55
  • Cat #15
    "tegye kényelmesebbé, biztonságosabbá az utazásomat, de a vezetés élményét ne vegye el tőlem."

Miért, mi élmény van pl az autópályás vezetésben, ahol órákon át bámulod a semmit? Ilyen célra tökéletes lenne.
  • lapaleves
    az a napelem saccra 250w névleges teljesítményű, ami azért nem egy hűha. gondolom a gépek fogyasztása legalább 100w körül van, de legyen 50w. kicsit felhős időben megáll az út közepén. nem világos, hogyan tervezik kivitelezni ezt.

vagy nem igaz, hogy a pilóta csak napelemmel megy, pedig az van írva a honlapon.
  • Kara kán
    Kéne.
  • Szefmester
    A mondatban szereplő :D-k szerintem arra utalnak hogy ontosan tudja miről van szó.. én is hasonlóképp reagáltam volna..Ezt hívják iróniának.

Ha csak a lézerkard (ami nem lézerkard hanem fényszablya ha már fordítjuk) hol vannak a Star Trekes cuccok?mert eddig jóformán a vezeték nélküli telefon jött be onnan.
  • BCS pixel
    utálok közúton vezetni, meg azt is utálom hogy minden évben, minimum ezer ember hal meg az országban, és a franc tudja hányan rokkannak le pusztán csak azért, mert elakart jutni a-ból b-be, szóval valami automatizált rendszernek itt lenne már az ideje
  • Atomreaktor
    ha ez tényleg életeket ment meg, akkor nincs mentség. dönthetünk, hogy élmény legyen-e a vezetés, vagy minden nap ezrek haljanak meg az utakon.
  • Narxis
    De elveszi mert jobban vezet mint te.
  • Alwares
    Én szeretek vezetni, de nagyon szeretném ha lenne a jövendőbeli autómban ilyen funkció. Nem lenne többé probléma, hogy hogyan megyek haza a bulikból. Beugrok a kocsiba annyit mondok neki, vigyyyémáhaza szarul vagyok. És otthon már csak ki kell mászni az autóból.
  • brueni
    én nem akarom, hogy robot vezessen helyettem, figyeljen, segítsen, avatkozzon be, ha elb.szok valamit, vagy nem figyelek, szolgáljon ki és tegye kényelmesebbé, biztonságosabbá az utazásomat, de a vezetés élményét ne vegye el tőlem.
  • Freddy TNT
    Na ja és ha a jövőben balestet okoz egy robotautó akkor ki lesz a ludas ezért ? Ki tölti ki a kárbejelentő lapot, vagy ismeri el a hibát ? stb stb....

Na meg elektromos.... Nem hiszem hogy a kocsi tetején az a kis vacak valóban el tudja látni energiával az autót. A számítógépeket lehet de a kocsit tutira nem.
  • neoG
    Mert a tescoban nem lehet kapni atom bombát, attól még igenis létezik
  • idebudanemoda
    te nem láttad a filmet?
  • Mister
    Mivan? Mit tudott? :D Magától ment? Tényleg? :D
    Akkor most hol vannak a lézerkardok? Az már a 70-es évek elején is volt :D
  • idebudanemoda
    de nem az orosz meg kínai utakon...
  • Gtava
    A Knight 2000-es típus alias K.I.T.T. ezt már a 80-as évek elején is tudta.
    Miért is ilyen nagy szám ez most 2010-ben?