4904
  • Anthrax
    Kalandvágy mikor resetel ?
  • Cat 02 #48
    Caat néven vagyok >.>
    24 arannyal :D
  • foxpal
    Jah úgyhogy kell majd adó és akkor zsír lesz minden csak gyertek már sg csapat :D Amúgy bevettelek
    Na de most városőrködöm mert nincs pénzem :D
  • buklee
    jah írta is, hogy ha másik céhnek a tagja vagyok előbb ki kell lépni és csak utána tudok csatlakozni a meghívót küldő céhhez. De fasza amúgy, hogy bónuszokat kapunk a céhtagságért. Minél több aranyat öl bele az ember annál több bónusz jön vissza.
  • foxpal
    Szerintem többnek nem lehet
  • buklee
    Küldtem amúgy levelet.
  • buklee
    Egyszerre lehetünk többnek is a tagjai? nemtod?
  • foxpal
    Eredetileg SG-re gondoltam de fő a változatosság szóval gyertek:D
  • buklee
    Lehetne valami kifejezetten sg-s is nem a kedvenc együtes meg a szomszéd kiscica. Nem sértés de mégiscsak jobban mutatna:D
  • foxpal
    Lányok csináltam egy céhet aki akar jöjjön a céh neve : Teletubbies írjon aki jönni akar: rammstein
  • BEAST #39
    Én is így jártam :DD
  • tutituti
    Százalékosan csökkenti a fogadóban lévő questek(feladatok) idejét.
  • Cat 02 #37
    Az utazó állat pontosan mire is jó ?
  • buklee
    Basszus, nem vettem észre, hogy a boltban az új árúk kérésénél gombát von le a játék. Mind a 15 gombám oda lettD:
  • buklee
    Most találtam rá erre a játékra, mindenhol ezt reklámmozzák.Elég tetszetős bár szerintem pénz nélkül hamar unalmas lesz.
  • Cat 02 #34
    Bank féleség van ?
  • Metalmilitiakid
    Néha érdekes ez a játék, ölöm a lényt a fogadós meló végén, sebez rajtam 40 megint 40 et ..., neki már csak 11 van nekem még 294, erre rámüt egy 300 valamennyiset, az oké hogy kritikál, de majdnem a 10x szerese az alapnak lvl 6 on ?
  • foxpal
    Hali ma regeltem már nemtudom mikor érdekes játék már vettem 125 gombát elvagyok vele, még nincs céhem szóval ha valaki akar meghívhatna
    ign: rammstein
  • Narxis
    vááááá mekkora arcok :D
  • tutituti
    Na én is ma reg-eltem be.Ha lesz klán akkor én is belépnék.Elején a fogadóba érdemes felboostolni a karaktert,meg ha többször kattintassz az aréna gombra akkor vált támadható személyt.esére meg mehet a 10 órás toronyőr meló.Legalább is én így csináltam.A kulcsokat meg a 10 szintenként ad majd tehát lvl 10nél kap az ember.elvileg.De a fórumban minden le van írva.
  • tigeroo
    áh nekem ilyen fantasy rpg kéne :P köszi azért
  • Anthrax
    SG1 ,csak is StarGate miatt :D
  • Cat 02 #27
    Castle Age, WestWars. Köze nincs hozzá, de jóak :D
  • tigeroo
    facebookon nincs valami hasonló játék amúgy?:D napok óta keresek vmi ehhez hasonlót
  • ivanicsm
    Hello!

Tegnap regisztráltam nekem nagyon tetszik ez a böngészős játék.
    Útmutatóba ezt írták a kalandvágyról:

Tipp: A kalandvágy sáv keleti idő (EST) szerint éjfélkor újratöltődik (a sáv 100-ra töltődik fel ismét).

Tipp: A fel nem használt kalandvágy pontok éjfélkor járnak le.
  • Tatyla
    van 14 aranyam nem az SG idiots meg az SG1 van is jó,csak legyen benne az SG,jöhetnek még ötletek vagy válasszatok a kettő közül
  • Metalmilitiakid
    nekem is megvan a 10(illetve 9 van de most csinálok 1 aranyért melót) legyen a csapatnév SG1 :D (nemtom hányan értik :D)
  • Cat 02 #22
    11 van, ha mondtok 1 nevet megcsinálom.
  • Cat 02 #21
    SG idiots xD
    Tatyla, neked mennyid van ? Nekem van most 8 aranyam, vagy mindenképp te akarod alapítani?
  • Tatyla
    aham,na akkor összegyűjtöm magam azt a 10 aranyat és megalapítom,már csak egy jó nevet kéne kitalálni
  • PesSim
    céhen belül, lehet adot szedni is meg adományozni is
  • Tatyla
    ööö valahogy lehet mert látom hogy egyes céhek adót is szednek a tagjaiktól
  • Cat 02 #17
    Lehet küldeni aranyat?
  • Tatyla
    ez jó hogy magukról mintázták a figurákat :)
  • Tatyla
    alapíthatnánk egy céhet csak, dobjuk össze a lóvét mert a 10 arany még itt az elején húzós :)
  • PesSim
    13:30 - kor van reset
  • Timber
    Az igazi Shakes and Fidget :)
  • cikasz
    úgy vettem észre ha nem csinálsz semmit visszatöltődik magától
  • Cat 02 #11
    Ha csökken a kalandvágy, akkor kevesebb az XP ugye?
  • PesSim
    Hi!
    én is tegnap kezdtem el és nekem sem lett a Kalandvágy 100, fura
    am, milyen szinten vagytok? mert 10 előtt nem lesz kulcsotok