4904
-
#329 mondd a neved és beveszünk :P -
BaalKain #328 questből is eseget elég szépen, főleg ha nincs semmilyen hátasod.
De előbb utóbb attól tartok kelleni fog gomba, attól függ mit akarsz elérni a játékban. Én sem tervezem venni amúgy. -
hamary #327 Gombát ugye nemcsak pénzért lehet venni? Mert akkor én le is állok a játékkal :/ -
BaalKain #326 Nemtom mikor bővítünk de akkor jöhetnél.
Ethernal nevű klán 28% kincs 22% xp -
#325 Valaki lenyomta mar a szirent a katakombaban harcossal?Ha igen,legyen kedves linkelni a statjait :D -
66zio #324 ok kösz -
SaGa Jr #323 Harcosok támadása ellen csak az nyújt védelmet ha magas az erőd. Ez bizonyos esélyt ad a támadások elkerülésére, így azok ne mfognak eltalálni.
Ugyanígy az ügyesség növelése az íjászok ellen ad esélyt (kitérés).
A mágusok támadásai elől meg a legkönnyebb úgy kitérni, ha az értelem jellemzőjét fejleszti valaki a a karakterének.
Összességében tehát ártani nem árt, máskülönben nagyon gyorsan agyonvernek, hiába a baromi magas sebzésed. Amennyiben a célpontod magasra emeli az Értelem tulajdonságát akkor nagy lesz az ellenállása és nehezebb lesz eltalálnod, míg ő lazán lever mert alig van erőd hogy védekezz a közelharci támadásai ellen (arról nem is beszélve hogy a harcosok bírják legtovább a gyűrődést). -
66zio #322 erő kell mágusnak?? mert valaki azt irja igen valaki azt nem -
#321 LvL 11-es mágusom céh-et keres. Bonedragon a neve. =) -
#320 amúgy itt nem lehet egymásközt adni venni mi ? mert most üthetnék egy olyan övet vkinek pánvél 53 ügyesség +21 szerencse +13 -
Cat 02 #319 Kevesebbet vágnak belé a rugók. De ha a sebzése ugyananyni a két fegyvernek. (kitartás megnöveli a balosét). De, ha több akkor nem szóltam, nem számoltam utána. -
#318 ügyesség kb felesleges neki, az a kis szerencse meg nem sokat változtat kb 1-1.5% ot -
Cat 02 #317 Dede, összekevertem.
Szal lehet, hogy a balossal a +értelemmel van annyi sebzés, mint a jobbossal. De a jobbos legalább ad még mást is. Ki kéne próbálnia -
#316 amúgy nem kell egy 16 os mágus vhova ahol jó az osztás, van 8K életem meg 1.2K sebzésem :D -
66zio #315 de értelem a sebzés -
66zio #314 akkor bal?? mondjuk nem is baj a boltban a jobbért többet adnak :) -
#313 mivan ??? mágusnak nem az értelem ad sebzést ?? -
Cat 02 #312 Jah, de a kitartás sebzést ad. És lehet így pont egyenlő a kettő. -
#311 nekem most sikerült kimakkolnom egy királyat olcsóért
60-60(~63)
értelem +22
kitartás +18 -
#310 sztem a bal mert mágusnak inkább kitartás mint +4 sebzés -
66zio #309 a jobb vagy a baloldali a job??,
-
#308 s2-n csináltam egy céhet. Aki ott is játszik és érdeklődik írjon ingame blod001-re vagy Drakmoon-ra! -
BaalKain #307 Hali!
Ethernal a cég neve. A hely már megvan csak a leader nincs még itt.. -
#306 Mi a céh neve? Kaptam máshonnan is meghívót, nem akarok belépni potyára máshová. -
#305 Kalandozás közbe valamelyik küldi adni fogja. -
ricsa008 #304 Ricsa néven elkezdtem én is
am a kazamata kulcsokat hol lehet találni? -
#303 Köszi -
Cat 02 #302 Oks,amint itt lesz vezető behívunk. -
#301 Blackdragon a nevem -
Cat 02 #300 26,22, ha érdekel dobj egy ingame nevet és bővítünk neked -
#299 Persze, hogy érdekel. Milyenek a %-ok?=) -
Cat 02 #298 Lenne, ha még érdekel. -
#297 Valamelyik jó kis céh-be van felvétel egy lvl18-as harcos számára? -
BaalKain #296 rakfej néven... triplapost ftw
-
BaalKain #295 Rám is írhattok, kaptam jogot :) -
BaalKain #294 Ethernalban is van egy hely, kincs 26% xp 22%, remek társaság, aktív chat és fórum is van :) írjatok GGabika-nak -
#293 a Dögevők céhbe van két hely,
arany bónusz 16%
adó level 20 alatt 5 arany felette 10
-
#292 Na 6. boss is meg van és megint nem esett semmi!:( Ez kibaszás... -
#291 Pont most dobta be nekem is ezt a küldit!:D -
66zio #290 boccs