501
-
Ferrer #61 Vajon tényleg sértegettelek, vagy csak simán fáj az igazság, és irigykedsz? -
coolbboy83 #60 Divat Apple fikázás... rulez........ NULLSZINT !!!
Bezzeg ha a microfos vagy másik droid elbasz valamit az nem baj..... MADE IN HUNGARY
CSINÁLJ JOBBAT KÖCSÖG !!!!! -
Ferrer #59 Hol mondtam én olyat, h nem voltak? Csakhogy valójában az Apple lendítette fel a piacukat.
És nehogy azzal gyere, hogy már akkor is sok "agymosott" volt, és ezért keltek el a termékeik. Az ipod előtt néhány évvel a megszűnés határán voltak.
Ikonos-ablakos megoldás alatt gondolom a xeroxot erted, akik gányoltak maguknak valami kezdetleges gui-t. Pf. -
coolbboy83 #58 Hagyjuk már a HTC-t a.... ropogós gagyi műanyag....inkább NEC, Motorola.... az sokkal jobb cucc...
-
coolbboy83 #57 Ezaz Go Flame !!! Márt más cégek csak jó cuccot gyártanak......
Ennyi seggfejet apám..... ez eszméletlen......
-
Ronny #56 "Fiatal kora ellenére elismert szakembernek számít"
Azért örülök, hogy a szerző szerint így még én is fiatalnak érezhetem magam(Giesler úr lassan már kifelé halad). -
Doktor Kotász #55 "Mindenki tudta, hogy az apple felhasználók igényeit a kiadott készülék formálja. Amit tud a készülék az fedi az igényüket. Később ha ez bővül (pl. multitask az iphonenál) akkor bővül az igényük és megint teljesen elégedettek lesznek.
Mindezért képesek magasabb összeget fizetni."
Szerintem okostelefonról nincs értelme ott beszélni, ahol nincs multitask. Értelmetlen, felesleges minden más funkció az alaptelefonok képességein felül, ahol nincs multitask.
Illetve van egy nagyon durva hiányossága az iPhonenak, ami egy alapfunkciós készülékben évtizednél is kirábban már megvolt.
Egy SMS üzenet bármikor törölhető úgy, hogy a küldő többi üzenete nem törlődik vele együtt. Ha az iPhoneon egy SMS-t törölsz, akkor a küldő összes többi üzenete is elveszik.
Bár lehet, hogy ezt a 4-es verzióban már orvosolták. -
Doktor Kotász #54 Ha az Apple kocsigyártásba kezdene, úgy adnák el a gépjárműveket, hogy forradalmi újítás a szélvédón és a kocsi oldalán elhejezkedő tökrök, amivel a fejünk hátrafordítása nélkül tudjuk vizuálisan felmérni a gépjármű mögötti teret, egy kulcs elfordításával képesek vagyunk a motort bendítani, és már az ablakokat is egy gombnyomással tudjuk letekerni, ha esetleg meleg lenne a gépjárműben. És ferrer magyarázná, hogy azért nincs benne légkondi, mert nincs is rá szükség. :-) -
Doktor Kotász #53 Még meg is magyarázod, hogy miért jó az a felhasználónak, ha egy egyszerű aksicserével os lenyúlnak a szervízben.
Ezért szól rólad a cikk.
Nézd magadra. Egy termék, egy márka miatt képes vagy embereket sértegetni.
Mi más bizonyíthatná jobban, hogy a cikk igaz, és rólad szól? -
#52 -
#51 1. Apple fanboy vagy a legveszélyesebb fajtából.
2. Nokia N8. -
Doktor Kotász #50 Teljesen tájékotzatlan vagy.
Mp3 lejátszók évekkel korábban voltak, mint az iPod, érintőképernyős telefonok évekkel korábban voltak, mint iPhone.
Sőt a számítógépeken az ikonos-ablakos megoldáshoz is előbb nyúltak mások, mint az Apple.
