Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ez a gombások miatt van. Mivel õk tudják frissíteni a boltot, meg kalandvágyat is +200%-ot betolnak, meg megveszik a méregdrága italokat stb. EVVAN! Szokni kell, néha nehéz, monoton, uncsi és frusztráló.

Ilyenkor érdemes csak expre menni, míg meg nem nõssz eléggé, hogy jó tárgyak és sok píz essék.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maximus4
Visszatérve az eszmefuttatásodra,mostanában küldetéseknél rettenetesen kevés cucc van,és ha akad valami,számomra használhatatlan.A fegyverboltról már nem is beszélve.Szóval elég nehezen tudok fejlõdni pénz nélkül.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sir Quno Jedi
Nem csak a szint számít, bár sokat számít az IS.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maximus4
Hát én nem veszem ennyire komolyan,bár nagyon tetszik a játék.Most ugyan eléggé elvette a kedvem a kazamata,mert egyik ellen sincs esélyem és egy darabig nem is lesz😞 Elég nagy a szintkülönbség még.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sir Quno Jedi
Ugyan. Céhvezetõnk mindent táblázatosan kezel, ellenõriz, kiszámol és algoritmizál. Mindent csak pontosan. 😄

Meg amúgy nehéz versenyezni a gombásokkal, de azé lehet. Már voltunk 56.-ok a céhranglistán és nálunk lényegesen erõsebb céhek fog is belénktört már, pedig sokan csak nagyon lájtosan tolják nálunk is.

Maximus4
Te nem kicsit bele vagy gyógyulva ebbe a játékba😛

Hozzáteszem,végigolvastam amt írtál és elgondolkodtam.Ha elkezdek egy új karakterrel valahol akkor tuti követem az álltalad leírtakat,köszi!

Sir Quno Jedi
Nodepláne nem kell pénz a fejlõdéshez. 20-ig egyáltalán nem.

- Veszel egy griffsárkit ez 25 gomba, amit email visszaigazolással meg is kapsz az elején automatikusan. Ez így 50%-al gyorsabb fejlõdés 14 napra.
- Elég ha gyorsan lépsz szintet és 10tõl/20tól kazamatázol, illetve felveszed ami küldikbõl esik.
- Sok apró küldit kell csinálni (sok küldi több bónuszt is ad, bizonyos számonként), amikbõl így jobban esik gomba, azt beteszed kalandvágyba és fõleg az exp-re mész, vagy vegyesen, jó exp, jó pénz.
- Minden pénzt betolsz a céhbe, így két kari is fel tudja húzni a céhet 20-ig olyan 20-30% jöré exp és pénz is. Ha többen vagytok értelemszerûen jobban is megy.
- Ha nagyon elhúznak tõled a szörnyek, akkor megállsz pénzt termelni és fejlõdsz kicsit, de erre a legritkább esetben lehet szükség 20-ig.
- Mindig arénázol is, amikor csak lehet, mert esik pénz is és aréna gyõzelmekért fejlõdsz is bizonyos számú gyõzelmeknél.
- Kazamatázni amikor csak lehet, jön exp, pénz (amit betolsz a céhbe) és tárgyak.
- Alacsony szinten nincs értelme tárgyakat venni, mert alacsony szintû szarok és pár óra alatt kinövöd õket.
- Alacsony szinten KEVÉS pénz esik, magas szinten egy 2x10 órás melóból több eshet, mint amit addig kerestél napokig.
- Sose legyen nálad pénz, mindent tolj be céhbe, csak úgy arénázz.
- Minden nap 2x10órát dolgoztatod a karidat, pénzt meg tolod a céhbe.
- Sok melóért is lehet fejlõdni, mert mind a munkaórák, mind a megszerzett arany után kapsz plusz képesség pontokat bizonyos számonként.

Ha így eljutsz 20 fölé, ott opcionális pihenõ, majd uccu neki újra tovább. Lényeg, hogy jól használd ki a 14 napos griffedet, mert sose lesz többé rá gombád. Ha kimúlt, jöhet a kéktigris, egy gombát úgyis fogsz rá találni.

Maximus4
"lev30-ig olyan 3000 aranyat illik befizetni"
És akkor,hogy a túróba fejlõdsz????

Narxis
majdosszeszaromagam 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
De pl. kötelezõ adó az nincs is. Aki nem tud, vagy nem akar fizetni, azt is megtûrjük, amíg jól szerepel a céhháborúkban stb. Meg ha az ember a barátival/haverjaival/családtagjaival/ismerõseivel játszik, mégsenem követelhet rajuk adót. Nem is kell. Elég szégyen az neki, ha látja, hogy te befizetsz naponta annyit, amit õ havonta sem.

Így lehet veresngeni, ki tesz többet a céhért. Van, hogy 3 napig minden keresetemet befizetem folyamatosan, aztán pihi/tápolás és csak a a nagyobbik részét fizetem be, aztán megint mindent.

