Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bolgár, morva, havasalföldi fejeldelmek is vajdák voltak, a magyar történelembõl ismert az erdélyi vajda, a fejedelem címet csak János Zsigmond kapta meg elõször, mint Erdély válaszott királya.
A magyar történelemben a vajdák országnagyok, a fejedelmek választott királyok voltak.
A vajda nem csupán cigány vezetõt jelent, ahogy azt sokan gondolják, a vándorló cigányoknak is kellett egy tiszteletben álló vezetõ, egy "király".
Tanító % és kincs a jelenlegi céhemben magasabb mint náluk.
A jelenlegi céhben vannak öcsémék, Jézus és a haverok.. 😊))
(most is vajda vagyok a céhben de pszt...) 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ezzel együtt a plusz arany, és tapasztalat miatt megéri céhhez csatlakozni, de ne akarj egyedüli vajda lenni az erõdben.
95%-uk 12. szintû, van pár 37-es és annyi.
Ha belépnék én lennék a vajda ott... 😄
antikarakter :D
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
#2165: vettem észre. No problem.
Kárpótlásul majd felvesztek a WWWSG-be.. 😊))
antikarakter :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugyanannak a karakteremnek ezt hozta a Mikulás <#eplus2>#eplus2>
Bár egy gombát rá kellett áldoznom, mert éppen elfogytak a kalandpontjaim, de rendes volt a nagyszakállú, a szerencséthozó tekercshez adott egy gombát is <#wink>#wink>
Késõn vettem észre már kattintottam, elnézést tõle, 6 aranya bánta.. 😞
Tehát nem volt szándékos, aki magára ismer az támadjon vissza a 6 aranyért.
Sorry. 😞(
az esgehu.atw.hu oldalunkra szántam, de felõlem nyugodtan használd fel, ahova akarod (mittomén msnkép, iwiw, más fórumon aláíráskép, satöbbi)
másnem reklámnak jó lesz 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bár most inkább egy puttony kellene, ami 200 szerencsét ad.. 😊)

Beszarok...
S3-on van, "Szain" helyezés: 57
Lvl 83-as mágus. Klán: "Anarcsian Destroyerz"
Nem bánnám ha valaki elpicsázná kicsit, mert kezdem unni, hogy mindig kapom a piros leveleket...
175ezret lõtt, egy lövésbõl megvoltam neki.. 😊
Ez nooooooormális? 😊)
Bedöglöttünk.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy ezt az s3-as céglogót hova kell tenni, és hogyan?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv: topike97
········
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Hasonló kesztyûje van a másik mágusomnak (112 péncél, 115 szerencse), azért majdnem 900 aranyat adnak a kereskedõ, ez pedig 240 aranyat ér nála.
Természetesen nem most tûnt fel a furcsa árrés, csak most kijött rá a lépés, két közel azonos kesztyût "összehasonlítani"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Epic jutalom kalandozásból...
Nem a legjobb, de meglepi volt, talán majd lesz használhatóbb is valamikor<#eplus2>#eplus2>
Ha veszel pl. 15 gombát és elköltöd mindegyiket a boltban, de késõbb küldetésbõl találsz 15-t akkor azt mind berakhatod.
Tehát az a lényeg, hogy nem rakhatsz be több gombát a céhbe, mint amennyit megvásároltál. Mind1, hogy talált gomba, vagy vásárolt be lehet raknia limitig.
Ha veszek egyszer gombát, és utána mondjuk kérek új cuccokat varázsboltban, akkor vásárolt vagy "sima" gombával fog fizetni (mert ugye ha rá viszed az egeret a gombákra, akkor kiírja, hogy mennyit vásároltál, és csak annyit rakhatsz be a céhbe)?
REAL MADRID
REAL MADRID
A hos papucsa:
pancel 161
ertelem,kitartas,szerencse +91/91/91