Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

applecomputers
<#integet2>
Sajna ki van ez találva, szerintem nem véletlen teszi a cuccokat a fegyverboltba. Nyilván ha kevés pl valakinek a kitartása, akkor bedob egy olyan cuccot a boltba ami arra ad +-t, természetesen egy vagon gombáért. <#shakehead>. Az is lehet hogy csak én vagyok a hülye, de nekem eddig nagyon úgy tûnik <#whatever>

antikarakter :D

morcosqtya
15 gomba irreális.. nem tudom mit képzelnek ezek..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Fantusz

Tegnap ugyanezért +15 gombát is kért volna... a gazdasági válság miatt áron alul is adják, csak vigye valaki<#eplus2>

(nem gombázok)

morcosqtya
igen.
Engem ide hívtak az elején linkben. Ezek alapján gondolom ez a legpórabb szerver.. ha már 500-as egy ilyen gyenge karakter.

Amikor meghívtak én arról se tudtam, hogy vannak különbözõ szerverek, csak mentem a linkre és kész (haverok, és öcsémék mind itt vannak klánban)

BoneDragon
Jó hát s3-on nem nehéz mikor még friss szerver.

s3?

REAL MADRID

morcosqtya

morcosqtya

BoneDragon
500. hely körül? valamit nagyon benéztél! 😄

morcosqtya
Köszi!
Hát nem nagy eredmény, de az elején vagyok még.
Sajnálatos módon arénában akikkel összesorsol kb 95%-uk lever (mágusok alapból, íjászok is nagyrészt).
Megnéztem dicsõség csarnokában valami 500-adik helyen vagyok, és alattam lévõek kb 3x annyit sebeznek mint én, több HP-juk van, mint a coccolino maci: szebbek, lágyabb, jobbak... 😊)
Reggelente amikor belépek általában vár 2-3 piros levél.. és kb 3 naponta 1 zöld.. :-/

shaba23
Ma én is kaptam 2 karmnak 2 fegyvert😊
Grr1234

😄 Kõóriástól... egyenlõre jó lesz. 😊

crackyS
omg de szerencsétlen vagyok..na itt van:

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
hupsz, egyik kétszer ment, itt a másik:

crackyS
Hehe. szerencsés vagyok^^ ma megcsináltam 3. kazamatát, abból kettõ adott eposzi cuccot:

Maximus4
Grat<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Uhh, sorry, elfelejtettem.. 😊
Tegnap levertem a második kazamata kõóriását vagy mit. Mázli volt csak, sokkal erõsebb volt mint én, csak egymás után 7x pajzsoltam, így szép lassan vertem le.

Dobott egy sisakot, ami az én alacsony szintemen nem olyan rossz.

Maximus4
Pedig még neked is ment a válasz😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Céhes kazamatákban hány szint / szörny van?

applecomputers
nem láttam azt a részt. de félreértés ne essék, poénnak vettem amit írtál, meg a válaszomat is rá <#nyes>

shaba23
a South Park-ban volt, amikor kijátszották a guitar hero-t, annyit kaptak, hogy kiírta a játék, hogy YOU ARE FAGGOT!
Erre utaltam.
applecomputers
Akkor te lassan megkapod <#nezze><#bee1>

shaba23
jamerhogy a szintkülönbség..... már értem!!!!
én ilyen képeket nem tudok mutatni, mert csak akkor megyek kazamatába, ha mex 2 szint a különbség.
shaba23
kapsz egy ilyet😊

YOU ARE GAY!
xXtamasXx
annyira nem volt szoros mint a tied, de elég kevés kellett volna belém <#eplus2>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

applecomputers
lenne egy láma kérdésem <#lama><#vigyor3>

Azt lehet tudni, hogy az utolsó kazamata, utolsó szörnye után van-e valami ? Gondolok én valami hiper-szuper cuccra, vagy valami írásra hogy "ügyes voltál <#taps><#worship>" vagy valami ?

14 es Kazamata boss 190 es szint, 12.5 mil hp
298.918 hp-ja maradt 😞

crackyS
asszép

crackyS
nézd meg mennyi például az erõd cipõ nélkül, tedd fel, utána bonyolult matematikai képlettel kilehet következtetni <#wave>

wesker24
Piszok nagy mázlim volt ! XD

Csak sajnos nem dobott semmit !

applecomputers
<#eljen>

Count Adyn
Meglett végre a 100 as szint yay😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

datango
ezt a szörnyit pont most öltem meg énis! 😊
nekem droppolt egy jó csizmát, de nem tudom elolvasni hány + tulajdonságot ad mindenre mert egybefolyik a betû meg a szám 😄

applecomputers
<#idiota><#fogmosas><#banplz>

#1553 Grat, fõleg ahhoz képest hogy annak a szépségnek majd 80ezer az élete <#eljen>

crackyS
gratulálni kõne 😄 kösz

shaba23
ööö...mi van a képen, amit nézni kell?
Vagy gratulálni kell? Mert akkor gratulálok! 😊
crackyS

xXtamasXx
<#eljen>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

shaba23
Nincs pénzed, nincs gombád, csak elvárásaid.
applecomputers
Na most aztán leosztottál <#taps>

Akinek nincs pénze autóra, járjon busszal. Aki nem engedheti meg magának hogy akár egy minmális összeget elköltsön egy játékra, az ne operáljon fizetõs játékokkal. .... És fõleg ne álljon neki tarhálni egy olyan fórumon ahova még a büdös életben nem írt elõtte.

