Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Nem értem miért hisztizel...elnevezted a karakteredet, ebbõl le lehet vonni egyfajta következtetést a szintedrõl (mármint értelmi). Ezt megtettem. Most vagy okulsz a történtekbõl, vagy próbálsz válaszként valami ütõset beszólni, teljesen sikertelenül. Természetesen nem haragszom rád, sokan jártak hasonló cipõben anno Bneten is, az ilyen kaliberû playerek jól tudtak klikkesedi, szóval nem maradsz barátok nélkül. Majd kinövöd, vagy kigyógyulsz belõle, nem tudom.
Részemrõl a téma lezárva.
Ethernal folyamatosan bõvül, lehet próbálkozni, bár most épp megtelt.
arany 56%, TP 62% GGabikát lehet zargatni. Adó van, nem is túl kevés, de gombával kiváltható <#nyes>#nyes>
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Mi a neved, ha a vezetõnk rábólint meghívunk?! (nálunk 50%kincs, 54%tanító van épp most)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De így is teljesen megéri, ha 100+100% bónuszokat kapsz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
REAL MADRID
Harcosomnak esett egy páncél, Az Ismeretlen Hõs Jelmeze. Superman jelmez😊 elég beteg😊
Mondjuk most vettem észre, hogy a fegyverboltban hátul ott áll batman ruhája.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
mert azért szerintem a majdosszeszaromagam az nem olyan vészes
professzor úr!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A Basszájbáék
Nomen est omen. Aki akar, csatlakozzon, szabályok és egyebek nincsenek - de azért a minimális intelligencia és a 20. szint alapvetõ elvárás. A kifejezetten rosszarcú brigantik elõnyben.
Gombászoknak köszi az érdeklõdést, de menjenek inkább az erdõbe Canestent szedni.
Bréking: mi lettünk a szöszök, a szöszölõk beáraztak. megesik.
Az egyik taguk:Szánalmas aljadék<#idiota>#idiota>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Magic club klán
Sziasztok!!!!
Varjuk a varazslokat a MAGICCLUBBA,
varazsoljuk el egyutt a vilagot!!!!!!😊))
Varazsloknak a belepes ingyenes,legyunk minnel erosebbek!Napi leado nincs ,de varazsoljatok minnel tobbet ha megtehetitek!!!!😊))))
PEACE VARAZSLOK!!!!!😊))))
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
1es szerveren keresek egy kezdõket toborózó céhet
jelenleg lvl 10-en járok ricsa néven
"Ide Csak Magyar Emberek jelentkezzenek mert mást úgy sem veszek fel.Ez itt Magyarország ami a magyaroké."
26 tól kell gombát is költeni az épületekre:
Link
Azok a játékosok, akik viszont nem költenek gombára középszerûnél jobb karaktert aligha hozhatnak így össze - ez az ingyenjáték ára
Egy idõ után a céh épületekhez nem csak arany kell, hanem gomba is, ha fejleszteni akarjátok.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL