42
-
Eriongtk #42 hmm... mivel már nagyon régóta kint van a cikk, reagálnék, de csak a címére:
"már látott" jelenettel hogyan lehetne bővíteni? O_O -
#41 omg...
Anno az Aliens-be beraktak még kb 30 percet. Na, az speciális kiadás!
Meg a Terminator 2-be is bekerült szerintem több, mint 8 perc... -
smaszi #40 Amúgy 2 röpke jelenet volt új, ami talán kitesz 1.5-2 mp-t... -
smaszi #39 "Viszont az egyértelmű, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, szélsőséges, kártékony és elviselhetetlen. A probléma aktív meglétekor őszintén kit érdekel, hogy klímaváltozás vagy egyéb a neve. A a probléma jelenléte számít."
Pedig ha tudnád, hogy milyen az időjárás csak itt a szomszéd Vénuszon... -
trogi #38 utolsó mondat utolsó részéhez kieg: mármint a Tarantínó-féle filmekhez viszonyítva -
trogi #37 A 8 perc tényleg pofátlan lehúzás, de az is lehet, hogy a bemutatatlan anyagból majd egyszer Kameron Jakab csinál egy Avatár - Előzmények (Avatár 0) című mozit.
Engem a látvány fogott meg, pedig lenézem az amerikai filmek többségét.
FélOFF. Valaki említette itt Tarantínót... Na, az tényleg érdekes egy figura, az arcát nézve értelmi fogyatékosnak néz ki és valóban olyan filmet is csinál. Összehasonlíthatatlanul értelmesebb film az Avatár. FélON. -
bippo #36 Ne ülj fel a provokációnak. Gondolom a 800 avatar topik nagy részében ki vannak fejtve, hogy akinek nem tetszett, milyen hibákat véltek felfedezni. Böngészd inkább azokat, fogadd el, hogy neki nem tetszett, ennek megfelelően remélem O.Herkules sem kezdi el kifejteni, mit,miért,hogyan.
Caesar (#26): ha belegondolsz, gyakorlatilag itt is az van. A +8 perc szerinted mi, ha nem plusz jelenet? :)
Gondolom átdolgozott, digitálisan feltuningolt rész nem lesz benne, de itt nem is indokolt, mint az akkor 20éves SW-nál. -
ADAMEX9 #35 Én nem igazán vettem észre hibákat és marhaságokat. Kifejtenéd példákkal, hogy mire gondolsz? -
gabeone #34 Egyszerű ember révén összekötöttem. Nagy dolog. Viszont az egyértelmű, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, szélsőséges, kártékony és elviselhetetlen. A probléma aktív meglétekor őszintén kit érdekel, hogy klímaváltozás vagy egyéb a neve. A a probléma jelenléte számít.
Az okoskodó inkább részletes ismertetőt írjon, ne pofázzon. -
Oláh Herkules #33 Ha olvasgatnál kicsit te is elhihetnéd a pólusváltás részét, ugyanis TÉNY hogy időnként megtörténi. Azt viszont én sem értem hogy köti össze ezt a klímaváltozással.
Amúgy én nem megyek el megnézni. A legszarabb film amit életemben láttam az avatar, bugyuta, uncsi, sablonos, tele hibákkal... bár betépve biztos élvezném :DD
Mondjuk tudtam röhögni a marhaságokon amik a filmben voltak, de 1x is bőven sok volt. -
codiac #32 Remek hangulata van, amivel egyszerűen nem tudok betelni.
Lehúzás ide vagy oda, semmiképp nem sajnálom érte a pénzt, azért kellemes meglepetés lenne ha hozzácsapnákak még pár percet. -
kalapos01 #31 70? Én percek óta röhögök szerencsétlen ember kommentjén. A durva az, hogy el is hiszi, amit írt. -
#30 Egy újabb tudóst és jövőlátót köszönthetünk közöttünk, akinek ami nem tetszik az szar. Gratu IQ70. -
Ray78 #29 "(Szavazásunk szerint az SG-olvasók 47%-a is ott lenne közöttük.)"
Kamu emberek kamu szavazása.A film rossz ami eladja aza látvány és nem több.
Klima változás meg csak azért van mert elkezdödött a "szokásos" polus eltólodás. -
gabeone #28 Pont azért tetszik az embereknek, mert az Avatar világában semmi sem a pénzről szól. A Naabikat még a saját bolygójuk is szereti, ami ugye az emberek és a föld kapcsolatáról nem mondható el. A mi bolygónkon most van egy jó kis klímaváltozás is. -
BRAAJEN #27 166 perc :)+ 8 -
#26 Köszönjük érdemi hozzászólásod, hogy kifejtetted az véleményed és hogy hasznos információt osztottál meg velünk.
