127
  • Justil
    #127
    "öröm" volt végigolvasni a hozzászólásod, lerí belőle, hogy fittyf@szt sem értettél meg a hozzáállásomból, a rólam alkotott képed meg végképp totál homály :)

    ui.: a TV2 híradója nem tudom mit hallgat el, ugyanis nem nézek se TV2-t, se semmi mást a tévében (értsd: nem kapcsolom be a tévékészüléket).
  • nlght
    #126
    Justilnek és Flammiusnak: ti akkora agymosott trollok vagytok kisbarátaim, mint a fidesz és mszp székház egymásra téve és beszorozva 10-el és még visszafogottan fogalmaztam. Ti mindent elhisztek, amit a tv2 híradójában mondanak és AHOGY mondanak? Ha korrekt tájékozatatást szeretnél kapni, akkor nem csak egy politikai beállítottságú oldalt hallgattok meg, hanem az összeset és közös nevezőre hozod az elhangzottakat.

    A probléma csak az, hogy a gazdagabb érdekcsoportok, akik a médiák nagy részét birtokolják (Oliver Stonetól függetlenül szerintem mindenki tudja, hogy kiknek van nagy múltja ebben) nem keveset áldoznak arra, hogy elhallgattassák a másik oldalt. Mivel ti csak az egyik oldaltól tájékozódtok, ezért már alapból hamis véleményetek alakul ki az "igazságról". Lásd egyébként a kuruc.info-t, már többször kellett országot váltania szerver ügyben, mert versenyszerűen üldözik őket. Vajon kik? Pedig csak megírják azt, amit pl. a TV2 híradója általában elhallgat...

    Srácok kár velük vitatkozni, úgy se fogjátok meggyőzni őket, már átmosták az agyukat rendesen.
  • polarka
    #125
    jó felszólalások

    kár, h szétromboltátok a topikot
  • Balumann
    #124
    Honnan tudod hogy maszlag amíg nem érdekel, el sem olvasod, és mi a francot nem hiszel el abban? Végighallgattad legalább azokat amiket belinkeltem? Ha nem, akkor meg mi a francnak írsz még mindig ide ilyeneket, bármiféle informálódás nélkül?
  • Justil
    #123
    engem nem különösebben érdekel egyik párt programja sem, egyiknek sem hiszem el a maszlagot.
  • Skynet
    #122
    Egyrészt nem vagyok a barátod,másrészt VÁLASZ és bizonyíték helyett továbra is a kitérő magyarázkodás jön (Szóval melyik hír is kamu?). És mit tennék? Olvasd el a Jobbik programját és rájössz. A Fidesz féle műsor,aminek az alapja hogy a médiában összevissza hazudoznak,elhallgatják a dolgokat nem éppen bevállós ezek ellen.:)
    Élj tovább sötétben.:)
  • petyminger
    #121
    NÉZZÉTEK CSAK, ÍGY MŰKÖDIK A SZAROS PROPAGANDA: http://globusz.net/node/4596

    MOSZKVA VAGY WASHINGTON.... NINCS KÜLÖNBSÉG.... CSAK MOST KEVÉSBÉ TUDJUK KI AZ ELLENSÉG....
  • Balumann
    #120
    A megoldásokról, hallgasd végig.




  • Balumann
    #119
    "még szép hogy nem állok le magyarázkodni valakivel, aki évek óta úgy olvas hülyeségeket, hogy el is hiszi. ha fizetnének a fórumozásért, vagy időmilliomos lennék, lehet, hogy megtenném, de egy A4-esre rajzolt figurának sem kezdeném el magyarázni, hogy mi az a 3. dimenzió, nem fogja megérteni."

