19
-
chuky123 #19 Tömegközlekedésnek kéne a legolcsobbnak lennie de jelenleg sajnos nem így van. -
chuky123 #18 Mondjuk a 320 forintos vonaljegy tényleg drága. Reális ára olyan 150 ft-nak kéne lennie hogy kocsibol átüljenek az emberek mert igy nem fognak szinte egy árban van 1 liter benzin árával (najó az 337 95-ös) -
warchief #17 Ez elég bunkó hozzászólás volt. Szóval bár lenne rá pénzed, nem veszed meg, mert SZERINTED túl van árazva... -
redgreen #16 Tehát ha valami túlárazott, nem veszed meg. Nem játszol az adott játékkal, nem ülsz fel a villamosra egy megállónyit, nem tankolsz a kocsidba benzint, nem eszel homárt étteremben, nem vásárolsz kétméteres plazmatévét. Ugye?
Megvannak a módszerek egyébként arra, hogy legálisan hozzájuss nálunk pofátlanul drágán árult dolgokhoz, csak kicsit jobban körül kellene nézni a neten. Persze azok is pénzbe kerülnek, és így a Hozzád hasonló "minek-vegyem-ha-ingyen-is-hozzájuthatok" gyerekeknek hiába is magyaráznám. Talán majd egyszer Te is áttérsz a sokkal egészségesebb "letöltöm-és-ha-tetszik-megveszem" csoportba. -
WoodrowWilson #15 Akkor menj gyalog. Ennyi erővel mindenre ráfoghatod, hogy túl van árazva. Ha túl van árazva, akkor mért érzed magad felhatalmazva arra, hogy ellopd? Legalább ne hangoztatnád, hogy ilyen ingyenélő vagy. Ki vagy te, hogy ingyen furikáztasd magad a városban? -
Lowosan #14 Lófaszt nem. Mocskosul nincs összefüggés aközött hogy a módszer legális-e és aközött hogy a letöltött dolog legális-e. De inkább nem megyek bele, nem akarok egy elvetemült Mekkessel vitázni... -
#13 Jogvédős sajtájra kell menni oylan polóban, h: SEED PLZ!
Amúgy meg már leírtam párszor erről a véleményem... -
danesz234 #12 Ezért létezik egy meglepő találmány aminek a neve bérlet. Bár azért is ki kell adni egy valag zsetont de legalább nem kell jeggyel buzizni. -
god25 #11 Ez egy örök macska-egér játék lesz.
Tipikus 22-es csapdája: nem veszik mert drága, drága mert nem veszik. -
Zoliz #10 Ez nem büszkeség kérdése és nem vagyok csóró, de egyszerűen nem adok ki pénzt olyan anyagokra, melyek túl vannak árazva. Ilyen pl. a BKV jegy is. Ki az a hülye aki kiad 320 FT-ot jegyre például egy villamosmegállónyi útra (pedig ugye ki kéne). -
cateran #9 Ja,valahol jogos..de azert buszke ne legyel arra,hogy csoro ES hulye vagy... -
cateran #8 Hulye-e vagy? A p2p adattovabbitasi modszer teljesen legalis,az hogy a tovabitott adatok nagyresze nem az...hat istenem...(pl patcheket is igy szokott letolteni mondjuk a wow..) -
NullZ3r0 #7 Én meg volt hogy Ubuntut torrentről szedtem, hiszen így nem a központi szervert terhelem, és én is töltök fel másnak.
De a hülye "jogvédők" nemsokára úgyis kitalálják, hogy aki Linuxot torrentezik, az is üldözendő, hiszen aki ilyenre vetemedik, az megteszi ugyanezt mással is. -
galocza #6 lófaszt nem. -
WoodrowWilson #5 Viszont majd ha a "többi hülye" nem veszi meg, mert okulnak a jó példádból, akkor te nem fogsz ló*asszal se játszani.;) -
Zoliz #4 Ez így helyes. Sose adnék ki 14000 (!!!) forintot egy videojátékért, de már nyomom is MA a Starcraft 2-öt mint a többi hülye aki megveszi, mert van neki miből. -
Ferrer #3 Lófaszt legális. Inkább legyél kemény gyerek, és valld be, ha lopsz. -
galocza #2 engem meglep, hogy 9-ből 1 legális.
ez adat alapján meg már nagyon nem kellene köpködni a bittorrentre.
tetszettek már elgondolkodni azon, hogy az emilben továbbküldött anyagok (powerpoint diasor, kép, doku vagy akár youtube link) hány százaléka illegális?
lenne egy nagyösszegű fogadásom, hogy az arány sokkal rosszabb...
én is seedeltem már nagyméretű hl2 modot (amíg el nem kezdett fájni, hogy ha egyész nap megy a gép, kb 3000 pénzzel többet fizetek áramra 8). -
Lowosan #1 A P2P módszer viszont legális, még akkor is ha az anyagok 100%-a illegális, valamint ezt kiemelném a cikkből: "Minden a vizsgálati mintán múlik."