2010 eddigi legjobb és legrosszabb PC-s játékai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
ez minden szempontból olyan szar beszólás, hogy minimum aláírásban van a helye<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
Amúgy 2010-ben szerintem sem voltak eddig hajmeresztõen jó játékok.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Semmit sem élveztem belõle, semmi stílusa nincs, illetve ami van, azt is meghazuttolja a hülyeségeivel.
Szánalom, szánalom, pfujj pfujj...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Tudom sokan nem hisznek az ilyen oldalakban, de én úgy vagyok vele egy próbát megér, és van is már két ilyen topic (a Ponter kamu), ha nem érdekel ne is olvasd tovább. Ide már a jó társaság és az oldal felhasználóbarát készítõi miatt is érdemes regisztrálni amit egyébként ITT tehetsz meg (Ne felejtsd el megerõsíteni a regisztrációd, ha nem jött meg a megerõsítõ e-mail kérj újat a fõoldalon).
Mi is az a PontPark?
A PontPark egy olyan oldal ahol hirdetések nézésével, lottóval, napi belépéssel, emberek meghívásával pontokat gyûjthetsz pontokat. A pontokat pedig a hónapvégi vásárokon levásárolhatod értékes vagy kevésbé értékes cuccokra, értékes alatt mobiltelefon-t (LG KP500, Wiewty) Xbox 360-at , Samsung LCD TV-t, eBook-ot és kevésbé értekés alatt kulcstartót, akasztót, tollat, bögrét, játékokat (Xbox-ra,PC-re PS3-ra) értek.
Hogyan szerezhetek pontokat?
-Napi belépéssel
-Napi kérdés megválaszolásával
-Napi hirdetések megnézésével
-Emberek meghívásával
-A komposztálóba beküldött tartalommal amiért 0.1 pont jár
Ezekért mindért 1 pontot kapsz, az elsõ kisebb értékû ajándék ára ha mindent megnézel megvan.
A pontszerzési lehetõségek folyamatosan bõvülnek.
A termékek utáni költségek
Az ajándékok kiszállítása DÍJTALAN.
Bizonyítékok
Bizonyítékok hogy a cuccokat kiküldik magán az oldalnak a Fórum-án vannak.
Ezzel a linkkel regezz!
http://pontpark.eu/b_regisztracio/e079529ba2c9a8206291576db5a381ca
A ME2-t az elsõ résszel tett próbám után már ki se próbálom 😞
anti hero
ha ezek a jók akkor milyenek lehetnek a rosszak 😄
nincsenek is ma már jó játékok 😄
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
anti hero
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni