Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
támadás és védekezés is hajnalban!!
Gyere! <#phone>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Grr1234
Ok.

applecomputers
Jó volt ez a harc, mondjuk az utolsó elõtti ribi kicsit felhúzott, zsinórban 3 criticalt bead neki, fõleg ennyire a végén ?! Na mind1, lényeg h nyertünk <#pias><#taps><#levele>

antikarakter :D

applecomputers
Milyen elõzõ kép? Am egyszerûbb lett volna válaszolni, neked kevesebb írás, nekem nem kell keresgetni. Minden esetre a 2482-es hsz-ben lévõ fegyót nem választanám, szerintem túl nagy a "szórása".

Fantusz
Legyen már benned annyi önállóság, hogyx egy fegyver ki tudj választani magadnak <#vigyor2>
Egy játékról van szó, bármelyiket választhatod a bemutatott arzenálból (mellesleg sokan irigyelnek, hogy ilyen gondjaid vannak).
Nekem a most mutatott számszeríj szimpatikus, magas átlagsebzéssel jelentõs bónuszt ad az ügyességre.
Íjaknál, a középsõ szimpi, közel van a min és a max sebzése, s jó az átlaga, de ennél nekem a számszeríj sokkal elõnyösebbnek tûnik, minimális sebzése kisebb ugyan, de a max sokkal magasabb, már nem egy kategóri a két fegyver, a számszeríj erõsebb.

Grr1234
Elõzõ képen látszik.

applecomputers
Attól függ hanyas vagy <#fejvakaras>

Grr1234

Melyik a jobb szerintetek? Foglalják csak a helyet, de nem tudom melyiket adjam el.

toysoldier
szerintem a második

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LacusHUN
A szerencsére adó epiccet 😉

S&F LacusHUN S3

Grr1234
<#conf>

LacusHUN
Tudom, el is adtam <#finom>

S&F LacusHUN S3

Fantusz
No, az olyan epic cuccokra mondtam a minap, hogy nem sokat érnek <#vigyor2>

toysoldier
ha kiszûrök õket, akkor én szivesen belépnék 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Count Adyn
még 100 a következõ szintjéhez😊 de tudok csinalni helyet inaktvivok kiszûrésével szerintem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

toysoldier
mennyi gomba kell az erõdhöz?

ja és még annyi, hogy nincs nálatok esetleg hely? 😄

Count Adyn
119- es vagyok😊
Énse gombázok már, sõt a többség sem, a céhre meg még 3 erõd fejlesztés vár és aztan oda se kell több gomba😊 Az aktivitás nagyobb kincs a szememben jelenleg már😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Maximus4
uhh,köszi,még gondolkozom rajta,bár gomba nélkül esélytelen,hogy labdába rúghatnék nálatok😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

LacusHUN
Most esett kazamata 3. szörnyétõl egy ruha.
Valahogy így nézki(linket nem enged küldeni):
A Hûtõházi Munkás Fagyasztott Bélyeges Köpenye
Páncél 15
Szerencse +60
Nem hiszem lecserélem a kaszást erre.<#whatever>

S&F LacusHUN S3

popzu
Count hányas szinten vagy s1en?

Count Adyn
Ha gondoljátok megprobalhatok helyet szoritani 2õtöknek s1 en nálunk😊 122% 😊

Grr1234

Fantusz
44-es volt náluk a legmagasabb szintû.
Írtam is, hogy azt nézték be nagyon, hogy nálunk ott volt a két 50 fölötti, hiába voltak többen, nem szabad olyan céhnek nekimenni, ahol ilyen nagy a szintkülönbség az "elitek között"

Magas szinten már más kategória a játék, gomba nélkül nem tudom mennyi idõ lehet 200-as szintig feljõdni.

s1-en a top-céh bonusza +134% arany, +134% tapasztalat.