    Megsaccolni sem tudnám, hogy hány hozzászólásod volt ebben a topikban, de ebből egyetlen egy olyan sem volt, aminek egyáltalán bármi értelme lenne. Ezek helyett írhattál volna 1-et, amiben felhozol néhány példát a kurucról, amiben ők tévednek (pl. a mostaniak közül, meg 1-1 régebbi), félrevezetnek, és kielemzed hogy miért keltetnének gyűlöletet is bárkiben. Én kapásból be tudnák úgy 200 -at linkelni, aminek valóságtartalma egyszerűem megkérdőjelezhetetlen, mivel a hírekből is lehet következtetni erre, sőt videókat meg képeket is mellékeltek amik bizonyítják azt. Persze 1-2 -t én is találok, ami hülyeség, és azt én is felismerem. Mint említettem, ez olyan mintha 1-2 Eötvös Tibor játékcikkét elolvasva aztmondanád az sg-ről valahol, hogy hülye aki azt olvassa, mert csak félrevezetnek.
    Nem vitázol, és nem is olvasod el, fingod sincs róla miket írnak, csak 1-2 dolgot kiemelve gondolom, amiből persze hogy gyűlöletkeltés meg félrevezetés jön le.

    A kurucinfonak nem célja a félrevezetés, ők is törekednek az igazság megjelenítésére. Persze, radikálisabb hangnemben - főleg ha provokálják - és adott esetben akár a rendőrséget, befolyásos embereket is keményen letámadják, ami miatt persze, hogy teljes erőből próbálják bemocskolni és elferdíteni őket. Tévedni persze ők is tévednek, és nem kell teljesen egyet érteni az ő túlságosan nemzeti gondolkodásukkal sem, én sem teszem (ahogy pl. a hazaárulózást is erőteljesen elítélem, meg az ilyen vallás + magyar kijelentéseket is).

    "tapasztalatból beszélsz?
    Komolyra fordítva a szót, mi a megoldás? Te pl mit tennél, hogy az általad vázoltak (veled és más magyarokkal) ne fordulhassanak elő? Csak kiváncsiságból."

    A Jobbik számos megoldást javasolt, csupa olyanokat amik valahol már beváltak. Csak hogy néhányat említsek, közbiztonság javítása, csendőrség szervezése, bűntetések szigorítása, aki bűntettet követ el (társadalom ellen olyan súlyosan vétkezik) attól segélyek megvonása és figyelemmel kísérése, a bűnözők érdekeinek kevésbé figyelembe vétele (ne a gyilkosok kapjanak már jogokat) és még sok más. A legfontosabb a problémák nyíltan kimondása, és megoldás keresése. Ennél többet senki sem akar, akármit szeretnél/szeretnétek ezen kívül belelátni.
  • Justil
    #118
    "Ezek ilyenek,mondhatsz amit akarsz,majd akkor kezdenek el gondolkodni amikor a cigány a hátukba nyomja fényes nappal a kést,vagy elkezdi szépen kilakoltatni a rendőrség segítségével valami zsidóközeli bűnöző."

    tapasztalatból beszélsz?

    Komolyra fordítva a szót, mi a megoldás? Te pl mit tennél, hogy az általad vázoltak (veled és más magyarokkal) ne fordulhassanak elő? Csak kiváncsiságból.
  • Justil
    #117
    "magyarázkodni" helyett "vitázni"-t akartam írni, sorry.
  • Justil
    #116
    "de azt megmagyarázni,bizonyítani hogy miért is adott az ok nem tudják,inkább gyors témaváltás/megfutamodás/kikerülés jön.:)"

    barátom, ez a dolog olvasata a te részedről, szerintem meg a köznyelvben erre azt mondják: okos enged, szamár szenved.

    még szép hogy nem állok le magyarázkodni valakivel, aki évek óta úgy olvas hülyeségeket, hogy el is hiszi. ha fizetnének a fórumozásért, vagy időmilliomos lennék, lehet, hogy megtenném, de egy A4-esre rajzolt figurának sem kezdeném el magyarázni, hogy mi az a 3. dimenzió, nem fogja megérteni.
  • Skynet
    #115
    Balumann látom még te sem szoktad meg hogy elbutított hülyéknek azt mutogatsz azt írsz amit akarsz,csak okokat tudnak mondani,de azt megmagyarázni,bizonyítani hogy miért is adott az ok nem tudják,inkább gyors témaváltás/megfutamodás/kikerülés jön.:)

    Tud bármi okot mondani,vagy bizonyítékot mutatni hogy a kurucinfó hírei hazugságok,rasszisták? Nem,semmit. De mivel te ezt régóta olvasod gyorsan nem is áll veled többé szóba,nem átlászó megfutamodás..:)

    Ezek ilyenek,mondhatsz amit akarsz,majd akkor kezdenek el gondolkodni amikor a cigány a hátukba nyomja fényes nappal a kést,vagy elkezdi szépen kilakoltatni a rendőrség segítségével valami zsidóközeli bűnöző.
  • Tetsuo
    #114
    #4..
    Flaemius ezt a topikot is tonkrevagta, grat a modiknak.
  • Julius Caesar
    #113
    Figyi, neten vitázni olyan, mint a paralimpia:
    Ha nyersz, akkor is nyomorék vagy.

