Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Itt egy vasárnapi céh😛

Név:Legjobbak

"Adóval kapcsolatban: heti arany/szint*8
Vasárnapi szinthez kell számítani és van rá egy hét, hogy a vasárnapi szintednek megfelelõ adó 8-szorosát következõ hét vasárnapjáig kifizesd. Utána az azon levõ vasárnapi szint 8-szorosát kell kifizetni következõ hét vasárnapjáig és így tovább."

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Köszi, azért ez is valami 😛

Shiwo
10 percnyi keresgélés után ezt találtam.. hát itt sincs sokkal több rész fent...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Senki nem vágja hol lehet angolul megnézni S&F képregényt?😄
Magyarra csak 49 részt fordítottak le.

Shiwo
feltalálni ?!? hírbõl ismeri csak

precision
ácsi... 😊
nem a wow találta fel az rpg -t 😊

Bazinga!

shaba23
Mindenki, többek közt a Blizzard is tudja, hogy a WoWról szól a S&F. Nekik nem kellett bele az UD és a tauren, nem tudhatjuk mi áll a háttérben.
Shiwo
jó, magában az undead-ért nem, de ha már úgy használnák, hogy Forsaken...

meg gondolom nem csak a megnevezés a lényeg, úgy messzirõl lerína róla, hogy wow koppintás (mert hát az is, annak a parodiája) és hát ki tudja, hogy a blizz mennyit engedne...

watto
Azért hogy undead?😄 Akkor más faj se lenne, de mennyi játékban van undead? Mind1ik blizzardnak fizet?😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Shiwo
a játékban gondolom azért nincs benne, mert nem akartak egy csomó lét perkálni a blizzardnak a jogokért

Köszi és angol nyelven valahol nem lehet olvasni?

Igen, német.

REAL MADRID

Eredeti nyelven hol lehet utánaolvasni, mert a http://www.shakesandfidget.com/ on németül írják 😞
Vagy eredetileg nem is angol, hanem német? 😮

watto
Amugy ez a harcos elég gyenge 😞 11.es mage bever mikor 13as vagyok :S MEg kazamatába se jutottam túl sokáig.

Sir Quno Jedi
A játékban még a Télapó maga is benne van ellenfélként.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

watto
de a játékban 😄

De undeadot láttam,az a tolvaj aki kiakarja nyirni õket😄
watto
tauren és undead kapásbol nincs 😄

Állati😄
BuriP
Ezt nem olyanra csinálták, hanem a képregény maga wowparódiának készült eredetileg.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Köszi. Bakker eztt oylanra csinálták mint a WoW-ot😄 Van benne tauren,horda,szövetség,undead,törp,griff amik teljesen ugy néznek ki mint a wow ba.
BuriP

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Sceleton
Írd be a keresõbe, hogy Shakes and Fidget, és megtalálod... De a link. 😄
Képregény

Est Sularus oth Mithas!

Még1 kérdés. Ez a game egy képregényre épült,ugye? Honann tudnám online olvasni a részeket? Vagy meglehet valahol rendelni? Mert nagyon kiváncsi vok a történetre😄
Sceleton
Nekem 2 kulcsom is van / volt az elsõ kazamatához... 😄 Megcsináltam a kazamata küldit, de nem mentem le azonnal hanem küldetésezgettem. Erre bead egy küldit, ahol kulcs a nyeremény. Azt gondoltam, hogy a második szint kulcsa... Azóta van egy kulcsom a hátizsákomban.

Est Sularus oth Mithas!

Shiwo
nekem meg kétszer is "eltûnt" már a kulcsom..legalább is meg mernék rá esküdni, hogy megnyertem a kulcsos küldit, de utána még sem volt meg a kulcs... mintha mindkét esetben az lett volna, hogy nem mentem a kazamatákba egybõl kinyitni, hanem újra küldire küldtem volna a karit, és utána már nem volt meg..persze lehet hülye vok, és mindkét esetben kikaptam

xXtamasXx
klántársam háromszor választotta a kulcsos küldit ami 4. kazit nyitja és a végén baszta beadni....

