Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyere! <#phone>#phone>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
antikarakter :D
antikarakter :D
Egy játékról van szó, bármelyiket választhatod a bemutatott arzenálból (mellesleg sokan irigyelnek, hogy ilyen gondjaid vannak).
Nekem a most mutatott számszeríj szimpatikus, magas átlagsebzéssel jelentõs bónuszt ad az ügyességre.
Íjaknál, a középsõ szimpi, közel van a min és a max sebzése, s jó az átlaga, de ennél nekem a számszeríj sokkal elõnyösebbnek tûnik, minimális sebzése kisebb ugyan, de a max sokkal magasabb, már nem egy kategóri a két fegyver, a számszeríj erõsebb.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ja és még annyi, hogy nincs nálatok esetleg hely? 😄
Énse gombázok már, sõt a többség sem, a céhre meg még 3 erõd fejlesztés vár és aztan oda se kell több gomba😊 Az aktivitás nagyobb kincs a szememben jelenleg már😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Valahogy így nézki(linket nem enged küldeni):
A Hûtõházi Munkás Fagyasztott Bélyeges Köpenye
Páncél 15
Szerencse +60
Nem hiszem lecserélem a kaszást erre.<#whatever>#whatever>
S&F LacusHUN S3
Írtam is, hogy azt nézték be nagyon, hogy nálunk ott volt a két 50 fölötti, hiába voltak többen, nem szabad olyan céhnek nekimenni, ahol ilyen nagy a szintkülönbség az "elitek között"
Magas szinten már más kategória a játék, gomba nélkül nem tudom mennyi idõ lehet 200-as szintig feljõdni.
s1-en a top-céh bonusza +134% arany, +134% tapasztalat.
Oda bekerülni 100-as szint fölött, állandó gombázással lehet - ki sem merném számolni mennyi gomba épült be abba az erõdbe.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hát az elsõ 30-35. szintig gyötrelem volt vele, a leggyengébb kaszt.
Most már 60 körül kiegyenlítettebb a helyzet valamelyest.
Tegnap elõtt gondoltam egy vadat: indítok egy drow varázslónõt!
Már mindent szépen elterveztem, de felhívtam Gergõt, hogy miért törölte a másik karakterét?
Mert nincs idõ kettõt / hármat vinni egyszerre.
Neki is ott van még a párjáé. Öcsémnek 3 van, hétvégére azokat is rámb..a, 😊 többel nem olyan jó érzés játszani és zavaró, zaklatott.
Ekkor jöttem rá:
Inkább egyetlen egy karakterre összpontosítok, nem kell nekem több.
Napi 100 percem simán van a gép elõtt, azt lejátszom. De legtöbbször hamarabb elfogy mint ahogy megunnám.
Ha elfogy a kalandvágy, veszek.
Ezért néha gombázom is. Nem minden héten de néha azért veszek.
A kiváncsiság hajt igazából, hogy magas szinten lehet-e igazán kemény harcost nevelni?...
Na ez a kutatásom tárgya most,.. 😊
Tegnap 24 fõs céh betámadott bennünket (12 fõs kis céh)
30-40-es szintûek voltak, talán 1-2 50-essel.
Nálunk kisebb volt az átlag szint.
Csak azt nézték nagyon be, hogy a céhvezetõnk 52-es, én meg 61-es...
..levertük õket, mert bár a kicsik egymást véreztették ki, de utolsó körökben hárman gyakorlatilag végigvertük a legjobb bajnokaikat.
Ebben tökéletesen egyetértek veled.
Én nem mondanám magamat kockának,de idõm nagy részét gép elõtt töltöm és akkor miért ne?😊Szóval nem rossz játék ez,csak néha kellene valami ösztönzõ dolog ami újra rápörgessen,mint például most is,hogy van a boltban 4 olyan cucc ami baromi jó a harcosomnak,köztük egy örökélet pia gomba nélkül,de összesen 6500 arany minden és most ezekre hajtok😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Pontosan ezért fogadtam meg, hogy gombára nem költök...
A gombázás nálam egy olyan határt jelent, ami után nincs megállás.
Gomba nélkül annyit fejlõdök, amennyit a játék enged, ha elkezdenék gombázni, akkor egyre jobban húzna bele (griff, árucsere, céh).
Csak tudod néha baromi sok naponta 3 karaktert végigtolni,de törölni már nem nagyon akarom egyiket sem.Most éjszaka a meló alatt(ha van rá idõm)gyorsan lerendezek kettõt,és délutánra már csak 1 marad😄
s ráadásul már nem tizen-huszonéveseknek is
Meló után alig várom, hogy jöhessek haza és óránként bepróbáljam a második kazamata utolsó fenevadját..
3x vertem le csík életerõig,majd természetesen az utolsó csapásával mindig megölt, neki meg maradt szaros 4000 HP-ja.
Hátha összejön ez az s1-en is.
csak nálunk nem 50 hanem 52 / 54 % van.
😊)
#2450:#2449😊
Báthory vezér ücsörög egyedül a Pokol kutyái címer alatt...
Mondanám, hogy jöhetsz hozzánk, itt mindössze a kultúrált viselkedést várom el a tagoktól, de ez nem egy gombázós céh, így a bónuszokkal nem megyünk 50% fölé.
Az 50% már megvan aranyból, tapasztalatból is, alkalom adtán benevezünk egy-egy céhharcra a móka kedvéért, de ezt sem lehet komolyan venni, túl kicsik vagyunk <#eplus2>#eplus2>
😄D😄😄DDDD
már énis mennék ebbõl a céhbõl, csak kell a bónusz 😄D
Szerintem menjen el postásnak,ott kiélheti a levelezés iránti leküzdhetetlen vágyát.
Másodlagosan kitartásra adj
Ha tudsz vagy marad akkor szerencsére.
A cuccokon több múlik mint +1 statnövelésen, ezért arra is érdemes odafigyelni mit tudsz beszerezni.
56-osokkal ne foglalkozz, senki nem fog rádszállni, egyszerûen kell neki tíz percenként +1 gyõzelem a gladiátor Badge-hoz, hogy kijöjjön neki az 500 aréna-gyõzelem. Nem fog újra kiválasztani.
Ha mégis akkor elég otromba.
Megmondod, és leverem neked.. 😊))
mire statoljak valaki segíthetne 😄
jah ma betámadott minden ok nélkül egy 56os, nem tudom mit élvezhetett benne 😄