Lényeg, hogy fejlõdjön a céh. Mi most vagyunk íppeg 50%/50%-nál, így van aki gombát is tol(t) bele, hogy lépjünk tovább.

Sir Quno Jedi
Jah, lev30-ig olyan 3000 aranyat illik befizetni (lev20-ig meg 1000-et, 40-ig 10-12000-et). Nálunk a céhvezetõ néha kiírja, hogy ki mennyi százalékát fizette be az összes megszerzett aranyának. Ha siralmas az eredmény, akkor mész a lista aljára.

Ennyi aranyat naponta kéne szedned, nem hetente. És még úgy sem sok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

darkerlomy
10.szintig könnyû fejlõdni az igaz csak 30 után kezd el nehezedni én meg most 38 as vagyok szóval már most nehéz fejlõdnöm 😊

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Sir Quno Jedi
10. szint az kb. másfél óra az elsõ napon, bénáknak 2, céh nélkül is. Nem a levegõbe beszélek, nálunk mindenki megcsinálja/ta (többször is).

darkerlomy
1-10 szintig heti öt arany

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

darkerlomy
Ja az Adó:
10-15 szintig 10 arany hetente
15-20 szintig 20 arany hetente
20-30 szintig 35 arany hetente
30-40 szintig 50 arany hetente

és a céh neve: world of warriors!

darkerlomy
Íme a céhem, tagokat keresünk!

Céh adatok:
Arany bónusz: 30%
Tapasztalati bónusz: 28%
Erõd: lvl 11

Bárki jelentkezhet szintõl függetlenül amúgy keressétek a céhvezetõt: majdosszeszaromagam-ot aki történetesen én vagyok.. 😄

Narxis
LOL és tényleg, amint egy egyszerûbb jelszóra váltottam már be is tudtam lépni céhbe....

Az uj adobe frissites ota nekem is osszeomlik neha a flashplayer.. Valahol bugzik valami.. Vagy az adobe oldalarol, vagy a jatek oldalarol..

Narxis
Asszem sejtem mi lehet a baj, 32 karakteres, szimbólumokkal tarkított erõs jelszavam van... 😄 Nem lehet, hogy ez miatt írja, hogy hibás jelszó?

Maximus4
Srácok,ez mitõl lehet?

"adobe flash plugin has crashed"????

És ettõl teljesen leáll a játék.Mit kellene újra telepítenem?

Shiwo
nekem meg lehet a 2. kazamata kulcsa ment a levesbe...megcsináltam a küldijét, bennem tök az van, hogy nyertem, de nem kaptam meg a kulcsot, és ki se nyílt a kazamata...persze lehet, hogy hülye vok, és kikaptam, de azóta még nem ajánlotta fel questben újra(szombat óta)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Biztos nem vírus, megnéztem, a flash player lehet bár semmilyen hibát nem tapasztaltam más flash playert használó oldalaknál. Írok inkább a játék fórumra.

dartonita
Nekem is szarakodik 2napja kb.Kijelentkezik kaland kozben,beall az egesz bongeszo,olyan is volt mikor a kalandot sem mutatta,csak hozzaadta a penzt es xpt.Sot tegnap hiaba csinaltam meg egy kalandot sikeresen,nem kaptam erte semmit.Szal eleg fura,arrol nem is beszelve hogy klan csetboxon osszevissza sorrendben mennek a sorok,beszelgetesek.De elertunk vegre oda hogy 52%os arany/42%xp bonus van.Most lesz erdekes,mert kevesen fizetnek be azert hogy gombazzanak 😊

Shiwo
érdekes dolog

tippek:
vírus keresés
lehet szarozik a flash-ed (telepítsd újra)
meg biztos amit biztos, vírker (és valami spyware) futtatása után cserélj passwordot is

én ezekkel próbálkoznék elsõ lépésben

Narxis
Jah, de magától is kilogoltat néha.

Shiwo
próbáltad, hogy kilogolsz és vissza ?

Narxis
De én még egy céhbe se tudtam ez miatt belépni... 😄 Akárki hív meg és a csatlakozásra kattintok akkor kiírja, hogy rossz jelszó. De hogy milyen jelszóról van szó azt nem tudom... :S Lehet valami bug.

Sir Quno Jedi
Ír az minden szart. Néha olyan hibaüzeneteket, hogy beszarsz. Aztán csak a túlterheltségük miatt van.