# 1549
Így van, mindennek ára van, ahogy ennek is, kérdés hogy kinek mennyit ér meg. Egyelõre nekem annyira bejön ez a játék, hogy rászánjak némi pénzt és idõt.

morcosqtya
Így van, 500 Ft azért manapság nem nagy pénz. Egy doboz cigi (se). Vagy két tízórai péksütemény.
Ennyit ki lehet bírni egy hónapban 1-2x.

Másrészt vigyázni kell, mert sajnos elég erõsen 2 véglet van itt (teljes gombanélküliség, vagy "FULLGOMBÁSZÁS").
Én most veszem észre mennyit számít a 25 gombás griffsárkány.
A játékot úgy kezdtem, hogy az összes "ingyengombámat" arra költöttem, jöttek a 2:30 perces küldetések de max 10:00 percesek.
Most letelt a 2 hét, vettem egy raptort, hát sokkal lassabb az egész, haladás is, és kevesebb küldetés naponta.

Sajnos ki van ez találva: játszható tényleg ingyen is, de mivel karakterépítõ RPG-rõl van szó, természetesen mindenki igyekszik a legjobb / legkeményebb mágust/íjászt/harcost menedzselni.. ehhez meg egyrészt ugye griff kell (több küldetés naponta, több arany és xp) ami 25 gomba. Egy sms-el 18 gombát szerezhetsz, ergo minimum 3 sms kell egy hónapra 2 griffhez (28 nap). Az már havi 1500 Ft.

Ha igazán fejlõdni akarsz akkor naponta érdemes még +40-60 percet játszani, az napi 2-3 gomba költés. Az havi 60-90 gomba minimum.
Kb 4-6 sms / hó. (2000-3000 Ft/hó)

Másrészt gomba kell a céhfejlesztéshez is, mert egy idõ után megáll.
Egyes céheknél folyamatosan kell beadni, és egyes fegyverekhez, tárgyakhoz is gomba kell. Most ezektõl eltekintve is, ha VÉRESEN KOMOLYAN játszol akkor minimum: 3500-5000 Ft/hó.

Na most figyelembe véve azt hogy ez csak egy játék amivel el lehet ütni az idõt ez kicsit soknak tûnik.... (WoW is kéthavonta 8000 Ft, ezért (se) nem kezdtem bele, mert ennyi pénz folyamatos fizetési kényszere nekem már terhes, és ellenkezik az elveimmel.) Azért ez a játék kissé egysíkúbb és egyszerûbb mint a WoW, így ugyanannyi pénzért túl drága...

Ugyanakkor az életedet nem tudod (és nem is érdemes) FOLYAMATOS SPÓROLÁSBAN, aszkézisben élni, mert nem arról szól. Egyrészt mindig közbejönnek vis major esetek (elromlik valami, váratlan események stb) ha akarod ha nem, annak fényében már nem sok 3-4 ezer Ft kiadás, ráadásul élvezetes célra, másrészt ennyi pénz (és többszöröse) is nagyon egyszerûen elmegy egy hétvégi kocsmázásba torkolló szülinap kapcsán is...

Mit kell szem elõtt tartani? Két dolgot:

1. Nem fogod ezt a játékot életed végéig játszani, 40 évig tápolni a karakteredet, egyszer úgyis abba fogod hagyni és fel se lépsz majd többet, passzív szellem-account lesz a karaktered (vagy törlöd is), de a pénzedet mindaddig belenyomtad, azt már vissza nem kapod soha.

2. Nem fogod ezt a játékot életed végéig játszani, 40 évig tápolni a karakteredet, egyszer úgyis abba fogod hagyni, addig meg csak jó szórakozás, hozzájárul a napi boldogság adagodhoz, segít munka után ellazulni (nekem legalább is), van akinek ehhez drog, alkohol, cigi, csoki, kocsmázás, disco stb kell, így némileg TUDATOSAN is érdemes alakítani mennyit ér ez meg neked, és aszerint "kicsit gombászni", "közepesen gombászni", vagy "nagyon gombászni".. 😊)))

képzeld , a pénz tulajdonsága, hogy egy idõ után elfogy.
Mind1, trollokkal nem tárgyalok.
applecomputers
van számítógéped, van interneted, de 500 forintod nincs egy játékra ? <#rolleyes>
Amúgy meg gomba nélkül is simán el lehet játszogatni, meg arról se feledkezzünk el, hogy kalandok után is néha esik gomba. <#heureka>

Ha lenne rendes munkám, rendes bérem, legalább 1-szer biztos vennék gombát.
applecomputers
véletlenül nem vagy rokona pechno-nak ? <#lama><#nevetes1>

crackyS
ha s3-as atesz108 te vagy (ha számításaim helyesek akkor igen :ASD ) akkor nõnöd kéne, mert 7-est nem sok helyre vesznek be.

shaba23
esetleg legyél te az aki gombát adományoz, ne azt várd el, hogy más tegye a segged alá a bónuszt...
Tud valaki ajánlani egy jó céhet az S3-on, ahol van aki gombát tud adományozni a céhnek , tehát az arany % 50 felé tud menni ?
applecomputers
<#hehe><#nyes>

morcosqtya
lehet, hogy még "illeszkedik befele".. <#nevetes1>