4904
-
66zio #289 ilyen címet adni egy kalandnak xD
[imgw=http://noob.hu/2010/07/28/ilyet.bmp] -
SG fan #288 Az első kazamata 3. szintjén legyaktam egy zombit és erre kaptam egy tök jó kesztyűt!
Kromatikus Króm kesztyű
"Krómból készült"
Páncél: 145
Erő 13
Kitartás 13
Szerencse 13 -
SG fan #287 Velem szerencsére még nem történt ilyen és remélem nem is fog!
"Gombariadó!" LOL XD -
#286 De tele a tokom az eltuno cuccokkal.Most legutobb a 4gomba+xx aranyert vett ovem tunt el miutan kivagott a szerver es ujra bejelentkeztem.Nem az elso alkalom :(
Van ezen meg mit javitani.. -
#285 "HELL" céhbe keresnénk 1 embert. Napi 10g adó. 14% arany bónusz és 12% xp bónusz! Ha érdekel írj itt vagy játékba "blod001" -
-
#283 1. kazamata 6. bosst kinek milyen statokkal sikerült bevernie? Én felderítő vagyok van 12k hp-m, 800-1300 sebzés, 22% crit és az értelmem is felvittem 101-re, hogy kevesebb sebzést kapjak be, de így is nagyon megaláz!:D Asszem még erősödnöm kell! -
#282 :DDDD ezen gondolkoztam minap -
WNW #281 Az elso szintu kazamatanal megvan az elso 5 szint.. Most tartok a Szirennel.. De eleg kilatastalannak tunik, 2-3 csapasbol kivegez... Eddig talaltam egy pancelt, ami ment a boltba, es A homeopata misztikus kezkremjet, ami eleg jo kesztyu.. -
#280 Szerintem amúgy úgy néz ki mint egy levágott makk!:D Most vertem be az első kazamata 5. bossát, de megint peches volt. 20 gold, xp és semmi jó cucc!:( Most gyúrok értelemre, hogy a következő boss lemenjen. -
#279 De miért pont gomba? Eléggé drogos töltete van a játéknak ettől a 'gombázástól' :D -
SaGa Jr #278 Alapból 8% esély van minden kalandnál, hogy lesz gomba is jutalomként, azonban ha van hátasa a játékosnak akkor az esély leesik 5%-ra (kevesebb idő alatt ér el a céljához így nem marad annyi ideje gombászni).
Nekem például míg a 10-es szintet elértem egy gomba sem jött. Azóta volt hogy 5 alkalommal egymás után mindig találtam gombát is. -
SG fan #277 Nekem eddig talán csak egyszer vagy kétszer esett gomba. Egyébként én is most már csak a boltban lévő cuccokra és hátasra tartogatom a gombákat. -
#276 Néha kecyjó cuccok vannak boltba, és én azokra tartom a gombát, meg hátasra. Kalandvágyra csak végső esetben.
Nekem gyakran esik gomba küldikből. (???) -
Cat 02 #275 Később majd skilleket és céhet is gombával kell majd húzni :p -
#274 Gombákat tartogatjátok későbbre hátha esik valami vagy ti sem bírjátok ki és inkább elköltitek kalandvágyra?:D Én szinte mindennap betoltam a 10 gombát. 3 nap alatt 17-es lettem, de most meg már csak 6 gombám van és inkább tartogatnom kellet volna mert venni nem szeretnék. -
#273 csak az XP, de ha valami jó cuccot dob, akkor leszarom mennyi xp-t vagy aranyat ad, akkor csak a cuccra hajtok. -
#272 És ti küldetéseknél mire mentek? Én az első 10 szintig a pénzes küldikre mentem, de már egy ideje csak az XP-re megyek. Munkából sokkal több pénz jön be. A másodlagos skilleket ti húzzátok? Mondjuk felfedezőnél erő meg értelem. Nekem most erőre kellet tennem vagy 50-et, hogy legyen esélyem az 5. bosshoz az első kazamatába. -
#271 első kazamata, 3. szint -
SG fan #270 Nekem másodiknál esett egy nem rossz pajzs. Több egyenlőre nem.
cat 02: ok küldöm :) -
#269 Én a 6-nál tartok az elsőben. Eddig dobott páncélt, gyűrűt. A gyűrű elég komoly. :) -
Cat 02 #268 aranyember01kukacgmail.com -
#267 És neked esett már valami jó? Nekem az első 3-ből semmi sem esett!:( a 4-ből viszont egy király sapka!:) Most jön az 5. remélem sikerül beverni, csak egy kis szerencse kéne hozzá. -
SG fan #266 én az első kazamatából majd most kezdem a harmadikat! :) -
SG fan #265 Igen az egy balrog, és mi a baj azzal, hogy ott a logó? Na mindegy ha annyira kell akkor adj egy mailcímet és átküldöm. -
#264 Ki hanyadik kazamata szinten jár? -
#263 :DD -
#262 Az egy Barlog a gyűrűk urából, ugyanmár, nem is hasonlít egy sárkányra :D -
Cat 02 #261 10. másodpercnél van. Ilyenem van csak belőle, logo nélküli nincs :( -
SG fan #260 Az melyik is? Egyébként mindet print screenel csináltam , szóval aki játszik az ugyanúgy letudja őket menteni. XD -
Cat 02 #259 A sárkányos kép mekkora méretben van meg ? -
SG fan #258 Csináltam egy vidit a játékkal kapcsolatban! Akit érdekel nézze meg! XD
Shakes & Fidget ajánló -
SG fan #257 Na gyorsan csináltam egy új nick képet! XD
-
#256 Pár napja néztem, de akkor még nem működött, thx. :) -
#255 -
SG fan #254 Ah köszi! :)
narxis: küldj egy sms üzenetet azt kapsz! :) -
#253 Jöjj össze valami igénytelen csajjal. -
#252 paypal:D -
#251 Gombát hogyan lehet szerezni? Már csak 9 db maradt... :( -
#250 Gépcsirke Hadtestbe is van hely, Norgi néven keressen aki jönne