    Flámival tök fölösleges, csak koptatod a drága billentyűzeted, és ő biztos nem fizeti ki.

    Hagyd flámit a picsába...
  • Balumann
    #112
    Azok után, hogy ráadásul olyanokat is írtak, ami egyszerűen már egyértelműen nem igaz, tudom, mert én olvasom velük ellentétben az oldalt, meg pláne mi alapján kéne meggyőződnöm.
  • Balumann
    #111
    Flammiussal - aki már valószínűleg nem fog ide benézni - váltottam néhány szót privátban, először megpróbált beazonosítani (összekeverve egy másik konzis "Baluval" akit előbb talált meg vmelyik portálon és hogy feljelentett, mind1 lényegtelen. Miután leírtam neki röviden, hogy én hogy látom a helyzetet az ő szerinte fasiszta náci kurucokról és revízionistákról, illetve Benjamin Freedmantől is említettem, üzente hogy hánynia kell tőlem, még jó hogy nem hallgatta meg azt a "szemetet" és letiltott.

    Csak azért írtam le, hogy levonjak ismételten egy konzekvenciát. Azok minősítik hülyéknek, rasszistáknak, iteligenciahiányosnak és hányingerkeltőnek a kurucinfo tartalmával és revízinizmussal inkább egyetértőket, akik meg sem hallgatják az ő álláspontjukat, érveiket. Engem csak azért zavar, hogy így minősítitek az embereket, pláne azért mert úgy érzem, hogy ti is csak azért gondoljátok így, mert egyszerűen nem olvassátok el/hallgatjátok meg őket.
    Pontosabban érdekel meg nem is, nem vagyok politikus, sem történész, de azt fogom választani amit a leg logikusabbnak látok tudásom szerint. És az nem fog meggyőzni, hogy "hú hánynom kell tőled", meg 21 szép napon rájövök, hogy hol rontottam el", meg millió ilyen.

    A revizionizmusról volt egy nagyon jó vita, amiben a legelismertebb történész, Karsai László is Ungváry Krisztiánnal együtt mondhatni alulmaradtak, az alapján mindenki eldöntheti ebben a kérdésben. Külön kérésre folytatom a kurucinfo melletti érvelésemet - bár ha már rá sem hajlandóak kattintani azok, akiknek kellene, csak lehülyéznek egyből, akkor eleve nem is értem, hogy hogy akartok egyáltalán vitázni, és miért minket rágalamztok azzal, hogy nem tudunk érvelni?
  • Justil
    #110
    oké, örülök neki.
  • Balumann
    #109
    Eddig sem vitáztál, csak a hülyeségeidet irogattad mindenféle indoklás meg forrás nélkül. Ezúttal sem vártam más választ. Nemhiszem, hogy kezeltetnem kellene magamat, ha nem azt látom igaznak és valaki bizonyítja is amit többnyire ott írnak, akkor elhiszem. Nem utálok senkit (pláne faji alapon), és tudom hogy ők sem. Nem is értek velük mindenben egyet (l. módszerek), nameg gazdasági szempontból se minden esetben, ezeken kívül többnyire viszont igen.
  • Justil
    #108
    "Magyarázod egy olyannak, aki szinte másfél éve rendszeresen olvassa a kurucot"

