Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor érdemes csak expre menni, míg meg nem nõssz eléggé, hogy jó tárgyak és sok píz essék.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Meg amúgy nehéz versenyezni a gombásokkal, de azé lehet. Már voltunk 56.-ok a céhranglistán és nálunk lényegesen erõsebb céhek fog is belénktört már, pedig sokan csak nagyon lájtosan tolják nálunk is.
Hozzáteszem,végigolvastam amt írtál és elgondolkodtam.Ha elkezdek egy új karakterrel valahol akkor tuti követem az álltalad leírtakat,köszi!
- Veszel egy griffsárkit ez 25 gomba, amit email visszaigazolással meg is kapsz az elején automatikusan. Ez így 50%-al gyorsabb fejlõdés 14 napra.
- Elég ha gyorsan lépsz szintet és 10tõl/20tól kazamatázol, illetve felveszed ami küldikbõl esik.
- Sok apró küldit kell csinálni (sok küldi több bónuszt is ad, bizonyos számonként), amikbõl így jobban esik gomba, azt beteszed kalandvágyba és fõleg az exp-re mész, vagy vegyesen, jó exp, jó pénz.
- Minden pénzt betolsz a céhbe, így két kari is fel tudja húzni a céhet 20-ig olyan 20-30% jöré exp és pénz is. Ha többen vagytok értelemszerûen jobban is megy.
- Ha nagyon elhúznak tõled a szörnyek, akkor megállsz pénzt termelni és fejlõdsz kicsit, de erre a legritkább esetben lehet szükség 20-ig.
- Mindig arénázol is, amikor csak lehet, mert esik pénz is és aréna gyõzelmekért fejlõdsz is bizonyos számú gyõzelmeknél.
- Kazamatázni amikor csak lehet, jön exp, pénz (amit betolsz a céhbe) és tárgyak.
- Alacsony szinten nincs értelme tárgyakat venni, mert alacsony szintû szarok és pár óra alatt kinövöd õket.
- Alacsony szinten KEVÉS pénz esik, magas szinten egy 2x10 órás melóból több eshet, mint amit addig kerestél napokig.
- Sose legyen nálad pénz, mindent tolj be céhbe, csak úgy arénázz.
- Minden nap 2x10órát dolgoztatod a karidat, pénzt meg tolod a céhbe.
- Sok melóért is lehet fejlõdni, mert mind a munkaórák, mind a megszerzett arany után kapsz plusz képesség pontokat bizonyos számonként.
Ha így eljutsz 20 fölé, ott opcionális pihenõ, majd uccu neki újra tovább. Lényeg, hogy jól használd ki a 14 napos griffedet, mert sose lesz többé rá gombád. Ha kimúlt, jöhet a kéktigris, egy gombát úgyis fogsz rá találni.
És akkor,hogy a túróba fejlõdsz????
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Így lehet veresngeni, ki tesz többet a céhért. Van, hogy 3 napig minden keresetemet befizetem folyamatosan, aztán pihi/tápolás és csak a a nagyobbik részét fizetem be, aztán megint mindent.
Lényeg, hogy fejlõdjön a céh. Mi most vagyunk íppeg 50%/50%-nál, így van aki gombát is tol(t) bele, hogy lépjünk tovább.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
10-15 szintig 10 arany hetente
15-20 szintig 20 arany hetente
20-30 szintig 35 arany hetente
30-40 szintig 50 arany hetente
és a céh neve: world of warriors!
Céh adatok:
Arany bónusz: 30%
Tapasztalati bónusz: 28%
Erõd: lvl 11
Bárki jelentkezhet szintõl függetlenül amúgy keressétek a céhvezetõt: majdosszeszaromagam-ot aki történetesen én vagyok.. 😄
"adobe flash plugin has crashed"????
És ettõl teljesen leáll a játék.Mit kellene újra telepítenem?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
tippek:
vírus keresés
lehet szarozik a flash-ed (telepítsd újra)
meg biztos amit biztos, vírker (és valami spyware) futtatása után cserélj passwordot is
én ezekkel próbálkoznék elsõ lépésben
angol szerveren is inkább csináltam sajátot..lehet csak 3man vagyunk benne, de legalább mentes az idiótáktól..
az s1-en meg haver céhében vagyok, ott sincs megkötés..mindenki annyit ad, amennyit akar, nincs kötelezõ beadás, mégis elég szépen fejlesztgetjük a dolgokat, és kényszer nélkül beteszünk egy csomó gp-t
az egyik céhtársam meg az asszony uncsitesója, vele 1 szinten állunk, és elõszeretettel versengünk azon, hogy épp melyikünk a jobb, gyepáljuk egymást, mint a répát 😊
meg eleve a "nem támadunk céh-társat" dolgot hülyeségnek tartom....az aréna is simán besorsolhatja, és van, hogy nem is nézem, kit támadok, csak ráeresztem a fenevadat...oszt vagy nyer, vagy nem...
REAL MADRID
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
REAL MADRID
Ez a céh felvesz bármilyen szintüt de erõs legyen.Ha valaki Tisztviselõ lesz ne rugjon ki senkit se a kérdezésemnélkül és nem építhet sem bónuszokat és Erõdöt sem csak ha engedélyt adok rá , embereket hívhat meg.Van ADÓ!!!!!! Az adó hetente 7 arany lesz de hogy ha van feleslleg azt is beadhattyátok.
Jelentkezzetek bátran .
Mostantól va egy új szabály az hogy minden hónap végén épitünk Arany bónuszt és Tapasztalati bónuszt vagy Erõdöt meg céharcozni akkor fogunk.
Enyiszer nyertünk:4 Arany bónusz:18% Tapasztalati bonusz:8%
A céhtársak ne támadják meg egymást mert az ki lessz rúgva !!
Csá! Ez a (de jó fej vagyok, nem írom be a nevüket) szövetség!
1. Szabály: Csak olyanok léphetnek be akiket mind ismerünk!
2. Szabály: Minden nap legalább 20 aranyat kell beadni minden embernek különben KIRUGOM!
3. Szabály: Este mielõtt kilépnél a játékból 10 órát kell dolgozni hogy legyen pénz a
céhbe!
4.Szabály : a harca mindenkinek jönnie kell!
One Clan For Best
Frissen alakult klánnál tagfelvétel van!
Jelentkezni itt, vagy Bianka90-nél a játékban, egyes szerver.
Friss céhrõl van szó kevés jelenelgi taggal. Pillanatnyilag 26% kincs bonuszt és 16% tapasztalat bonuszt kínál. De ez folyamatosan bõvül.
Napi várt hozzájárulás tagoktól 10 arany.
Érdeklõdõk narut-nak vagy Gaal-nak írhatnak ezügyben.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
flash, fade, slideshow
amúgy sem teljesen tutorial, inkább valami help-szerûség, példa fla-val, amit próbáltam értelmezni, módosítgatni...3-4 különbözõ verzióval is próbálkoztam, egyelõre ezzel jutottam valamire
a progi meg az Adobe Flash CS 5