Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nekem asszonta céhvezetõnk, hogy 50 fölött simán lehet néha kazicuccokat venni a boltba. Õ is bevásárolt már.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

xXtamasXx
ne aggódjatok ha nem esik cucc a kazamatákból fõleg kis szinten (azt úgyis hamar kinövitek), nekem az elsõ 15 kazamata egy nagy semmit adott, viszont most 5-bõl 5 (20 szint kész összesen)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

toysoldier
s1-en a PokolKutyái céhben van 3 hely
arany: 58%
tp: 52%

ha vkit érdekel írjon matrixka-nak (:

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

darkerlomy
én meg azt csináltam tûzelementálnál hogy elõször levertem 3000 élete maradt gyúrtam rá egy kicsit legközelebb megpróbálom 19.000 élete marad! Most akkor MIVAN? Ezek ilyen érdekes dolgok 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

wesker24
Hát jah nekem is volt olyan hogy csak 94 élete maradt de levert mint a xart ! Mert naná hogy akkor adja be a critet neki !

De gyurtam rá egy kicsit és már esélye sem volt !

Metalmilitiakid
nekem az a vicces hogy 34 esen elsõre úgy ölt meg hogy 150 hp ja maradt, azóta már 36 vagyok és a közelébe se jutok mostmár ...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

wesker24
na sikerült legyöznöm Pókicát ! (Terrortarantula) +-as kaza 3-as szörnyi !

Esélye sem volt a 3 crit sebzés után ! xD

Jah és lvl 38 voltam mig Pókica 42 !

És dobott egy szép kis kék rare övet ami + 180 szerencsét ad !
wolf magic
nekem 1 kazamata 7 bossábol 1 cucc esett akkor amikor egy szinten voltam a lénnyel...

25%, hogy epicet kapsz, 50%, hogy aranyat és 25%, hogy sima cuccot.
EZ tény!!!
Minden utolsó boss a kazamatában 100%, hogy droppol cuccot, ha nem akkor bug!

Ez a hivatalos Utmutatoban szerepel... Tehat, ha kazamata utolso szornyetol nem kaptal semmit, akkor reklamalj a supportnal... Amugy en nagy szintkulonbseggel utom le oket altalaban, es nagyon sok cuccot kaptam.. Szoval en ilyen korlatot nem erzekeltem..

Metalmilitiakid
tûz ele és terrortarantella és sztem a következõ a terrortara lesz

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Shiwo
akkor tévedett aki a fórumra írta

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BoneDragon
Hát az tuti nem 100% mert mikor levertem a sötétség urát semmit se kaptam...

Shiwo
hát, ez nem tom mennyire igaz, a fórumán a következõt írják rá:

"25 % esélyed van arra, hogy egy kazamata szörny ellen vívott harc után epikus tárgy üsse a markodat. Ha legyõzöl egy fõszörnyet (minden kazamata 10. szintjén) mindig kapsz egy eposzi tárgyat (azaz ennek az esélye 100%)."

Maximus4
Basszus,ezt nem tudtam!Ezentúl figyelek erre,köszi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ayden
Sziasztok. S1 serveren AranyHorda céhbe 3 hely kiadó, igény esetén több is😄 Jelenleg 50/50, igy aki lábgombával jön különösen örülünk neki😄

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Ha nagy a szintkülönbség nem kapsz semmit. Én vártam h 1 szinten legyek és 2 drop is volt 1más után

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maximus4
És a másik két kazamatával,hogy állsz?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Metalmilitiakid
35 ösön már én is a sötétség urát gyepálom de nekem se adott semmit...

Maximus4
Na végre!
33-as szinten végre levertem a 40-es húsgolemet az elsõ kaziban,9/10 😊 Erre mit ad?154 arany és 31ezer TP,cucc sehol<#levele>

BoneDragon
Ja és aki német s3-ra téved azt szívesen beveszem a céhembe. Elég jól felhúztam!=) Elfcsaj ott a nevem

BoneDragon
S1-en a GreenMonsters nevü céh-ben 2 hely kiadó. Arany:40% Tapasztalati bónusz:38%
Jelentkezni lehet: Bonedragon vagy AnuluTuslu

watto
Na igy 17esen lement az 5. boss is a kazamatában. ( báár kb 700hp-m maradt)
Kicsit rágyúrtam dmg-re , így már 740-930ig sebzek, és a hp-m is 20,000fölött van 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Maximus4
Nem is magamra gondoltam😞

Fabio Capello
ne reménykedj, nem szavazok meg neked még egy topikot, jó lesz neked a maffiózó 😄😄😄😄😄 <#hehe>

Maximus4
Az bizony jó lenne.Meg egy kicsit fel lehetne dobni a topikot,a fejlécekbe céh és játékosnevekkel😊Csak egy HG kellene hozzá.