    fú ember, részvétem. ajánlom, kezeltesd magad. talán 1 szép napon majd rájössz, hogy hol rontottad el, talán nem...én viszont ezek után tutifix h nem állok le vitázni veled. pá.
  • Balumann
    #107
    Ja és kifelejtetem, hogy több szerkesztőtől kérnék forrást, nem egyről.
  • Balumann
    #106
    Konkrétan szeretnék linket látni és magyarázatot, hogy melyik az amiből élből süt, hogy nem tény és csak a minden alapot nélkülző gyűlölet (esetleg faji gyűlölet) az oka, illetve a szűk látókör. Magyarázod egy olyannak, aki szinte másfél éve rendszeresen olvassa a kurucot, és amit írsz egyszerűen teljesen képtelenség.
    És nem, nem lehet mindenre ráfogni hogy nem saját vélemény.
  • Skynet
    #105
    Mondtam rá kell az ilyenekre hagyni,ballib szenny fröcsögőgép.
    A jelzők azok mennek,de a jelzőknek okot adni nem tud--> a hitele a nullával vetekszik,de még egy galamb bólogatásra is többet adok mint az ilyen emberek szavára.
  • Flammius
    #104
    Balázs, azért azt hittem, hogy az István Gimnáziumban legalább megtanítottak helyes írni, ha már a többi nem ment...
  • Tetsuo
    #103
    Na ja, az ertelmes vita azert marad el (megint) mert ertelmes hsz-od meg nem volt es nem is lesz. Gyenge poenokat es ures frazisokat puffogtatsz, mindenfajta erveles nelkul. Egyertelmuen csak flame-elsz.
    #73
    #75
    #82
    #92
    #93
    #94
    ...
    Ezekre erdemben nem tudsz valaszolni, a sajat vilagkeped megakadalyoz benne.. kotelezo ilyen tenyekre kamuskodassal, terelessel es vadaskodassal reagalni, mert cafolni nem tudod, egyeterteni meg akkor sem fogsz, mikor minden a szemed elott zajlik le.

  • Flammius
    #102
    Aludj el szépen kisbalázs...
  • Julius Caesar
    #101
    Reklámokat plz kattintsd végig. Köszönöm.

    skynet: balliberális vagyok
  • Flammius
    #100
    Az ismertetőhöz hozzá lehetne tenni, hogy közösségi fórumokon pedig a "Deal with it." mondatot ismételgeti beteges kényszerességgel. Mondjuk lehet, hogy közben "bólogat, amihez kézzel is mutogat", ahogy a cikk is említi.
  • Flammius
    #99
    Hagyjad, ezek mind beteg emberek, Julius Caesar nick mögé bújó embert viszont meg is találtam. Íme. Mondjuk nem volt nehéz, ő linkelte a weblapot az adatlapján. Nem is tudom, hogy ilyenkor állampolgári kötelezettség-e értesíteni a hatóságokat.
  • Julius Caesar
    #98
    Mindenkit üdvözlünk Abszurdisztánban.
  • Justil
    #97
    tudod, eléggé relatív dolog az, hogy kinek kéne felnyitnia a szemét...amúgy egyetértek :)
  • Justil
    #96
    Egyrészt de, ez az önálló véleményem (vagy végülis mindenre rá lehetne fogni, hogy nem önálló, pl írhatnám hogy amit írtál a #92-ben az nem az önálló véleményed...), másrészt a családom nagy része fideszes, harmadrészt én nem szavazok senkire, soha nem is szavaztam, és hacsak nem történik valamiféle csoda, nem is fogok, így aztán sem a jobbikot, sem a gárdát lejáratni nem érdekem, csak 1xűen tököm kivan a szélsőségekkel, meg az olyan birkákkal, akik azt hiszik, hogy a kurucinfó a hitelesség netovábbja. Nyilván ott is írnak néha igaz dolgokat, csak a stílus és a körítés az, amit inkább nem minősítenék. Amellett persze meg van rengeteg írás, amiről élből süt, hogy a gyűlölet, az ostobaság, a szűk látókör, és a korlátozott intelligencia szülte, nem pedig tények.
    Nyugodtan győzködhetsz az ellenkezőjéről, nem érdekel.
  • Tetsuo
    #95
    Open your eyes!
  • Tetsuo
    #94
    A fobb mediakban ilyet nem hallasz soha, tobbek kozott azert mert zsido tulajdonosai vannak.. Hollywoodban is nem veletlenul szolalt fel Oliver Stone, amit persze nagyon keves media adott le, csakugy mint az ujabb gazai tamadasokat..
  • Tetsuo
    #93
    Ki a f8sz kivancsi a szarmazasodra? Ill arra, hogy mit irsz le ezzel kapcsolaban? Hogy jon ez ide?
    Azert nem ertunk veled egyet, mert masok a gondolataink.. nem a szarmazas.
    A gondolatok pedig neveltetes es kultura, muveltseg nameg intelligencia alapu.. ugyebar.
    Vannak olyan zsido es cigany emberek, akik magyar kultura szerint nevelkedtek es forditva.. nem a genekkel van baj (ha baj van), bar egy kicsit kulonbozik az is, hanem a kulturak kulonbsegevel.
    Valojaban kulturak utkozese miatt utaltak sokszor a tortenelemben a zsidokat es sokan utaljak ma is, ill mas nepeknel is ez a problema, mondjuk kivulrol - egy teljesen mas kulturabol- szemlelve, persze egy lehet akar vica versa.