Az Apple az aki következetesen lenyúlja a korábban máshol kipróbált technológiákat.
Ezért szól rólad a cikk. -
#49 Mindenki tudta, hogy az apple felhasználók igényeit a kiadott készülék formálja. Amit tud a készülék az fedi az igényüket. Később ha ez bővül (pl. multitask az iphonenál) akkor bővül az igényük és megint teljesen elégedettek lesznek.
Mindezért képesek magasabb összeget fizetni. -
Justil #48 "Professzionális rendszerekben nem gondokodnak MS temrékekben (sem linuxban, bár ez utóbbi kezd változni)."
Akkor miben is? -
#47 "Van egy mondás: ami mindere jó az igazából semmire sem jó. Legyen egy dologban tuti, de abban tényleg profi legyen."
Ezért hívják operációs rendszernek, mert nem csak 1 dologra jó... -
Ferrer #46 Akksiról meg annyit h neked lehet ez egy rendszeres élmény, egy iphone tulaj nem találkozik vele olyan hamar. Emiatt pedig jobban megéri szervizzel kicserélni majd egyszer, mint addig egy ronda, lehúzható, letörhető hátlapos telefonnal élni. -
Ferrer #45 Mégis érdekes módon Jobs termékeit utánozzák a mai napig. Ha nem nyomult volna az érintőkijelzővel, most Android se lenne. Tényleg nagy buli a fájlmásolgatás, csak találja fel magát az android system, etc meg tudomisén milyen mappái között az, aki csak HASZNÁLNI szeretné a telefon funkcióit. Nekem a telefonra másolgatás csöppet floppy fílingként hat. Ezt is a szemét apple hqgyta ki anno a gépeiből először.
" -
Oláh Herkules #44 úúú odacsaptál :) -
MacropusRufus #43 "Hát nem, ez pont azt jelenti, hogy a windows több dologra jó, ergó aki azt használja nem azért teszi mert "csicsás", hanem mert használható."
na ez nem feltétlenűl igaz. Professzionális rendszerekben nem gondokodnak MS temrékekben (sem linuxban, bár ez utóbbi kezd változni).
Van egy mondás: ami mindere jó az igazából semmire sem jó. Legyen egy dologban tuti, de abban tényleg profi legyen.A windows gyengesége pont abban van amit te elönynek említesz: amilyen könnyen használja a user olyan könnyen haszálja más is. De ezzel nincs baj, csak nem kell a másik rendszert azért fikázni mert nem mennek rajta a megszokott géme, mert könnyen vissza lehet vágni: tanúld meg használni. A windows alá is macerás egy porgram telepítése egy hót kezdőnek. Neked már nem az. De ez nem azt jelenti, hogy a windows egyszerübb mint a másik, hanem azt is írhatom, hogy a többit nem érted.
-
Szefmester #42 "Akkor mutasson már ez az istenbarma egy olyan telefont, aminek olyan képernyőfelbontása van, olyan grafikus képességekkel és ergonómiával van megáldva, mint az Iphone 4."
Gyak majdnem bármelyik csak japánban forgalmazott készülék.. nézd meg a kommentek dátumát ;)Sharp
"Egy akkumulátor nem örök életű. Persze nem kell elvárni egy marketingestől, hogy ezt tudja is, nyugodtan beszélhet hülyeségeket a levegőbe. "
De azért az sem mindegy mennyi idő alatt kezdi el megadni magát ;)
""iphone-os barátok is meglepődtek mennyire testre szabható az utolsó kis kocka is a HTC-ben,"
Erre csak ott van igazi igény, ahol a gyári tervezés nem megfelelő."
Nyilván sokkal jobb ha mások mondják meg hogy neked ez a tökéletes akkor is ha nem.. AZ IPhonenál el kell ezt viselned, a HTC-ben meg átállítod ami nem tetszik, ha meg kicsit jobban értesz hozzá, olyanná alakítod ahogy neked tetszik, és nem ahogy SJ-nek ;)
"Lehet rádiót hallgatni vele, csak egy wifi hálózat vagy érvényes 3G előfizetés kell hozzá, ami persze nem gond, mivel leginkább azzal együtt vásárolják a telefont."
