4904
  • 66zio
    ilyen címet adni egy kalandnak xD
    [imgw=http://noob.hu/2010/07/28/ilyet.bmp]
  • SG fan
    Az első kazamata 3. szintjén legyaktam egy zombit és erre kaptam egy tök jó kesztyűt!

Kromatikus Króm kesztyű
    "Krómból készült"

Páncél: 145
    Erő 13
    Kitartás 13
    Szerencse 13
  • SG fan
    Velem szerencsére még nem történt ilyen és remélem nem is fog!

"Gombariadó!" LOL XD
  • dartonita
    De tele a tokom az eltuno cuccokkal.Most legutobb a 4gomba+xx aranyert vett ovem tunt el miutan kivagott a szerver es ujra bejelentkeztem.Nem az elso alkalom :(
    Van ezen meg mit javitani..
  • slime001
    "HELL" céhbe keresnénk 1 embert. Napi 10g adó. 14% arany bónusz és 12% xp bónusz! Ha érdekel írj itt vagy játékba "blod001"
  • foxpal

• slime001
    1. kazamata 6. bosst kinek milyen statokkal sikerült bevernie? Én felderítő vagyok van 12k hp-m, 800-1300 sebzés, 22% crit és az értelmem is felvittem 101-re, hogy kevesebb sebzést kapjak be, de így is nagyon megaláz!:D Asszem még erősödnöm kell!
  • attiGT
    :DDDD ezen gondolkoztam minap
  • WNW
    Az elso szintu kazamatanal megvan az elso 5 szint.. Most tartok a Szirennel.. De eleg kilatastalannak tunik, 2-3 csapasbol kivegez... Eddig talaltam egy pancelt, ami ment a boltba, es A homeopata misztikus kezkremjet, ami eleg jo kesztyu..
  • slime001
    Szerintem amúgy úgy néz ki mint egy levágott makk!:D Most vertem be az első kazamata 5. bossát, de megint peches volt. 20 gold, xp és semmi jó cucc!:( Most gyúrok értelemre, hogy a következő boss lemenjen.
  • Zsolek123
    De miért pont gomba? Eléggé drogos töltete van a játéknak ettől a 'gombázástól' :D
  • SaGa Jr
    Alapból 8% esély van minden kalandnál, hogy lesz gomba is jutalomként, azonban ha van hátasa a játékosnak akkor az esély leesik 5%-ra (kevesebb idő alatt ér el a céljához így nem marad annyi ideje gombászni).

Nekem például míg a 10-es szintet elértem egy gomba sem jött. Azóta volt hogy 5 alkalommal egymás után mindig találtam gombát is.
  • SG fan
    Nekem eddig talán csak egyszer vagy kétszer esett gomba. Egyébként én is most már csak a boltban lévő cuccokra és hátasra tartogatom a gombákat.
  • Zsolek123
    Néha kecyjó cuccok vannak boltba, és én azokra tartom a gombát, meg hátasra. Kalandvágyra csak végső esetben.

Nekem gyakran esik gomba küldikből. (???)
  • Cat 02 #275
    Később majd skilleket és céhet is gombával kell majd húzni :p
  • slime001
    Gombákat tartogatjátok későbbre hátha esik valami vagy ti sem bírjátok ki és inkább elköltitek kalandvágyra?:D Én szinte mindennap betoltam a 10 gombát. 3 nap alatt 17-es lettem, de most meg már csak 6 gombám van és inkább tartogatnom kellet volna mert venni nem szeretnék.
  • Zsolek123
    csak az XP, de ha valami jó cuccot dob, akkor leszarom mennyi xp-t vagy aranyat ad, akkor csak a cuccra hajtok.
  • slime001
    És ti küldetéseknél mire mentek? Én az első 10 szintig a pénzes küldikre mentem, de már egy ideje csak az XP-re megyek. Munkából sokkal több pénz jön be. A másodlagos skilleket ti húzzátok? Mondjuk felfedezőnél erő meg értelem. Nekem most erőre kellet tennem vagy 50-et, hogy legyen esélyem az 5. bosshoz az első kazamatába.
  • Zsolek123
    első kazamata, 3. szint
  • SG fan
    Nekem másodiknál esett egy nem rossz pajzs. Több egyenlőre nem.

cat 02: ok küldöm :)
  • BoneDragon
    Én a 6-nál tartok az elsőben. Eddig dobott páncélt, gyűrűt. A gyűrű elég komoly. :)
  • Cat 02 #268
    aranyember01kukacgmail.com
  • slime001
    És neked esett már valami jó? Nekem az első 3-ből semmi sem esett!:( a 4-ből viszont egy király sapka!:) Most jön az 5. remélem sikerül beverni, csak egy kis szerencse kéne hozzá.
  • SG fan
    én az első kazamatából majd most kezdem a harmadikat! :)
  • SG fan
    Igen az egy balrog, és mi a baj azzal, hogy ott a logó? Na mindegy ha annyira kell akkor adj egy mailcímet és átküldöm.
  • slime001
    Ki hanyadik kazamata szinten jár?
  • Narxis
    :DD
  • Metalmilitiakid
    Az egy Barlog a gyűrűk urából, ugyanmár, nem is hasonlít egy sárkányra :D
  • Cat 02 #261
    10. másodpercnél van. Ilyenem van csak belőle, logo nélküli nincs :(
  • SG fan
    Az melyik is? Egyébként mindet print screenel csináltam , szóval aki játszik az ugyanúgy letudja őket menteni. XD
  • Cat 02 #259
    A sárkányos kép mekkora méretben van meg ?
  • SG fan
    Csináltam egy vidit a játékkal kapcsolatban! Akit érdekel nézze meg! XD

Shakes & Fidget ajánló
  • SG fan
    Na gyorsan csináltam egy új nick képet! XD
  • Narxis
    Pár napja néztem, de akkor még nem működött, thx. :)
  • Narxis
  • SG fan
    Ah köszi! :)

narxis: küldj egy sms üzenetet azt kapsz! :)
  • slime001
    Jöjj össze valami igénytelen csajjal.
  • bmate0007
    paypal:D
  • Narxis
    Gombát hogyan lehet szerezni? Már csak 9 db maradt... :(
  • Anthrax
    Gépcsirke Hadtestbe is van hely, Norgi néven keressen aki jönne