  • Balumann
    #92
    Poénnak tartod a kurucinfo, mint hitelesEBB forrást, ebből és a többi kommentedből egyértelműen lehet tudni, hogy egyrészt ez nem az öneálló véleményed - ami a sok kurucos cikk elolvasása és meggyőződés valóságtartalmukról, hanem vagy az agymosottság, vagy pedig neked is, rokonaidnak is érdeke fűződik, hogy lejáratsd a Jobbikot vagy a Gárdát. Mint említettem, a hazaárulózást pl. én is elítélem, a túlságosan nemzeti gondolkodást is - és ebből kifolyólag én sem értek egyet mindenben a Jobbikkal sem a Gárda 1-2 dolgával, ettől függetlenül rengeteg dologban igazuk van. Kuruc inforól így vélekedni olyan, mintha az SG -t szidnád hogy mennyire hiteltelen, valamelyik gamestaron, mert a játékok topikban időnként Eötvös Tibor jónéhányszor baromságot ír, meg késve, és 1-2 hír is inkább bulvár meg ferdített. Kurucinfon nem nevelkedni kell, hanem olvasni azt is, mert egyrészt megérted miért csinálják, mik a céljaik - és ha ezt megérted, nem fogsz ilyeneket állítani. A kurucinfo szándékosan NEM TORZÍT el híreket, és nem terjeszt valótlant - sőt, sok összeesküvéselméelt ellen is írtak, hogy azok miért valótlanok.
    Lehet nem egyet érteni velük, de ti szimplán olyanokat állítotok, aminek semmi értelme, csak azért találták ki, hogy lejárassák őket. Zsidóznak, cigányoznak, de nem azonak ártanak, nem azoknak próbálnak ártani, akik tisztességesen élnek - legyenek azok akármilyen nemzetiségűek. Kínaiakról pl. nem esett szó sose az oldalon, pedig azok is egyre többen vannak.

    A másik, nézd végig az alábbi Benjamin Freedman beszédét. Közel sem említ mindent a zsidók szerepéről, ennél még jóval több szerepük is van, nameg nem csak ennyin múlott, ő mint zsidó nagybefolyásos (ráadásul zsidó!) üzletember aki ott volt a békekötéseken is, ő ezekről tud. Nyilván nem történész, és nem tudhat mindenről, ennél vannak részletesebb leírások is, pl. Drábik János -t érdemes olvasgatni, vagy nemrég a kurucon is publikáltak egy nagyon jót (nem egy szerkesztő, hanem történész).

    A holokausztcáfolásról leírtam előbb a helyzetet, olvasd el a revízionisták álláspontját, érveit, és gondolkozz el rajta. Perge Ottó (álnév) és Karsai László történészek (+ akik bekapcsolódtak még) vitáját olvassátok végig, és ha utána is az a véleményetek, akkor megértem. Itt az utsó, a korábbiakkal kezdjétek, lejjebb megtaláljátok az összes linkjét. Érdemes elolvasni mert tanulságos, tényleg. Korrekt vita, úgyhogy olvassátok.
  • Justil
    #91
    Az olyan embereknek, akik ebből a kommentből homálynak ítélnek amúgy sem nagyon adnék a véleményére, szóval felőlem...további jó kurucinfón nevelkedést kivánok!
  • Justil
    #90
    jah, lattam. sajnos bele is olvastam párszor. tényeket közöl, mi? :)
    mwahahah.
  • readswift
    #89
    A tapló a Dunántúlon petyeve, pötye, zsidóbőr néven is ismert , na hátha így felismeri

  • readswift
    #88
    Szerintetek tudja mi az a tapló ? : ))))