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Értem.
Fantusz
Kulcsot általában elég hamar, 10-es szinten felajánlja a játék.
Olyankor szokott gond lenni, ha a játékos elbukja a küldetést, vagy nem a kulcsot választja.
A megszerzett kulccsal azonnal lehet menni a kazamatába, ne foglalja a helyet.

Oké köszi.
Küldetések adják random

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hali. A kazamatákba vezetõ kulcsokat honnan tudom beszerezni?
Fantusz
Kulcsos küldit csináld meg, Kazamatában vesztenivalód nincs, ha elbukod a harcot nézd meg az ellenfeled statjait, s kb be tudod tájolni, mikor lesz esélyed a gyõzelemre (de ismétlem nincs vesztenivalód a kazamatákban)
Az elsõ ellenfél viszonylag könnyen leverhetõ, a késõbbieknél is inkább a szintkülönbség miatt van elõnyük (pl. 17-es sszinten hiába erõlködsz a 24-es Szirén ellen - most csak mondtam valamit, nem néztem utánna milyen szintûek a kazamata lények)

Shiwo
ilyen névvel nem lepõdtem volna meg, ha napi helyett nemi -t írsz...

watto
Okés, köszi😊

precision
mindenképp próbáld meg a kulcsos küldetést, kinyitod vele a kazamatát és annyi
utána meg óránként 1x lemehetsz kazamatába, ezzel a stattal 1 v 2 szintet tudsz is teljesíteni szerintem

próbát megér mindenképp

kulcsos küldetéseket meg meg kell csinálni akkor amikor felajánlja, mert ki tudja mikor adja be újra

Bazinga!

watto
Hali!
10es warroprral, 150-200dmg meg 4700hp+272armoral van esélyem az 1. kazamatában? Vagy meg se próbáljam a kulcsos küldit...

Narxis
Hüvelygomba 😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kr0m3
Hali!

S1-en a Hüvelygomba céhbe van még pár hely 😊

Elvárások:
- Megfelelõ napi aktivitást várunk el, azaz jelentkezz a harcokra, használd el a kalandpontjaidat.
- Legyen minimum 30%-os hátasod.
- 40. szint alatt sajnos még spórátlan vagy, ne fáradj a jelentkezéssel
- 41. és 55. szint között 25 db saját termesztésû gombával jelentkezz a gazdasági osztályon
- 56. szinttõl egybõl a hadi raktárban jelentkezz a spóraszóródért
Tények:
- kincs 88%
- tanító 100%
- napi adó 9 órányi õrség bevétele

Ha jól tudom naponta egyszer van reset, mégpedig éjfélkor.

REAL MADRID

watto
Hali,tegnap kezdtem el játszani a játékkal, és kalandvágyam lement 2re. Kérdésem hogy mikor töltõdik újra fel?😄

Egyébként Jedi, azért kérnek 50 gombát, mert annyiba fáj nekik fejleszteni a férõhelyet :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ayden
AranyHorda céhbe 48%/44% kicsiket, nagyokat és mégnagyobbakat szivesen látunk😊 Ha valakit érdekel irjon ayay-nak.

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Maximus4
Boldog szülinapot<#taps>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

darkerlomy
hát ja már én is kezdem megunni egy kicsit de amíg
még vannnak kazamata szörnyek
addig nekem fun marad 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Tatyla
két 30 fölötti karakternek tudok helyet biztosítani a Dögevõk céhben

erõd 17 fõ
arany 40%
tanító 38%

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sir Quno Jedi
Hohó, mindkét szerón tolom az eredeti klánomban. Ezé jó tisztázni a félreértéseket (ami nem is volt az). Most powerleveling lesz/van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
de a 100 az még fun

Ez a fun szó olyan vicces 😄 Mi az, hogy fun ? Nem nyomod el a 100 bódocságot?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sir Quno Jedi
Végül is az s2-s céhünk az MÉG fun céh, abba bekéredzkedek újra (így is beletettem egy valag aranyat), már ha a céhvezetõ bevesz.