4904
-
#89 ennyi a titka egy-két szinttel kisebbet,addig kattintgass az aréna gombon mig nem ad be olyan karit és akkor püföld el... -
Cat 02 #88 Válassz sokkal gyengébbet :p -
#87 Tiszta szopás a mágus, 10 meccsből 7-nél elvernek. :/ -
#86 Helo
én szívesen csatlakoznék az sg-s céhbe!
gabo91 a neven vagyok. -
#85 Jah és 1 nap csak 10x lehet feltölteni gombával a kalandvágyat csak hogy fokozzák másnapra az örömöt:D Nehogy gyorsan bele unjatok -
#84 lol, kösz -
#83 Ha valaki nemtudta amúgy a fogadónál van a kiszolgáló ott gombáért +20% megnöveli a kalandvágyad -
Cat 02 #82 Hm, nekem 10 %, lehet kéne új ruha >.> -
#81 Vesgar :o -
#80 Mi a neved gyere az SG Teletubbies céhbe:D -
#79 285, de a kurzor segítségével megtudhatod a %-ot is. :) -
Cat 02 #78 Nem tom mi ez a %, armornak értéke van :D -
#77 Azonos szinten 40%-os a sebzés csökkentésem szerintem nem kevés, de csak tegnap kezdtem lehet tévedek. :) -
Cat 02 #76 Armorod lehet alacsony sztem. -
#75 Az első pár varázslónál még mosolyogtam is mit akarnak a 2-3k hpm ellen ilyen ~900 hpval, aztán sorra kaptam az 1000 feletti pofonokat és már nem olyan őszinte a mosolyom. :P -
Cat 02 #74 Áh, én varázsló vagyok, de kevés hp miatt hamar halok :s Ilyen 4k hp-s ellenfél ellen csak pislogok. -
#73 Mondjuk elég vicces ahogy a varázsló karakterek 2 hitelgetik a harcosomat. Érzem, hogy sokáig fogok még játszani. :D -
Cat 02 #72 Ebből is jókat ki lehet hozni. -
#71 az a két idióta sas fent jobb és bal szélen mindenképp legyen benne, azokon minden egyes megnyitásnál röhögök egyet :D :D -
#70 Mondjuk ja:D -
#69 egyenlőre csak témaindító nem házigazda vagyok,ja amúgy jöhetne banner ötlet is :) -
#68 A küldisnél valamikor lehet választani és ott lesz a kulcs ha nincs akkor addig küldizz -
#67 Az első kulcsot kalandon kapod.
-
#66 Várni kell kicsit,nem rögtön kapod meg. -
#65 Kazamatákba mikor kapok kulcsot ? mert lvl10 vagyok és ugy olvastam azon a szinten jön az első -
#64 Én már benn vagyok:D -
#63 Tatyla kirakod légyszi hogy a kalandvágy reset magyar idő szerint 13:30-kor van? -
#62 Mind1 egyszerűbb lesz ha mindenki ide írja a nevét és beveszlek titeket:-) -
#61 Gyertek a Teletubbies-ba most online vagyok csak városőrködtem:D
Akik jelentkeztek azok már visszalettek jelölve:) -
#60 írtam. -
#59 írjatok üzenetet a játékban rammstein-nek -
#58 jah xD -
#57 Ha tényleg van SG-s céh akkor hívjatok meg légyszi :)
Balvin a nevem játékban is -
Cat 02 #56 Te vagy Gaben ? Mert eléggé 1. hiteltelek :D -
#55 oké, készülj :D -
#54 Én még csak ötös szintű vagyok buklee. Támadj ha mersz:D -
#53 lol, te szemét már 8-as szintű vagy, kár volt megtámadnom.... :D -
Cat 02 #52 Jah, Teletubbies néven :D -
#51 Van már SG céh? -
Cat 02 #50 13:00, elvileg