Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkerlomy
én nem hisztiztem csak nem értem hogy most elnevezem valahogy a karakterem és már egybõl hülye vagyok? Hidd el nincs kedvem vitatkozni! úgyhogy én befejezem

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

shaba23
Jó vagy!
Nem értem miért hisztizel...elnevezted a karakteredet, ebbõl le lehet vonni egyfajta következtetést a szintedrõl (mármint értelmi). Ezt megtettem. Most vagy okulsz a történtekbõl, vagy próbálsz válaszként valami ütõset beszólni, teljesen sikertelenül. Természetesen nem haragszom rád, sokan jártak hasonló cipõben anno Bneten is, az ilyen kaliberû playerek jól tudtak klikkesedi, szóval nem maradsz barátok nélkül. Majd kinövöd, vagy kigyógyulsz belõle, nem tudom.
Részemrõl a téma lezárva.

Ethernal folyamatosan bõvül, lehet próbálkozni, bár most épp megtelt.
arany 56%, TP 62% GGabikát lehet zargatni. Adó van, nem is túl kevés, de gombával kiváltható <#nyes>
darkerlomy
amúgy tényleg vannak ilyen játékosok nem csak káromkodtam... különben meg a neten keltheted azt a benyomást másokban hogy hülye vagy, vagy azt hogy te egy zseni vagy ahogy a hozzászólásodban olvastam aztán közben lehet 6 éves vagy éppen most tanultál meg írni aztán csak ki akarod próbálni hogy milyen beszólni a nagyoknak ...

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Narxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Csataszimulátor

Bár sok értelme nincs, mert krit elég sokat változtathat a végeredményen.

Fabio Capello
elvileg van most, ráírtam a céhvezetõre, hátha :]

Sir Quno Jedi
Lehet 1-es szerón be tudunk venni, csak bõvíteni kell, mert már 20 hely teli.

Mi a neved, ha a vezetõnk rábólint meghívunk?! (nálunk 50%kincs, 54%tanító van épp most)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kis szinten magasabb céhbe szerintem csak gombaadakozással lehet bekerülni...
De így is teljesen megéri, ha 100+100% bónuszokat kapsz.

Ethernal(s1) szokott tagokat keresni, itt is fórumon. Bár mostanában nem tudom, hogy van a belépés, ki kell-e fizetni a bõvítésre való pénzt. Bár az is lehet, hogy van hely 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lvl 25 vagyok céh nélkül szintén, mondjuk elég jól fejlõdök.

REAL MADRID

Fabio Capello
Jó lenne bekerülni vmi nagyobb céhbe... :/

darkerlomy
minket is mindig a nagyobb céhek támadnak pedig 200. körül vagyunk asszem...

Mi 15.-ek vagyunk most, bár ha betámad egy céh ahol van egy 60-as akkor parás.

shaba23
most már minket is támadnak, de azért mi is próbálkozunk😊 Asszem 14. helyen vagyunk, legalábbis tegnap este ez volt a helyzet.
Harcosomnak esett egy páncél, Az Ismeretlen Hõs Jelmeze. Superman jelmez😊 elég beteg😊
Mondjuk most vettem észre, hogy a fegyverboltban hátul ott áll batman ruhája.
Sir Quno Jedi
Mi voltunk 56. is. De mosmá' mindig a környéken tanyázunk, bár néha levernek minket 100 alá, de felszivárgunk azonnal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tatyla
felkerültünk a 159. helyre naponta támadnak minket most már de persze mindig nagyobb létszámú erõsebb céhek,így kell ezt 😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nálam csak gyengélkedett :p

Demila
nálam behalt a szerver <#nemtudom><#sir>

X-bow Apollo

shaba23
...és a tétel bizonyítást nyert szavaid által!
darkerlomy
amúgy meg akkor mit szólsz a suna,p*na,f@sz nevekhez?
mert azért szerintem a majdosszeszaromagam az nem olyan vészes
professzor úr!

darkerlomy
hát akkor te biztos professzornak készülsz ... -.-" mi a neved shakes és figdet-en DR. Balogh Béla vagy mi? ...

