4904
-
#249 Nem is volt gagyi a Teletubbies :D -
BaalKain #248 Nincs de megbeszélem hogy fejlesszünk erődöt addig kitartás :)
Egész jó a társaság amúgy -
#247 van még férőhely? A Teletubbiesban vagyok csak már teljesen szétesik az egész céh, mindenki elmegy. meg a név is gagyi:D
Ha van hely akkor buklee névre küldjetek meghívót -
BaalKain #246 kaptál meghívót :) -
#245 Én 12 szint közepe vége fele kaptam meg a kucsot. Majd jön az nem kell idegeskedni. -
#244 Van abba a jó kis céhbe felvétel?:D -
SG fan #243 azt tudom, de még mindig nem adta meg azt a kalandot! Egyébként van egy másik Sir Roland is, csak ő egybe írja a nevét! AZ NEM ÉN VAGYOK!!!!!! -
#242 kalandért kapod -
SG fan #241 Ez nem igaz! Már 11-es vagyok de még mindig nem tudok bemenni a kazamatákba!!! Mert még nem kaptam meg a kulcsot!!!! -
SG fan #240 ......Sir Roland az ottani nevem! :) -
SG fan #239 Hello! Írtam levelet, hogy jelentkezek! -
BaalKain #238 Hali Ethernalban is van hely 20% arany, 22% xp és alacsony adó :P
Írjatok GGabikának vagy a többi tisztviselőnek. -
#237 Gépcsirke Hadtestbe is van hely 12% xp és 12% gold -
Cat 02 #236 Teletubbiesba is ^^
18 % arany, 2 % xp -
#235 a Dögevők klánban is van még 1 hely! -
#234 Sziasztok :) Énis játszok , nagyon bejön ez a game a szövegek nagyon komolyak , Csináltam céhet is ha valaki be szeretne lépni ...
Kari : Jesus
CÉH : Pánikszoba
-
#233 De -
#232 Naponta csak 1x van reset nem? 00:00-kor? -
#231 Van még hely? -
Cat 02 #230 Teletubbies. -
#229 blod001 a nevem, de céh-ben vagyok és érdeklődnék a tietek felől mielőtt mennék. Bár ugye az sem biztos, hogy bevesztek. Máté csönd mert megfarmollak!:D(K) -
#228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Téged úgyse vesz be senki bládikám::D:DDS?AF -
Cat 02 #227 De nevet is :D -
#226 Engem is érdekelne, 13-as vagyok felderítő. -
SG fan #225 Melyik céhbe? Mert megnézném. -
Cat 02 #224 Lett hely a céhben. Írjatok ide kit kell felvenni. -
#223 now or never-t támadtuk be:P -
Cat 02 #222 Látom szorgosan támadjátok a 4 fős, félig inaktív céheket, csak így tovább =] -
eLiXir #221 Hali!
Regisztráltam de nem jön meg a megerősítő e-mail, amiért járna a 10 gomba is. Mi a gáz? -
#220 Első a céhünk -
#219 Meg, mert a 2 legfontosabb skillt fejleszti. 23 gombából nem nagy áldozat.:D -
#218 facepalm
-
#217 Ez megér 4 gombát? Nagyon szemezek vele...
[IMG]http://i28.tinypic.com/10d5gm8.png[/IMG -
Cat 02 #216 Én se mentem volna át, főleg, ha lett volna egy általam alapított céh, de hát ez van :) -
SG fan #215 Akkor van önbizalmad! XD -
SG fan #214 Sztem a gombát tartogasd az árukra és az istállóban lévő jobb hátasokra. A pénzt meg nyugodtan költsd el arra amire akarod. :)
Ha céhbe kerülsz akkor meg úgy is megmondják, hogy mennyi az adó, ha van. -
#213 Én ma este regeltem, írtam is már egy levelet Rammsteinnek céh ügyben:D
Íme:D
-
#212 Azoktol kerdeznem, akik regebb ota jatszanak, vagy tapasztaltabbak, vagy csak tudjak a dolgukat: a gombaval mit erdemes kezdeni, kalandvagyat novelni vele miutan elfogyott, vagy esetleg a ketfajta arusnal elhasznalni uj cuccok remenyeben? mert eddig csak onnan vannak cuccaim, kuldetesert eddig ha adott is, eleg gaz volt. hogyan mukodik a gearelodes?
illetve ha egyelore nem vagyok semmilyen cehben, akkor az osszes penzemet eltolhatom statra?
nah szal ilyen alapveto de megis fontos kerdeseim vannak :) -
#211 Akkor tényleg egy fasz vagyok.... -
#210 nem,nem mentem volna át mert ragaszkodtam volna a saját elért dolgaimhoz...