57
-
visnait #17 Ja de az lenne durva, ha az asszony nézné a blogot, ahol a következő bejegyzés van: "Egy sötét parkolóban állunk. A telemetriai adataim szerint a hátsó ülésen qrnak. Pedig már 2 órája otthon kellene lennünk!" :D Ha az én kocsim is tudta volna ezt régen, sokkal hamarabb lesrotoltam volna! :D -
Rotyoka #16 fasság -
levelhun #15 Jajj ugyanmár.. Nem igaz nem látjátok át.
Csináltak valamit, amin lehet csámcsogni. Mindegy mi az, csak beszljünk a Fordról. Szerintetek dolgozik ott egyetlen szakember is, aki ezt az egészet komoly veszi?
Folyik ott komoly fejlesztői munka is, de mikor hozná le az SG a hírt (ingyen!), miszerint kifejlesztettek egy új sebességváltót, vagy lengéscsillaptási mechanizmust?
Töredék annyi munkával, és költséggel nagyságrendekkel nagyobb hírverést kapott a cég. -
Doktor Kotász #14 Én még a twitter értelmét sem látom, nem hogy kocsiba kelljen rakni.
Egy évtizede olyan hűtószekrényeket dobtak piacra, amiben volt egy internetes érintőképernyós számítógép. Azzal akarták eladni, ha kifogy a párizsi a frigóból, akkor magátol rendel majd az interneten kaját.
Hát akkor sem értettem, hogy ki volt az a barom, aki ezt kibrainstormilgolta valami mítingen. -
Blacktom #13 Kellett már egy ilyen cikk:D
De ezt miért a végére tették? "A twitterező prototípust kereskedelmi forgalomban is kapható hardverekből hozták létre..." Ehh... A WLAN-hoz és a windows-hoz pedig külön gratulálok nekik:D
Amúgy az ötlet jó, csak ne twitterezzen, hanem pl küldjön/fogadjon infót az időjárásról, forgalomról, dugókról, balesetekről...stb De erről húsz másik cikk szól:)
Tényleg, múltkor láttam egy buszon kiírva hogy 'WiFi hamarosan', ez mobilnet alapú lenne, ugye? Gondolom csak nem műhold:D Erősítsen meg valaki:) -
gombabácsi #12 hát ennek kb annyi értelme van mint egy ifonnak -
Ferrer #11 Twitter autó.. beszarok.. -
moikboy #10 Mégis mekkora lenne a munkanélküliség, ha beszüntetnék az összes hülye munkakört?: D -
Oláh Herkules #9 MIÉRT MIÉRT van joguk az élethez olyan embereknek akik ilyen faszságokkal foglalkoznak munka címszó alatt? -
Zoliz #8 Ezek hülyék. De őket imádjuk lásd Győzike :D -
#7 Valószínűleg ebben is lesz ilyen. Sokan az aranyhörcsögüknek is nyitnak ekkountot a közösségi portálokon és barátnak jelölgetik egymást stb. Na majd a hörik is twittereznek, meg ezek a szaros autók is barátnak lesznek jelölve egymásnak és válaszolgathatnak "intelligensen" egymás totál felesleges üzeneteire. Végülis hülyébbek már nem lesznek, mint a sima 1xi human felhasználók (vagy a hörik)... -
SW0RD FISH #6 Én már azt a gépet várom ami automatikusan válaszol más gépek twitter üzeneteire. -
#5 -
Justil #4 zomg bullshit -
endale #3 "Megyünk a Lágymányosin százzal..." - és már bírságolhat is a rendőr a blogra hivatkozva. -
#2 De most őszintén, ilyen bődületes f@szságra költik a fejlesztési/kutatási pénzeket??!? -
Gascan #1 ha már az autógyártáshoz nem értünk akkor is csinálnunk kell valamit magunkkal :D