4904
-
#369 11 kazamata szint teljesítve és eddig 1 szar fejes esett amit már el is adtam. Meleg ez a játék... -
#368 42% krit, 'zztaqrva -
bazsi123 #367 az én két szép cuccom kazamatákból :)
(a bot a glória bánya 2. szintjéről, a köpeny az első kazamata 2. szintjéről esett)
-
#366 gyakran -
#365 jártatok már úgy, hogy nem volt elég kalandvágyatok ? mert nekem 0.9 maradt és arra nincs meló, elég érdekes:D -
#364 A_:S?DA_:S -
#363 ajj de kéne oylan céh ahol nagyobb a fejlődési lehetőség:/
10%al mit sem érek..:D -
#362 Nekem is volt ilyen már rengetegszer... :D -
#361 ez mindig igyvan:DDD -
#360 -
#359 Nubok :D -
#358 Rohadt! :D Mi azért fizettünk... :P -
#357 Ja van 50gombam :D
Pedig nem is volt mountom :) -
Monoton #356 Nektek bejön most az oldal?
szerk.: nem kerdeztem semmit :) -
#355 Kedves Játékosok,
A probléma amiatt pénteken eltűntek a tárgyak, egy hibás szerveridő következménye volt. A hiba ki lett javítva, nem kell többé hasonlóktól félni, nyugodtan vásároljatok hátasokat és italokat.
Mindenkinek akinek vesztesége származott a hiba miatt, kárpótlást kap a mai napon, de legkésőbb holnap gombák formájában
További jó játékot kívánok és elnézést a kellemetlenségekért. -
#354 :) -
#353 en elturnek egy-egy ilyen "updatet" hetente 2x-3x -
WNW #352 Mindenki kapott 25-ot... Egy full allatnyit.. Gondolom az adatbazis is meghott, ami tarolta az allatokat.. Viszont lehetne mentes egy-egy frissites elott.. Humm... -
#351 19 gombám volt, most 44 -
SG fan #350 Gondolom mindenki megkapta a "kártérítést" az update miatt. Ma reggel még 7 gombám volt, ma már több mint 30 van. :D Jobb is, hogy volt ez az update! XD -
SG fan #349 Ja az kemény volt! XD -
Cat 02 #348 Nekünk ma volt egy szoros (bár legnagyobbunk így sem harcolt). Ellenfélnek olyan botja volt, hogy 6k-t csapott crit nélkül :D -
#347 Ha nincs mountod 8% esellyel jon gomba a kalandokbol.
Ha van,akkor 5.
En igy gyujtom.Ma komoly osszecsapasa lesz a cehunknek,kivancsi leszek.30as szintu ijasz+22es tarsai esnek nekunk :D -
#346 ment az inv -
#345 lvl 11-es mágusom szívesen belépne: bonedragon a neve. -
#344 1 hely a Dögevők céhbe! -
#343 muhahaha -
Cat 02 #342 Én 6+1et csináltam eddig és csak egy kesztyű <.< -
#341 Én hatot és semmi. :) -
#340 Szerencsés vagy. Én 7 szintet teljesítettem és eddig csak 1 sapka esett... -
SG fan #339 Ő nem rakta be a képet, biztos elszúrtam valamit, na de mindegy:
-
SG fan #338 Ez nagyon komoly. Ismét teljesítettem egy kazamata szintet és mit kaptam? Hát persze, hogy egy krómos cuccot! :) Nagyon örülök neki! :D
Kromatikus Krómöv
"Azt mondják rendkívül gondos ápolást igényel"
Páncél 168
Erő 18
Kitartás 18
Szerencse 18
-
SG fan #337 Valószínűleg vesznek, de lehet kaland közben is találni. -
#336 Ti gombát vesztek vagy honnan van 25 gombátok mountra? -
#335 Fórumon azt írják orvosolni fogják hétfőn a problémát, de én azóta vettem egy új griffet.... -
#334 hát de a hátast miért veszi el,ezt megoldhatnák rendesen? -
Cat 02 #333 Szerver update. -
#332 tegnap 14 nap helyett minden hátasom eltünt 7 nap után + resetelödött a városörség,feltöltődött a kalandvágy,mi volt valami rollback?
griffet sajnálom a legjobban mert az 25 gomba volt
-
#331 Lvl 11-es mágusom még mindig céh-et keres =) Bonedragon a neve. -
SG fan #330 Múltkor írtam, hogy szereztem egy króm kesztyűt! Most meg egy Króm vértet! XD Ha így haladok tiszta króm leszek! XD
Kromatikus Krómvért
"Ha fényesre polírozod ellenséged megvakítod!"
Páncél 188
Erő 17
Kitartás 17
szerencse 17