Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esgerus
222-es s3-as mágusomat elajándékozom, DE CSAK OLYANNAK:
- Aki viszi is rendesen, szépen ledolgozza minden nap, bejelentkezik csatákra.
- Nem Vérpistike
- Nem megy át másik klánba, mert nem szeretném a régieket se szarban hagyni.
- Lehetõleg ne legyen több karaktered (sokkal)

Várom a motivációs leveleket.

úgy 100 hogy azt is cserélnem shakes karaterre !:😊
kisgabo
soccer hogyan 100 as?

vennék 26 gombáért 90feletti karit s1 -et vagy cserélném soccerstar karira ami 100 -as
vennék 26 gombáért s1 -es 80 feletti karit ...
Maximus4
Ezt gyanítottam,de szerintem nem is neked címezte😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Akkor ezt nyilván alig 3 éves kisbaba játékosoknak írja.
😊
2009-ben én már régen megszülettem.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Maximus4
Simán lehet,ha a játék indulásakor kezdte😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Aha... oké..
7. szintû.

BoneDragon
Eladó 3 kari
Mágus: lvl187, 75% album
Felderítõ: lvl189, 32% album
Harcos: lvl190, 75% album

Pm-be várom a komoly érdeklõdõket!

kinek van 100+-os karija ami nem kell neki?
sziasztok keresek szabad karaktereket mindegy melyik szerveren
Hali! Eladó full gombás mágus Ivl 270 feletti karakter...
Csak komoly vevõk írjanak: [email protected]
Csere és semmi más nem érdekel!!!
Sziasztok!Aktív játékosokat keresek a S5 ön lévõ csapatomba! Helyezés:127 Becsület:1544. A szint nem fontos csak hogy aktív légy.
sziasztok keresek szabad vagy átadó karaktert mindegy mejik szerveren van , akinek van írjon , köszönöm
helló! <#nevetes1>

s3 am harcosomat cseréném s3 mágusra ! 134 szintes a harcosom! 2kazi van még! 1.800.000 élet stb.. ide irj.. ha érdekel vagy irj s3on kockanadragra(énkarim) hali <#nyes>
morcosqtya
Illik írni neki pár sort, mint ahogyan visszafele is elvárható (jelentkezés céhbe).
Céhvezetõként hamar elér (majd vagy már gondolom) a hányás az igen magvas "be veszel" tartalmú levelektõl..

Egyébként nem is csatlakoznék olyan céhhez ahová csak egy üres meghívót kapok (volt ilyen, nem is egy komoly céhtõl is, tisztviselõje válogatja)

hát ugy akarom hogy mondom neki hogy csatlakozna e akor mindig le kel irnom :/ de ....
Maximus4
Ha egyedi szöveg,akkor sajnos igen.

jó de attol ugyan ugy meg kel irnom ugyan azt nem??
Maximus4
Minden játékos profilján van egy kéz ikon,az sokkal egyszerûbb!

Helló..! Kérdésem! Van Egy Céh-m És Meghivót Hogy Tudok Küldeni Ugy Hogy Ne Kelljen Anyiszor Le írnom ? Másolni Nem Engedi..! Válaszotokat Várom Üdv.!<#hamm>
morcosqtya
Ja. Csak kisebb lett a monitorom. :-)

esgerus
zsír az új háttér!!! 😊

s2-en nem nyomod?
3-as, de már írtak vissza, nincs probléma. Ugyanezzel a névvel játszok
bhuerle te hanyas szerón játszol?
Sziasztok! Írtam egy céhnek levelet, de nem kapok választ... írtam még egyet, hogy meg-e kapta a levelemet, de még arra sem kapok választ. Szerintem nagy valószínõséggel nem akar bevenni 😞
Sziasztok , szeretnék érdeklödni hogy véletlenül nincs e valakinek szabad karaktere , szivesen cserélek bármire , minden megoldás érdekel , akinek van írjon privátba , elöre is köszönöm
morcosqtya
mekkora ellenfél...
:-)

esgerus
Nemá', komolyan veszi. <#hehe>

morcosqtya
Nekem van egy megunt 200-as, de direkt nem írok ide.. inkább felraktam öccázé vaterára meg express-re! <#eplus2>

esgerus
Ha lesz vkinek megunt karaktere, az úgyis ír ide. Ne aggódj.

jó bocs nem lesz ilyen tartom a szavam de akkor te is szebben válaszoly
Maximus4
Nekem nem szokásom rohanni a módikhoz,megoldom magam,de ha mégegyszer így fogsz beszélni úgy repülsz innen,hogy öröm lesz nézni.Elõször inkább tanulj meg helyesen írni ,mielõtt nekiállsz szájkaratézni!

bocsika
és léccives most ne kezdjél el mindenkit rámirányitani. jó bocs a szavakért de léccives ne igy válaszoly sajnálom.
Maximus4
Ha nem moderálod magad,akkor a legközelebbi ilyen megnyilvánulásod után rövid úton elbúcsúzhatsz a topiktól!

ide figyely nekem meg már -urvára elegem van a beszólásaidból én szépen kérdezek min denkit nem kell igy válaszolni!!!!!! szépen kérlek száljál le rólam!!!!!!!!!!!! nincs más dolgod inkább dolgoznál nem a gép ellõt meresz tenéd a bûdös segedett szály le rólam !!!!!!!!!!! fa...... fej
Maximus4
Nem unod még?Amióta itt rinyálsz,azóta már 20 karakterrel kiakasztottad volna a játékot!

na?
sziasztok aki már nem játszik az ádhatja nekem a kariját és aktivan fejleszteném email: [email protected] lécci aki nem játszik agya nekem
valaki cserélne?
jackoneill90
Jé ez olyan mint a Sárkányölõ

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

nem me hanem de xD szóval????
sziasztok valaki cserélne egy 59-es mágus karit (s4) de (s1 es re cserélném ugyanolyan lvl me mágus
morcosqtya
Folyamatos.
A borzalom cirkusza pl.
Én 100-at csináltam meg eddig.

Hali! <#nevetes1> Elöször is S3-on Játcom. Csináltam egy Céh-t 70-Szintöl van Tgf! Kockanadrag-nál érdeklödj Köszi
esgerus
10. kazamata után mik jönnek még?
Láttam ,hogy vki elért 122 kazamata szintet.

bencebence
Valakinek van 90 feletti karija?