Narxis
Ingame kaptam Meghívó céhbe címû levelet, ráklikkelek, hogy csatlakozás és alul pirossal ír egy olyat, hogy rossz jelszó. :S

Shiwo
s2-ön mondjuk a céhbe amibe vagyok, vannak ilyen kikötések, de nem foglalkozom vele...pénzbe csak 3 arany a kötelezõ, azt simán beteszem minden nap (még a tripláját is), ha meg céh-társ jön ki az arénába, akkor így járt..ha értelmes, meg tudom vele beszélni, ha hülye, akkor meg akar a kutya egy céhben lenni vele

Sir Quno Jedi
mi direkt szoktuk egymást támadni céhtársakkal, mert kiváló erõfelmérés/edzés

Shiwo
nah,ilyen idióta céhekbe se csatlakoznék (jó pár kérdés nélkül meghívott annó)

angol szerveren is inkább csináltam sajátot..lehet csak 3man vagyunk benne, de legalább mentes az idiótáktól..

az s1-en meg haver céhében vagyok, ott sincs megkötés..mindenki annyit ad, amennyit akar, nincs kötelezõ beadás, mégis elég szépen fejlesztgetjük a dolgokat, és kényszer nélkül beteszünk egy csomó gp-t
az egyik céhtársam meg az asszony uncsitesója, vele 1 szinten állunk, és elõszeretettel versengünk azon, hogy épp melyikünk a jobb, gyepáljuk egymást, mint a répát 😊

meg eleve a "nem támadunk céh-társat" dolgot hülyeségnek tartom....az aréna is simán besorsolhatja, és van, hogy nem is nézem, kit támadok, csak ráeresztem a fenevadat...oszt vagy nyer, vagy nem...

Shiwo
jelszó ? tudtommal egyáltalán nem kér jelszót... a meghívót hol kaptad ? mert elvileg ingame kellene levélben..ha emílben kaptad, az gyanús, lehet keyloggeres oldalra küldtek

Maximus4
Én bármit próbálok,mindegyikkel szarakszik.Sõt,néha a 2-es is.

Probald mas bongeszovel, nekem neha chrome-al nem megy.

REAL MADRID

Fabio Capello
csak nálam nem megy az s1?

Tatyla
ehehhehehe<#taps><#wilting>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaba23
Hosszú távra terveznek, ha minden hónap végén akarnak építkezni😊
Ezeket az ilyen átlag 10 év alatti gyerkõcök csinálhatták 😄

REAL MADRID

shaba23
Sziasztok
Ez a céh felvesz bármilyen szintüt de erõs legyen.Ha valaki Tisztviselõ lesz ne rugjon ki senkit se a kérdezésemnélkül és nem építhet sem bónuszokat és Erõdöt sem csak ha engedélyt adok rá , embereket hívhat meg.Van ADÓ!!!!!! Az adó hetente 7 arany lesz de hogy ha van feleslleg azt is beadhattyátok.
Jelentkezzetek bátran .

Mostantól va egy új szabály az hogy minden hónap végén épitünk Arany bónuszt és Tapasztalati bónuszt vagy Erõdöt meg céharcozni akkor fogunk.

Enyiszer nyertünk:4 Arany bónusz:18% Tapasztalati bonusz:8%

A céhtársak ne támadják meg egymást mert az ki lessz rúgva !!
shaba23
Tök jó szórakozás, ha a Céhek bemutatkozó szövegét olvassa az ember, sokat elárul a megírójuk mentalitásáról 😊

Csá! Ez a (de jó fej vagyok, nem írom be a nevüket) szövetség!

1. Szabály: Csak olyanok léphetnek be akiket mind ismerünk!

2. Szabály: Minden nap legalább 20 aranyat kell beadni minden embernek különben KIRUGOM!

3. Szabály: Este mielõtt kilépnél a játékból 10 órát kell dolgozni hogy legyen pénz a
céhbe!

4.Szabály : a harca mindenkinek jönnie kell!
Narxis
Csatlakozni akarok egy céhez, kaptam meghívót és azt írja a jelszó nem megfelelõ... milyen jelszó kell?

Sziasztok!
One Clan For Best
Frissen alakult klánnál tagfelvétel van!
Jelentkezni itt, vagy Bianka90-nél a játékban, egyes szerver.
PesSim
Valóban, köszi.

Shiwo
az l az lehet L -betû, nagy i vagy 1-es is, tökre ugyanúgy néz ki a 3

PesSim
Hogy lehet, hogy egy loneer nevezetû izéke 2 órája cseszteti a karakterem, de egyébként nincs ilyen nevû játékos ?!

A levél falu céh (s1 szerveren) tagokat keres.

Friss céhrõl van szó kevés jelenelgi taggal. Pillanatnyilag 26% kincs bonuszt és 16% tapasztalat bonuszt kínál. De ez folyamatosan bõvül.
Napi várt hozzájárulás tagoktól 10 arany.

Érdeklõdõk narut-nak vagy Gaal-nak írhatnak ezügyben.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Maximus4
Köszönöm😊

Shiwo
tutorialhoz nem tok már pontosan, de a következõ kulcsszavakkal próbálkoztam akkortájt a böngészõben:

flash, fade, slideshow

amúgy sem teljesen tutorial, inkább valami help-szerûség, példa fla-val, amit próbáltam értelmezni, módosítgatni...3-4 különbözõ verzióval is próbálkoztam, egyelõre ezzel jutottam valamire

a progi meg az Adobe Flash CS 5