De jóóóóó.. szóval egy zsebrádió többet tud mint az ájfón? Mert az net nélkül is képes rádiótadást fogni.. Még a jó öreg Sokol rádió is tudta ezeket.. pedig azok nem mostani fejlesztések..
ui: Nem vagyok Google által agymosva.. tény hogy jobban tetszik az ő produktumuk, ellenben egy sony p910 tulajdonosa vagyok, és jobban tetszik mint egy iphone, hiába tud jóval kevesebbet.. -
#41 itt voltaképpen arról csak arról van szó, hogy az apple egy fokkal átgondoltabban tudja megtervezni felhasználói felület használhatóságát, dizájnját -
Doktor Kotász #40 Mert az Appstore egy üzlet. -
Inquisitor #39 Arról nem beszélve, hogy a kínai noname gagyifonokat manapság azzal reklámozzák, hogy nagyobb felbontású kijelzője van, mint az iPhonenak ... -
#38 Az engem is érdekelne, hogy az Apple miért nem hagy egy kicsit több testreszabhatóságot illetve szabadságot, sufnifejleszthetőséget az Iphone-ban, miért csak az iTunes-el lehet rá fölpakolgatni meg letölteni hozzá dolgokat, és még sok kérdés. Ahogy olvasgatom tényleg messze a legmegbízhatóbb telefon, de ha már valaki szeretne jobban ért hozzá, hányingert kap a korlátaitól. -
Doktor Kotász #37 Ez a cikk pont rólad szól. -
#36 Hát nem, ez pont azt jelenti, hogy a windows több dologra jó, ergó aki azt használja nem azért teszi mert "csicsás", hanem mert használható. -
#35 sotet vagy baratom, mint az ejszaka, leulhetsz, egyes. -
MacropusRufus #34 "Jaja, k*rva kevesen használják a windows nevezetű operációs rendszerüket, ami ráadásul annyira sz*r, hogy a többi oprendszerrel ellentétben játékok futtatására is alkalmas XD "
viszont professzionális és/vagy célorientált felhaszánlásra teljességgel alkalmatlan. Te ez megint csak az, hogy kinek mi a fontos:
legyen csicsás és látványos és még játszani is lehessen vele, cserébe biztonsági kockázattal jár mindenfajta hálózati kommunikáció v. legyen kissé visszafogottabb de stabil és hálózat szempontjából biztonságos, ha ez annak a rovására megy, hogy érteni is kell hozzá ha valaki játszani akar vele.
-
MacropusRufus #33 "Akkor mutasson már ez az istenbarma egy olyan telefont, aminek olyan képernyőfelbontása van, olyan grafikus képességekkel és ergonómiával van megáldva, mint az Iphone 4."
namost ez érdekli egy Apple felhaszánlót. Ez a kűlcsín. De pl. sok felhasználónak sokkalta fontosabb a felbontás mellett az, hogy tudja haszánli is, pl. egy közönséges usb kábelle össze tudja kötni a szgépével és adatokat tudjon fel és letőlteni a telóból. Na pl. pont ezt nem tudja a Apple egyik telója sem. De miért nem? Mert Jobs szerint ami nincs benne az nem is kell egy IPhone használónak. Viszont kell nekik a csicsa. Okés, de azért mert neked a csicsa tetszik még nem kell lebarmozni azt akinek lehet több tapasztalata van ilyen téren mint pl. neked, ui. Te jelneleg egy marketing részesévé váltál: az IPhone az Istencsászár kütyü, és aki mást mondt az Isten barma. Pont erről beszélt a cikkben az ipse is: egy IPhone túlajnak nem számít az, ha a kütyü nem egészen jó (pl. nincs benne usb).