Oda bekerülni 100-as szint fölött, állandó gombázással lehet - ki sem merném számolni mennyi gomba épült be abba az erõdbe.

Maximus4
Na igen.Ez a rokoni dolog ismerõs.Van,hogy 6 karaktert viszek napokig és akkor szoktam egy kicsit beleunni😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Na én errõl a játékról pár hónapja semmit nem tudtam, meghívtak, kipróbáltam, jó.. milyen karaktert indítsak? hmm.. legyen goblin harcosnõ.

Hát az elsõ 30-35. szintig gyötrelem volt vele, a leggyengébb kaszt.
Most már 60 körül kiegyenlítettebb a helyzet valamelyest.
Tegnap elõtt gondoltam egy vadat: indítok egy drow varázslónõt!
Már mindent szépen elterveztem, de felhívtam Gergõt, hogy miért törölte a másik karakterét?
Mert nincs idõ kettõt / hármat vinni egyszerre.
Neki is ott van még a párjáé. Öcsémnek 3 van, hétvégére azokat is rámb..a, 😊 többel nem olyan jó érzés játszani és zavaró, zaklatott.

Ekkor jöttem rá:

Inkább egyetlen egy karakterre összpontosítok, nem kell nekem több.
Napi 100 percem simán van a gép elõtt, azt lejátszom. De legtöbbször hamarabb elfogy mint ahogy megunnám.
Ha elfogy a kalandvágy, veszek.
Ezért néha gombázom is. Nem minden héten de néha azért veszek.

A kiváncsiság hajt igazából, hogy magas szinten lehet-e igazán kemény harcost nevelni?...
Na ez a kutatásom tárgya most,.. 😊

Tegnap 24 fõs céh betámadott bennünket (12 fõs kis céh)
30-40-es szintûek voltak, talán 1-2 50-essel.
Nálunk kisebb volt az átlag szint.
Csak azt nézték nagyon be, hogy a céhvezetõnk 52-es, én meg 61-es...
..levertük õket, mert bár a kicsik egymást véreztették ki, de utolsó körökben hárman gyakorlatilag végigvertük a legjobb bajnokaikat.

Maximus4
"az ember még a játékba is legyen maximalista vagy inkább ne játszon"

Ebben tökéletesen egyetértek veled.
Én nem mondanám magamat kockának,de idõm nagy részét gép elõtt töltöm és akkor miért ne?😊Szóval nem rossz játék ez,csak néha kellene valami ösztönzõ dolog ami újra rápörgessen,mint például most is,hogy van a boltban 4 olyan cucc ami baromi jó a harcosomnak,köztük egy örökélet pia gomba nélkül,de összesen 6500 arany minden és most ezekre hajtok😊

tudom a favorit és már az egyetlen xD

ToCsEk
erepublik 😄 napi 4-5katt

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

na ez az amiért pár nap alatt abbahagytam nekem nincs minden nap idõm se kedvem órákat végigkattolni,az meg hogy kihagyok napot nem müködött mert az ember még a játékba is legyen maximalista vagy inkább ne játszon,szóval nekem max olyan ami napi 2 al is megoldható és nincs hátrány ha nincs idõm😄

Fantusz
Ha nem lenne jó, nem áldoznánk rá idõt, energiát.
Pontosan ezért fogadtam meg, hogy gombára nem költök...
A gombázás nálam egy olyan határt jelent, ami után nincs megállás.
Gomba nélkül annyit fejlõdök, amennyit a játék enged, ha elkezdenék gombázni, akkor egyre jobban húzna bele (griff, árucsere, céh).

Maximus4
Én így vagyok egy másik böngészõs játékkal😊
Csak tudod néha baromi sok naponta 3 karaktert végigtolni,de törölni már nem nagyon akarom egyiket sem.Most éjszaka a meló alatt(ha van rá idõm)gyorsan lerendezek kettõt,és délutánra már csak 1 marad😄

morcosqtya
ugyan
jó ez.