Sztem sincs értelme 8 percet belerakni pluszban. Akkor már olyan SW-osan rakhatnának bele plusz jeleneteket vagy átdolgozott részeket. -
#25 Ostoba. -
worlds #24 Akit érdekelne egy Avatar találkozó az kéretik szíves regizzen.
http://talalkozo.learnnavi.hu -
brueni #23 nemtom, engem érdekelne az a 8 perc. de csak az a 8 perc. nem lehetne csak azt külön...? -
ADAMEX9 #22 Köszönjük Emese! -
#21 Abból a maradék 3.5-4 órányi sosem látottból inkább rakna össze JC egy teljesen új filmet, arra vevő lennék. -
WoodrowWilson #20 Filmes ízlésen vitatkozni, ráadásul szánalmasnak tartani azt, akinek nem az jön be, mint nekünk - ez szánalmas. Elkorcsosult világ ez. Ja nem, mégse. Mindig is ilyen volt. -
Torek #19 1forintot nem ér ez a nyálas hulladék. azt megértem hogy ovis kislányoknak tetszik, de felnőtt embereknek -ez szánalmas. elkorcsosult világ ez. -
Mat666 #18 Szimpla le húzás de ne foglalkozz vele én inkább megnézek egy új filmet mint ezt megint de ez mindenkinek a saját dolga ebben igazad van. -
bmw #17 1x mar lattam de ujra megnezem, akinek nem tetszett az ne fikazza meg ne nezze meg ennyi... -
Ender Wiggin #16 Én úgy érzem, hogy a kényszeres Avatar fikázók között találjuk a rinyagépeket. Én nem sajnálom Camerontól a pénzt, meg fogom ebben a verzióban is nézni (eddig csak 3 féle moziban láttam :-). Akinek nem tetszik, ne nézze. -
Mat666 #15 Azért 700-800 millát összekaparnak vele második neki futással is.
Vicc hogy valaki képes lesz kiadni pár ezret 8 percért. -
Wolfman017 #14 2 órás filmben észre se fogja többség venni azt a 8 percet. Ha már special edition, beletehették volna a földi jeleneteket is és lehetett volna 2,5-3 órás a film.
Bladesoft te meg egy atom nyomorék vagy. -
szakemo #13 húúúha.. istenem ilyen féregséget... aki erre befizet az megis érdemli... és biztos sokan lesznek... =D -
endrev #12 Az előzetesben én csak egyetlen új jelenetet láttam, az is tartott 1 másodpercig, szóval még mindig maradt 8 perc. :D
Imax-ben már nem adják úgy látom: http://port.hu/avatar/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=104833&i_city_id=3372&i_county_id=-1 -
bladesoft #11 "Én láttam a moziban, jó volt, tetszett, kész. De belőlem nem sajtolnak ki több pénzt rá, és valószínűleg a sok rinyagéptől sem.
Valószínű ha a készítők között lennétek, ti is ugyanígy csinálnátok. "
Ennyi az igazság rinyakóma ne postolj... ha ugyse nézed nem sok a közöd hozzá. :D -
NiGhTM4R3 #10 Az egész világ a pénzről szól, mert mint jelen esetben is látjuk: abból sosem elég.
Most ez valakinek újdonság?
Én láttam a moziban, jó volt, tetszett, kész. De belőlem nem sajtolnak ki több pénzt rá, és valószínűleg a sok rinyagéptől sem.
Valószínű ha a készítők között lennétek, ti is ugyanígy csinálnátok. -
xido #9 Jól van,előzetessel ellőnek 1 percet..marad a moziban +7 -
gabeone #8 Várom az avatar special second és third edition-t. Ha megveszed a normal, a special, a second és third edetiont egy packban, jelentős kedvezményt kapsz majd. 1 film, 4 változatban mindössze 3 dvd áráért. Itt fórumon várom a marketing állásajánlatokat. -
FoodLFG #6 imax-ben adják még az avatárt ? Mert arról lemaradtam.
Jó lenne imax-ben is megnézni. -
comodore #5 Kiváncsi leszek majd a torrent oldalakon lesz ilyen release :
Avatar Special Edition CAM-XVID.... :D -
Mister #4 #2 és #3 : egyetértek. -
shandix #3 Én inkább a Becstelen Brigantikot nézném meg 8 perccel hosszabban az jobban megérdemelné. -
willcox #2 Majd ha ez lecseng, lesz egy másik +8 perces verzió, és így tovább. N+1 rókabőr.
Ebből a bárgyú filmből -80 perc is elég lett volna.