shaba23
szerintem a kultúrához és az életkorhoz van köze....
Narxis
😄DDD

darkerlomy
én gondoltam levédetem a nevem a majdosszeszaromagam, de akkor v2-n is le kéne védetnem a cifrakakiszag-ot 😄 és a kettõ úgy már sok lenne XD amúgy ne kérdezzétek honnan jönnek ezek a nevek mert én sem tom! XD

Maximus4
Én speciel az említett taggal harcoltam az arénában és mivel igen megnyerõ a neve rákerestem😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

xXtamasXx
ezeket honnan szeditek? random a dicsõség csarnokából? <#nevetes1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Maximus4
Ezek is értelmesek😊

A Basszájbáék

Nomen est omen. Aki akar, csatlakozzon, szabályok és egyebek nincsenek - de azért a minimális intelligencia és a 20. szint alapvetõ elvárás. A kifejezetten rosszarcú brigantik elõnyben.

Gombászoknak köszi az érdeklõdést, de menjenek inkább az erdõbe Canestent szedni.

Bréking: mi lettünk a szöszök, a szöszölõk beáraztak. megesik.

Az egyik taguk:Szánalmas aljadék<#idiota>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Narxis
Ezek szívnak valamit... 😄

xDDDD

darkerlomy
szia ricsa Gyere a world of warriors-ba kevesen vagyunk 20-as szintûek de szivesen felveszünk kisebbet írj ha küldjek meghívót (ne aggódj külön szabályunk van a kisebb játékosokra tehát nem kell beraknod hatalmas mennyiségü aranyat naponta 😊

wolf magic
ez se rosz
Magic club klán

Sziasztok!!!!

Varjuk a varazslokat a MAGICCLUBBA,
varazsoljuk el egyutt a vilagot!!!!!!😊))
Varazsloknak a belepes ingyenes,legyunk minnel erosebbek!Napi leado nincs ,de varazsoljatok minnel tobbet ha megtehetitek!!!!😊))))
PEACE VARAZSLOK!!!!!😊))))

Demila
a jamaikaijamaikaiaké <#vigyor2>

X-bow Apollo

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

precision
Jamaika pedig a jamaikaiaké!!!

Bazinga!

üdv
1es szerveren keresek egy kezdõket toborózó céhet
jelenleg lvl 10-en járok ricsa néven
shaba23
Céhleírás

"Ide Csak Magyar Emberek jelentkezzenek mert mást úgy sem veszek fel.Ez itt Magyarország ami a magyaroké."
Demila
okés köszi a válaszokat <#eljen>

X-bow Apollo

Itt egy táblázat a céhfejlesztés költségeirõl, hogy hanyas szint mennyibe kerül.
26 tól kell gombát is költeni az épületekre:

Link

Fantusz
Gombát horribilis összegért lehet venni, ámde nem kötelezõ...
Azok a játékosok, akik viszont nem költenek gombára középszerûnél jobb karaktert aligha hozhatnak így össze - ez az ingyenjáték ára

Most írták nálunk, hogy 25 ezer arany egy támadás, az ellenség erõdjének a szintjétõl függ a támadás költsége.

Céh támadása csak aranyba kerül.
Egy idõ után a céh épületekhez nem csak arany kell, hanem gomba is, ha fejleszteni akarjátok.

Maximus4
Az elején csak 150 aranyba😊

Fantusz
Másik céh megtámadása egy gombácskába kerül.

Demila
gombát dobok a CÉH-be az mire jó ?

X-bow Apollo

Ott az új áruk gomb, rákattintasz és egybõl frissül, bár én "gombás" vagyok, de erre még sose költöttem...

Maximus4
Ez pedig így van,mindenki külön kap cuccokat.Ezért nem értem mi közünk van azokhoz akik gombáznak.

Mi? Ki tudják vásárolni a cuccot a boltból? Ez új. Azt hittem, mindenki külön palettát kap.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Maximus4
Sejtettem,hogy errõl van szó,de attól még nekem is adhatna néha cuccokat,akár a fegyverboltba vagy a kalandozások alatt.

Akik sok gombával rendelkeznek (mert vettek) és így több lehetõségük van számtalan dologban (többet kalandozhatnak így több zsetont és XP-t gyûjthetnek, a boltok kínálatát tudják számtalanszor frissíteni így kerítve elõ ritka és jó cuccokat).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Maximus4
Gombások alatt kit értesz?