107
  • tom..
    Ennyi pozitív hozzászólás után aszem kedden irány a mozi.
    Kevés filmnél van ennyire jó kritika :)
  • yesname #25
    Jézusom, mintha az elmúlt cirka 40-50 évben nem lettek volna az isteni Batmanhez hasonló "bonyolultságú" akciófilmek. Ébresztő. Ez maximum csak a fiatal akciógyerekeknek volt újdonság. (Jó film volt szerintem is, de akkor is "szimpla" akciófilm. Csak én nem tagadom, hogy szeretem a jól kivitelezett akciófilmeket is :) )
  • Andrews2007
    Láttad az új Batmaneket? Akkor tudnád hogy nem szimpla akciófilmek azért.... Szerencsére. Akkor én se adnék rá jó erős osztályzatot.
  • kalapos01
    " Érthető, hogy le se szarom a Batmant se."

Tökéletesen érthető! Felettünk állsz, ó, nagy ember. Taníts minket.
  • spike0007
    Következő filmje a Batman 3.-ik része lesz!
    Emellett producerkedik az új Superman filmnél is.
  • whisper
    Sziasztok.

Megnéztem és nagyon tetszett egyedi ötlet jó szerepek. Lehet nem a világ legjobb filmje,de tény ,hogy egy percig nem untatott és tetszett és igen Aviatorért meg érdemelt volna OSCAR-t ott hatalmas! Megnéztem angolul , magyarul és amikor a Tesco-ba megtudtam venni 1000 Ft-ért tiszta boldog voltam!

8)
  • BenceYCE
    Nem akartam beszólni, de ez tényleg f@szság amit írt. Azért mert a 30+ és 40+ korosztályt nem érdekli, hogy az általa tetszetősnek ítélt film milyen helyen áll az imdb-n, fel se megy rá, azt se tudja, hogy mi az, az érthető. Így aki még kölök volt a Remény Rabjai bemutatóján, annak lehet, hogy ez a film jobban tetszik majd, mert frissek az élmények. Az viszont tény, hogy a szavazatok számát is érdemes lenne figyelembe venni, mert nem elhanyagolható, akárcsak a célközönség. Én már pl kinőttem a szénné hájpolt akciófilmekből. Érthető, hogy le se szarom a Batmant se.
  • Justil
    a Basterds meg a tavalyi év legjobbja, nálam :)
    mindenesetre az Inception jobban tetszett.
  • NiGhTM4R3
    DiCaprio kifejezetten ellenszenves volt pár éve, mikor még a nyálas szépfiút játszotta. De mára tényleg egy remek színész lett belőle, de azért Scorsese bácsi (filmjei) is jó hatással volt rá. (mint pl. a Burton-Depp duó - akik a kedvenceim)

A mozival várok, nem akarok úgy járni mint a Brygantikkal - amit mindenki orrba-szájba dicsért, aztán megbántam, hogy moziban néztem - de Nolan-ban még nem csalódtam. Mellesleg a Memento is remek film, de nálam a Prestige a best Nolan-film.
  • Justil
    Nekem semmi bajom nem volt a nyálas szerepeivel sem, csak én nem szeretem a nyálas filmeket. Ettől még ő jó lehetett azokban a szerepkben is, nemtom, nem igazán emlékszem a titanicon kívül a többire. De amit mostanság csinál, az állat.
  • TBTPumpa
    Valóban fantasztikus filmet hozott össze ismét Nolan bácsi... Már várom milyen lesz az utolsó Batman film tőle 2012 nyarán! :-D
    DiCaprio-t én sem bírtam sokáig, mára már nagy kedvencem lett, mert baromi jó filmekben szerepelt az elmúlt néhány évben!
    A neve ma már tényleg garancia (legalábbis számomra) egy jó filmre!
  • Renegade
    Azt nem szabad elfelejteni, hogy neki az volt a dolga pár évig, hogy nyálas legyen: vasálarcos, titanic.
    Tény, korunk egyik legjobb színésze, de ebben semmi meglepő nincs, elvégre, ha valakit már 19 éves korában Oscarra jelölnek, akkor sejthető, hogy nem csak egy bamba bájgúnár :-)
  • MrPrise
    A film nagyon jó! Nem remake, nem n+1. rész, eredet(i) ötlet ;-)
  • galmat
    DiCaprio szerintem Holywood egyik legjobb színésze. A régi nyálas filmjeit utáltam, de az elmúlt pár évben olyan alakításokat tett le az asztalra, hogy az lenyűgöző. Aviátor, Véres Gyémánt, A tégla, Viharsziget, és most az Eredet.

Chris Nolan meg a kedvenc rendező, úgyhogy a filmről nem is mondanék semmit, mert az élmény magáért beszél. Ha valaki egy évben csak 1x megy moziba, akkor az most tegye.
  • Mészy
    Nagyon jó volt ez a film, mindenképpen megérte megnézni.
  • wedge31
    Oscart DiCaprionak, mondjuk nem ezért de az Aviatorért megérdemelte volna.
  • winnie
    "de jól ki tudja fogni a jó filmeket,"

pontosan. nagyon durva, amit csinál. az első két gagyi filmje után 93 óta 21 filmet forgatott, s azokból talán egy vagy kettő közepes, a többi mind jó.
  • Justil
    Most jövök a moziból. valóban az év filmje, nálam, legalábbis eddig. Nem tökéletes, de magasan veri az átlagot. DiCaprio pedig zseniális, bár a szerepe nem egy nagy eresztés...de jól ki tudja fogni a jó filmeket, szóval a neve lassan kezd számomra garancia lenni egy jó mozira.
  • skodatuning
    "hiszen a közönség zömükről nem is szerez tudomást a TV2-t és az RTL Klubot bámulva"
  • Yutani
    Nolannolannolan - de játszik benne egy dikabrió is, róla még említést sem tesz kedves Szekeres úr!
  • gombabácsi
    a sötét lovag jó volt, de túl hosszú volt, túl volt bonyolítva felesleges karakterekkel és történésekkel
    nem volt akkora súlya se a sztorinak, se a karaktereknek hogy ennyi bonyolítást megérjen

remélhetőleg ebben nincsenek ilyenek

a memento az pl zseniális, tökéletes film
  • Andrews2007
    Mi lesz a következő filmje? Hmm. Még nem tudjátok? Vagy irónia volt? :)

Batman 3 elvileg.
  • gulyasandras
    "Az IMDb-örökranglista első két helyén olyan klasszikusok állnak, mint A remény rabjai és a Keresztapa. Ez mindent elmond a közönség és a szakma Nolanről és az Eredetről alkotott véleményéről."

Ez is mindent elmond Szekeres Viktorról.
  • Silenzio
    Az utolsó bekezdést nem értem.
  • wedge31
    Jól teszed, idén még nem láttam jobb filmet.
  • Yany
    Újra egy film, amiért moziba ülök?