4904
  • foxpal
    Te hülye vagy... Áthívtak egy fasza céh-be te is átmentél volna nem?:D
    Még senkit se kellett leszopnom:D
  • Tatyla
    kit kellett ezért leszopnod?
  • Tatyla
    te nem semmi arc vagy rinyálsz hogy így adó meg úgy adó aztán lelépsz a klánból,hát ez a karrierista leszarok mindenki mást típus ciki...
  • Anthrax
    Norgi néven megtaláltok, ezt elfelejtettem írni
  • Anthrax
    Aki szeretne jönni a Gépcsirke Hadtestbe szívesen invelem, 5g/nap adó van, ez szerintem mindenki kibírja, 3 hely van
  • BaalKain
    Látom ez a pénzköltők céhe :D
    Amúgy mit jelent az hogy 300 adventure player?
  • SG fan
    Még szép.....!!! XDDDD
  • foxpal
    :DDDD
  • 66zio
    még egy dolog ha van sazbadidőtök használjátok ezt is http://xat.com/ShakesFidgetTheGame (shakes & fidget magyar chat)
  • 66zio
    sg fan látom a karaktered fáradt mindig dolgoztatod?? :D:D
  • Cat 02 #199
    Szerintem bizonyos szintet el kell érnie.
    Tatyla, te kaptál utánam?
  • SG fan
    Thx. Egyébként én is hívtam meg embert a játékba, de én sem kaptam érte semmit. :/

Na itt egy kér rólam, lehet benne gyönyörködni. XDDD

• SG fan
    Ja és keresek egy klánt aki bevenne: A nevem Sir Roland és harcos, rám kereshettek. :)
  • 66zio
    ha a 10. szinten vagy valamék kalandnál a jutalom egy kulcs lesz aminek a segitségével mehetsz be a kazamatába
  • SG fan
    Hello! Nem rég kezdtem a játékot és most 8-as vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy mikor tudom majd elkezdeni a kazamatákat.
  • Zsolek123
    :OOO
  • foxpal
    Lányok elhagytam a céhet mert prOxy áthívott az övébe ahol 58%exp és 30% arany van...
    Caat lett az új céh vezető
  • Zsolek123
    most csinálom azt a küldit ami a kulcsot dobja az első kazamatához. huhu
  • slime001
    Hát én beszoptam eddig 15g-t vesztettem szerencsejátékon és 8-as vagyok:D Pedig azzal a módszerrel csináltam ami a videóba volt.
  • 66zio
    beszéljünk már valamiröl mert nagyon unatkozom xD
  • foxpal
    Ha pl te kisebb szintű vagy mint az ellenfeled és győzöl akkor te sok pénzt lophatsz tőle ezzel de ha te ölsz egy kisebb szintűt akkor csak pár ezüstöt kapsz
  • 66zio
    amugy mitöl függ h az arénában mennyi pénzt nyersz vagy vesztessz?
  • foxpal
    Én kipróbáltam itt nem működik, talán a németen müxik de itt nem viszont 1x hülyeségből játszottam ezzel és 10 egymás után a középsőben volt :P
  • 66zio
    hello . néztem egy gold nyerő vidit (német) a youtben és a videón tényleg bevállik (én nem próbáltam még csak gondolom leirom) adjunk be 10 et (mindig a csak egyre rakjunk pl most középső) ha azt elveszted beadsz 20 at ha elveszted beadsz 30 at ha nyersz kezded előröl a videóban azt irják hogy a legrosszabb esetben is nyers igaz nem sokat de ha szerencséd van nyerhetsz egy csomó lóvét
  • dartonita
    Ez a baj.Kisebb szinten mindig a legkevesebb idot igenylo questet csinaltam es igy tobb eselyem volt a gomba dropra.Igy viszont orulok ha naponta 1gomba esik :/
  • BaalKain
    Hamar lemerül de kb ugyanannyi idő alatt.
    Szóval napi 100 percet lehet questelni, alacsonyabb szinten kisebb részletekben, magas szinten meg 3-4 quest tölti ki ezt az időt.
  • dartonita
    En csak arra koltok gombat.Cucc nagyon ritkan jon olyan ami jobb mint a jelenlegi.Viszont csak parszor ihatsz a kocsmaban,nem lehet korlatlanul gombazni.Magas szinten sajnos mar szinte kizarolag 8/16/24kalandvagyat fogyaszto questek vannak,ugyhogy hamar lemerul a napi adag.
  • Zsolek123
    magasabb szinten igen, de 10 alatt nem éri meg.
  • 66zio
    szerintetek megért 1 gomba 20 kalandvágyat?? nem tudom lesz-e rá szükségem később valami fontosabbra. ezért kérdezném a nagyobb szintüeket hogy mondják el személyes véleményüket
  • Zsolek123
    az én linkemmel is regisztráltak már, én sem kaptam semmit.
  • attiGT
    elvileg már ketten is regisztráltak az én linkemmel, és nem kaptam meg a bónust... mi lehet a bibi?
  • Zsolek123
    jer a Gépcsirke Hadtestbe, írj egy levelet Norginak.
  • BaalKain
    Hali rakfej néven vagyok fent szeretnék meghívót kérni egy jó klánba
  • foxpal
    Én már a 6. ajtónál vagyok de már megvan a 2. kulcs is:D
  • Burdi
    ezazzz.
    végre megvan a szellem :DD
    köszi a tippeket.
  • Tatyla
    jó az ne aggódj
  • Narxis
    ehh... én azt húztam az értelem után, mondjuk kitartásra is sokat raktam azért. Na mindegy, nincs veszve semmi, még az elején vagyok.
  • Tatyla
    ja igen de azt nem fontos olyan nagy mértékben
  • Narxis
    Szerencsét se árt húzni a krit miatt, nem?
  • 66zio
    meghivna valaki az sg s klánba nevem 66zio