvasta-e a könyvet vagy sem, nem számít) , hogy épp most eregettél egy jókora füstfüggönyt és eloldalogtál mögé. ("mert jópofa ötletnek tűnt" LOL )

- mellesleg azonnal sejtettem a kommentjeid alapján hogy egyáltalán nem is vagy nyitott a vitára ,hanem elég goromba módon provokálsz.
  • Flammius
    Nincs mit indokolni. Ha olvastad volna ezt a könyvet, akkor értenéd magadtól is mire utaltam - feltételezve, hogy képes vagy értelmezni is. De mivel nem olvastad, így nem tudod mire utalok. Jópofa ötletnek tűnt előállni a görög kultúrörökséggel, de visszafelé sült el, kiderült annyit tudsz a görögökről, hogy voltak ilyen emberek... Ha valóban érdekel a téma, akkor ott van a számtalan könyvtár, bemész az egyikbe, kikölcsönzöd, elolvasod, meglepődsz, elgondolkozol.
  • readswift
    Indokold meg, ha kérhetem.
  • Flammius
    Olvastad a Nikomakhoszi Etikát? Ha olvastad volna, akkor most nem írtál volna le ekkora baromságot.
  • readswift
    -Nemtudom hogy lehetne élcelődni a "zsidókeresztény örökségen" monnyuk, valahogy biztos lehet, de érdemes ?

Hogy az időszámításunk utáni 2ezer év a "ZSKÖ"-ról szólna az azért elég "meredek" . : ))) Meg kellene idézni Arisztotelészt és megkérdezni.
  • Flammius
    Skynetnek elég ez is... Amúgy sem célom minden egyes ember vérnyomásának a megemelése.
  • readswift
    "Annyira imádom látni az emberi ocsmányság ilyen bugyrait. A tehetetlen, meggyötört alja nép erőlködését és messiásvárását. Ez egy mélyen zsidó örökség és a kereszténységen át anyatejként szívtátok magatokba. A falnál siránkozva kántáló zsidó, és vörös fejjel, részegen zsidózó hájas Jobbikos ugyanazt a több ezer éves zsidó rítust járja el. Mára a világ nem ismer már más rítusokat. Persze vannak olyan kivételes emberek, mint például én, akik képes nem zsidó módra is élni."

cool story bro...

"Amúgy te főállású patrióta vagy, vagy van biztonsági cégnél rendes szakmád is?"

Ez már végképp nem jó provokációnak se...

Igazán kiötölhetnél rendes élcelődéseket is , mer szerintem ettől nem fog felmenni a vérnyomása senkinek, az enyém legalábbis tuti nem (kár ) .
  • Flammius
    Amúgy te főállású patrióta vagy, vagy van biztonsági cégnél rendes szakmád is?
  • Skynet
    Flammi: Kivételes emberhez (vagy inkább darab szarhoz) képest hagyján hogy sok eszed nincs de még képzelőerőd se nagyon van...:)

Justil: Neked az év poénja,másoknak meg ebből az 1 kommentedből lejön: Totális homály vagy.

morden: Olvass bele a többi wikis hírbe meglátod hogy jött ide az egész. Az pedig hogy holokauszt tagadás...Amiben nem hiszek azt nem tagadom,csak simán nem hiszek benne. Nem hiszek a mesékben.:)
  • Flammius
    Olvass vissza voltak itt nagyobb poénok is, de a Sas-kabaréban megállná a helyét ez is.
  • Flammius
    Azért hány évre is jár az összkomfortos állami ellátás?
  • Justil
    "ha akarod, ajanlok nehany hitelesebb forrsat. ;) Pl kuruc.info"

az év poénja eddig, nálam, köszi
  • Flammius
    Jókat lehet rajtatok röhögni, főleg Skynetet bírom, mert ő annyira komolyan veszi magát. Képzelem, ahogy a hájas nyakán minden ér megfeszül ilyenkor a dühtől.

Annyira imádom látni az emberi ocsmányság ilyen bugyrait. A tehetetlen, meggyötört alja nép erőlködését és messiásvárását. Ez egy mélyen zsidó örökség és a kereszténységen át anyatejként szívtátok magatokba. A falnál siránkozva kántáló zsidó, és vörös fejjel, részegen zsidózó hájas Jobbikos ugyanazt a több ezer éves zsidó rítust járja el. Mára a világ nem ismer már más rítusokat. Persze vannak olyan kivételes emberek, mint például én, akik képes nem zsidó módra is élni.
  • morden
    Szerintem az előző hozzászólásod kimeríti a nagy nílvánosság előtti holokauszttagadást és nem értem hogy jön ide a jobbik meg ezek, ez egy wikileaks cikk az sgén , nem kurczinfó...
  • kalapos01
    Te. Jó. Ég. Micsoda agymosott robotember vagy. :))) Mindig megdöbbent a hasonló, de utána rájövök, hogy ilyen mindenhol van.
  • Skynet
    Hiába írtok neki,a felfogása alapján tipikusan abban hisz amivel én a seggemet töröltem ki anno elolvasás után. TALMUD. Teljesen tipikus a felfogása ,a SAJÁT fajtabelijét is csőcseléknek nevezi ha ki meri mondani a frankót (Igen itt a számtalan Magyar nemzeti érzelmű zsidóról beszélek akik a gárdában,és a Jobbikban is jelen vannak).
    Kár belé a magyarázó szó,remélhetőleg eljön még az ideje amikor az efféléket VALÓBAN üldözni és irtani fogják,és nem csak holomítoszokból (amiknek jó ha a tizedrésze igaz) regélnek erről.
  • Julius Caesar
    Hát ez lawl