3
  • Thaison
    Nekem is tetszik ez egy nagyon jó iránynak tűnik a játékok fejlesztésében. Sokkal interaktívabb az egész,egy nagyobb társaságban vagy buli alkalmával jól el lehetne vele szórakozni egy picit illuminált állapotban:) Lehet hogy majd beruházok egy ilyenre:)
  • MacropusRufus
    nem rossz a kütyü, de akkor is csak a második és harmadik helyért mehet a verseny. A győztes, évekkel ezelött már a wii lett. :)
    Majd amikor jönn a wii következő generációja, kellően új fejlesztésekkel, a két nagy ismét csak kullogni fog, mint ahhogy már teszi is, ui. a Nintendo DS most már 3DS néven ismert új verziója után el tudom képzelni, hogy a következő wii gesztusvezérelt és 3D megjelenítésre is alkalmas lesz. Mondjuk nem a megszokott módon, a kijelzőn, hanem mellettem fog mejelenni a másik játékos, ami annyira nem future, hogy most is létezik már ilyen: spec kijelzős szemüveg és akkor a gép a szemüveg lcd-jén jeleníti meg a tárgyakat úgy, hogy az azt az illuziót keltse a userben mindha a tárgy tényleg mellette lenne (olyasmi mint valami HUD).
  • Julius Caesar
    Ez sokkal jobb lesz mint a sok nintendó kiddytakony játék - aki magára ismer jelentkezzen

Amúgy sztem jó kis kütyü, kipróbálnám. Kérdés hogy a kontroller nélküliség mennyire érinti a működést (késleltetés, mozdulatok felismerése). De amúgy nekem jó iránynak tűnik.