Shiwo
ilyen nekem is volt..

Fabio, legyõzési javaslat nincs..van olyan karim, ami a 30-as voodomestert elõbb lenyomta, mint a 28-as csontvázat...és olyan is akad, ami a csontit már napokkal elõbb leverte, mint a voodooo mestert..kaszt és fõérték-függõ a dolog...nah meg szerencse

Burdi
na ez még érdekesebb.. megkaptam a kulcsot, csináltam még 1 küldetést, gondoltam utána belépek, erre eltûnt a kulcs a felszereléseim közül és a kazamata sincs nyitva..
behalok.. remélem újradobja😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

datango
van már miskolci céh is ugyhogy lehet csatlakozni miskolciak!😊

Fabio Capello
Az ajánlott legyõzési sorrend is mehetne bannerba :]

Shiwo
beelõztél 😊

Shiwo
ebben a kommentben levan írva, hogy mik vannak a kazamatába, csak a megnevezésük más (gondolom az angol neveket fordította le valaki, és nem a játékbéli megnevezéseket vette át)

Burdi
ezt ki kéne tenni BAnner alá!!

amúgy köszi a válaszokat😊

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

watto
Ammugy 2. kazamata elsõ ellenfele olyan erõs mint az 1. nek az utolsó? Vagy ez hogy megy?

Fabio Capello
én csak lev33-n kaptam meg a kulcsot, nyugi be fogja adni 😊

Maximus4
Random dobálja a kulcsot.Én is csak 22-es szinten kaptam meg a 2.-at.

Burdi
ilyen hogy lvl 32 varázsló, és még nem jött a 3. kazamata kulcs... :@ ez miért, hogy van? :/

Maximus4
Tudom,hogy az a fontos.Másra nem is gyúrok.

Fabio Capello
egyrészt TÉK

másrészt: mage kasztnál a legfontosabb a kitartás és az értelem fejlesztése. Lassan eljutok oda én is, hogy kiforr a karakterem, level 40-45ös harcosokon, felderítõkön elég komoly sebzéseket viszek be, fõként ugye annak köszönhetõen, hogy a mage minden ütése betalál. Kitartás és értelem feltolva, plusz egy kevés a szerencsére, és garantált a jó sebzés.

Maximus4
Ezt tanúsíthatom.LVL 24-es vagyok a varázslóval és 14ezer az életerõm😊

Sir Quno Jedi
Nekem sem jött be a másodharcosom. Ámde szoktam találkozni olyan harcosokkal, akiknek több az értelmük, mint a varázslómnak és bizony azokon kúva keveset tudok ám sebezni, nekik meg kúva sok hpjük van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

darkerlomy
hát feljõdj dolgozz és ami pénzt keresel azt felhasználhatod arra hogy fejleszd a:
sebzést
hp-t stb.

És így egy idõ után képes leszel legyõzni a kazamata szörnyet 😊

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

precision
játssz, fejlõdj

Bazinga!

watto
és addig mti csináljak?😄

precision
nem volt az rossz választás
egy idõ után kiegyenlítõdnek az erõviszonyok

mindegyiknek megvan a saját elõnye és hátránya, ez így van jól, hisz akkor miért lennének külön kasztok 😄
mágusnak pl nevetségesen kevés a hp -ja 😊

Bazinga!

darkerlomy
nem rossz választás! Hidd el mindenki jó a maga csoportjában maximum késõbb (úgy 40.szint körül) forsz ki! Én is harcos vagyok és nagyon jó karakter! Hidd el ha mage-l lennél az elején õ is ugyanolyan gyenge lenne!

watto
Kazamatában a 4. bosst nem tudom emgölni 😞
lvl 16 warrior vagyok 15000hp , 380-600dmg.
Elég rossz választás volt ez a karakter, mage sokkal erõsebb.

darkerlomy
azám vasárnapi céh XD

Narxis
lol 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.