Fantusz
Nem semmi, ahogy ebbe a primitív idõpocsékolásba bele lehet hülyülni...
s ráadásul már nem tizen-huszonéveseknek is

morcosqtya
Én nem unom... 😊)
Meló után alig várom, hogy jöhessek haza és óránként bepróbáljam a második kazamata utolsó fenevadját..
3x vertem le csík életerõig,majd természetesen az utolsó csapásával mindig megölt, neki meg maradt szaros 4000 HP-ja.

Maximus4
Soha nem is éreztem a "magaménak" egyik céhet sem.Az s2-ön ez máshogy van.Ott ketten csináltunk egy céhet és már vagyunk 27-en.Egész jól tartjuk magunkat,már voltunk 73. helyen is,de most visszaestünk😞
Hátha összejön ez az s1-en is.

Fantusz
Jah, most sztereoban játszom 😊

morcosqtya
na.. és ugyanígy jártál velünk is az S3-on.. 😊))
csak nálunk nem 50 hanem 52 / 54 % van.
😊)

Maximus4
Isten ments!😊Néha annyira unom már a játékot,hogy az nem igaz.Túl egyhangú lett,már-már "kötelezõ" szintûnek érzem,de persze abbahagyni nem fogom😊

#2450:#2449😊

Fantusz
Az a legjobb, ha a magad ura vagy <#nevetes1>

Fantusz
Mindenki kilépett a várkapitány alól?

Báthory vezér ücsörög egyedül a Pokol kutyái címer alatt...

Mondanám, hogy jöhetsz hozzánk, itt mindössze a kultúrált viselkedést várom el a tagoktól, de ez nem egy gombázós céh, így a bónuszokkal nem megyünk 50% fölé.

Az 50% már megvan aranyból, tapasztalatból is, alkalom adtán benevezünk egy-egy céhharcra a móka kedvéért, de ezt sem lehet komolyan venni, túl kicsik vagyunk <#eplus2>

Maximus4
Gyorsan csináltunk egy céhet és most tartunk 30-30%-nál😊

morcosqtya
gyertek át S1-rõl S3-ra.
😄D😄😄DDDD

toysoldier
:ASD_?AS_D?

már énis mennék ebbõl a céhbõl, csak kell a bónusz 😄D

ToCsEk
értem köszi a részletes magyarázatot 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Maximus4
s1,pokol kutyái.

morcosqtya
Melyik szerveren melyik céh volt ez?

Maximus4
A nyomorék céhvezetõ miatt.Baromira elegem lett az idióta leveleibõl.Most meg egy tetves harcba nem léptünk be és már jött is a hegyi beszéd.Bezzeg amikor írtunk neki a céhbe még csak nem is válaszolt.

Szerintem menjen el postásnak,ott kiélheti a levelezés iránti leküzdhetetlen vágyát.

morcosqtya
Ügyességre adj, amíg szintednek megfelelõ vagyonból értelmesen tudod még növelni.. ha már nem akkor mehet kitartásra.

Másodlagosan kitartásra adj
Ha tudsz vagy marad akkor szerencsére.

A cuccokon több múlik mint +1 statnövelésen, ezért arra is érdemes odafigyelni mit tudsz beszerezni.

56-osokkal ne foglalkozz, senki nem fog rádszállni, egyszerûen kell neki tíz percenként +1 gyõzelem a gladiátor Badge-hoz, hogy kijöjjön neki az 500 aréna-gyõzelem. Nem fog újra kiválasztani.
Ha mégis akkor elég otromba.
Megmondod, és leverem neked.. 😊))

ToCsEk
estét, én is elkezdtem játszani, 1 hete nyomom s2õn most így állok:

mire statoljak valaki segíthetne 😄

jah ma betámadott minden ok nélkül egy 56os, nem tudom mit élvezhetett benne 😄

toysoldier
miért léptetek ki a céhbõl? :\