"Egy akkumulátor nem örök életű. "
ez igaz, de míg te szervízbe mész, leadod berakják, fizetsz, addíg én csak veszek egy aksít, amit akár a gyártótól is megrendelhetek és beteszem a telefonba ingyé'
szóval te tipikus példája vagy sztem annak amit a cikben leírnak. :) -
FoodLFG #32 Hát épp ez az! :P -
pixx #31 "De ezt egy google agymosottnak úgy sem lehet megmagyarázni(pedig az androidos htc-k tényleg nagyszerű telefonok, már-már egy iPhone szintjén vannak)."
Agymosott az Apple fan szájából, elég vicces, de te tudod... -
Gascan #30 És ez kit érdekel? -
FoodLFG #29 Azt én sem értem.
Viszont nekem 2x jobb gépem van, mint neked! :DD
250GB, HD5850... pff -
Gascan #28 asszem ezt az összes első éves marketingszakos hallgatónak tudnia kell... mitől lett most ebből hir? mivel hirértéke az nem sok van -
#27 Én nem tudom. Másfél éve vettem használtam iPhone 2G-t, azóta megvan. Bajom még nem volt vele soha, amit tud azt tudja, amit nem tud, arra meg van AppStore-ban ingyenes lehetőség (vagy nem is érdekel).
Ami egyedül hiányzik az Ad-Hoc zene/film/kép feltöltési lehetőség, hogy bárhol vagyok csak rádugom a gépre és felteszek rá bármit. Mivel teljes szívemből utálom az iTunes szarságot.
A HTC-nek tetszik a bazinagyképernyős megoldása, csak az olyan árban van amit nem engedhetek meg magamnak manapság. Így marad a Szifon, amíg ki nem múlik. -
Inquisitor #26 "mindent messze legjobban tud, amit egy mobil tudhat. "
Fenntartom, hogy tök átlag szabvány alkatrészekből van, ezért nem hiszem. :) -
Inquisitor #25 Miért, a BlackBerry uralja az okostelefonpiac 43%-át, mert jól kitalált a beépített szoftver és menürendszere. Egy féltéglát nem adnék egyikért sem még is.
Én meg nem vagyok márkabuzi, ezért a HTC sem hat meg, de a Desire azért eléggé ott van a szeren. Az Apple cuccai meg továbbra is SZABVÁNY alkatrészekből összerakott, SZABVÁNY telefon, amit a jó szoftvere ad el, nem a tudása. És továbbra is a Foxconn gyártja, ha el nem fogynak az öngyilkos melósai ... -
denes123s #24 Pixx
Sőt képzeld még a reggelit sem hozza az ágyadba, de azon kívül mindent messze legjobban tud, amit egy mobil tudhat. De ezt egy google agymosottnak úgy sem lehet megmagyarázni(pedig az androidos htc-k tényleg nagyszerű telefonok, már-már egy iPhone szintjén vannak). -
willcox #23 "A vállalat nem csak egy iPhone-t ad el a vásárlóinak, hanem azt az érzést is, hogy ebben a forradalomban vesznek részt."
Ez az érzés olyan lehet, mint amikor Havi Mari megszólal: van egy érzésem, megjött a vérzésem? Az ifos tulajokat kérdem, mivel nekem semmilyen igagyim nincs, így elképzelésem sincs erről a hihetetlen érzésről. -
#22 "Erre csak ott van igazi igény, ahol a gyári tervezés nem megfelelő"
Nem azért mondom, de tényleg nagy fanatikus vagy. Úgy gondolom, hogy az emberek nagy része igényli a személyre szabhatóságot. Csak azért mert SJ úgy gondolja, hogy valami jó az nem feltétlenül igaz.
Semmi bajom az apple-vel mint céggel. Jól csinálják amit csinálnak. Egyetértek azzal, hogy a marketing az Apple gépezet tuti fegyvere. Viszont aranyketrecbe zárja a usereket. Ami bár arany, de ketrec...