4904
  • Shiwo
    ah so
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, mivel 10%-ot lehet nyerni azonos szinten és becsületponttal, így a nyert összeg 10x-ese lehet nála és az döfinger!
  • dartonita
    Lerakod,es kiirja hogy szereztel x ezustot.
    Ha ez mondjuk 5-6arany akkor eleg szep osszeggel maszkal.
  • Shiwo
    "A tigris éhen halna, ha ugrás előtt figyelmeztetné a prédát. Mondod-é a tigrisre, hogy becstelen? A becsület hatalom kérdése, nem az erkölcsöké."

• Shiwo
    honnan tudod, hogy kinek van sok pénze ? azt tudtommal nem írja ki sehol
  • Sir Quno Jedi
    Az már taktikázás, nem negedi meg a becsület! :D

Amúgy én megcsinálok egy kalandot (kettőt ha rövid), arénázok mert ugye letelt a 10 perc, ha pedig időben már engedi (letelt az 1 óra), akkor katakombázok és küldetés újra. Amint kifogytam a kalandvágyból, megy a városőr meló és kész.
  • Cat 02 #403
    Én tegnap vettem új botot és 3 kazamata szörnyet lenyomtam vele... :) Volt egy jó drop is.
  • dartonita
    Sztem ez mindegy kinek tamadsz neki.En pl annak szoktam akinel sok penz van.Persze szintben legalabb akkorakat keresek mint en.Csak hat sok az olyan jatekos aki a:nagyon furan fejleszti a karakteret,b:rengeteg penzzel maszkal.En is elkoltom az osszeset mindig.
    Olyan is volt akit 3-4x leraktam es behuztam 20-30aranyat aztan irt hogy hagyjam beken.Elmagyaraztam neki miert nem jo sok lovet hagyni a karakternel es bekenhagytam.
    Szal vegulis ahany jatekos annyifele jatekmod.
    Most varazsloval probalom a 35ezer hp-ju 350koruli erovel biro csontvazat lerakni kataban.Akinek esetleg van otlete ra hogyan(asszm lvl22es)az megirhatna :D
    Egyebkent csodalkozom hogy egy ilyen aranylag egyszeru jatek ilyen hosszu ideig kepes lekotni a magunkfajtat :)
  • Shiwo
    sokan szerintem nem is feltétlen a pénzre vadásznak, hanem a megnyert mérkőzésekre, mert ügyebár 50 megnyert után kapsz a főértékeidre, 100 után is, stb...és hát kisebb szintűt esélyesebb leverni..

én mondjuk nem az arána sorsolása alapján választok, hanem a dicsőség csarnokban keresek velem azonos szintűt, ha lehet...ha nem nagyon akad, akkor esetleg 1, max 2 szinttel kisebbet támadok, ennél "gyengébb" ellenfélnek nem szoktam én sem nekimenni (meg is láccik, volt, hogy 13 küzdelmet buktam el egymás után -.-)
    mondjuk olyanra is akadt példa, hogy nálam nagyobb szintűt támadtam, mert közel s távol nem volt azonos vagy 1-2 szinttel kisebb szintű egyén a csarnokban
  • Shiwo
    oki :)

btw az 1es szerveren Kis Hurkalé, a kettesen Tipptiripp néven vagyok fent...
  • Sir Quno Jedi
    Betettem banernak.
  • Sir Quno Jedi
    Naés? Az egy erősen le-fel mozgó valami. Mindenkit le lehet győzni, mert van erősebb. Szal. nem hiszem, hogy ezért tennék. A pénzükre vadásznak. Én nem támadok meg kétszer valakit, de nem si támadok vissza, mert minek.
  • Cat 02 #397
    De nyer becsületet, ha nyer.
  • Sir Quno Jedi
    Vannak bosszúálló típusú emberek. Én pl. arénában nem válogatok, akiket sorsol, azokat támadom meg, nem mérlegelek, nem kémlelem ki előre, az úgy nem korrekt. Amit bead, megtámadom, gyakran bukok is szépen. Ez a lényege, a párharc életre-halálra.

Ámde van aki nem viseli el, ha megtámadom, ha erősebb, ha nem, hanem utána visszatámad és azt hiszi, ezzel visszanyeri a bukott pénzét. Csakhogy én minden pénzt MINDIG azonnal elköltök az utolsó fillérig (ha mást nem beadakozom a céhbe) és így max. pár ezüstöt nyerhetnek tőlem (néha csak 1-et), viszont én soxor 3-5 aranyakat a sok gondatlan pléjertől. Na ezt nem szeretik és bosszúhadjáratot indítanak az ember ellen. Evvan. Nem tehetek róla, ilyen a rendszer. Ha nem lehetne lootolni, nem is lenne sok értelme az arénázásnak. Gombát meg úgysem lehet nyerni, így fizikai pénzben senki sem károsul.
  • Tatyla
  • Shiwo
  • Pukkka
    S2 vagy S1 amin játszotok?
  • Cat 02 #392
    Hát máskülönben nem érné meg 50 % os mount, de így ...
  • Tatyla
    ment az inv
  • sonka0
    am azóta már 11-s vagyok :D
  • sonka0
    dittácska
    az nem baj ugye h s1-ben vagyok? :S
  • Tatyla
    nálunk van mi a kari neved?
  • sonka0
    Hy all.Esetleg lenne vmelyik jó céhben 1 hely,egy 10-s szintű varázslónak?? Elég sokat játszok,gyorsan fejlődök,és pénzem is van elég az adóhoz. Vki írjon ide légyszi ha esetleg vhol van hely
  • Tatyla
    na akkor ha leketyegnek a 30% mountok az jön
  • Narxis
    Jaja, én is most néztem ezt, csomó 2.30-as küldetést kaptam ma, ilyen még nem volt... :S
  • SaGa Jr
    De. Mindig annyit von le a kalandvágyból amennyi időre szükség van.

Ha van 50%-os mount-od akkor az alapból 20 perces kalandok nálad már mint 10 percesek jelennek meg és ennek megfelelően 10-et von le a proggram a kalandvágyból.
  • Tatyla
    nem hiszem
  • Cat 02 #382
    Jó, de alapból 20 perces -> 20 vágyat von le.
    50 %-os mounttal ez 10 perces -> 10et von le nem ?
  • Tatyla
    nem,csak gyorsabban a kalandvágy ugyan annyi
  • Cat 02 #380
    Egy 50 %-os mounttal 2szer annyi küldetést tudok megcsinálni mint amúgy ?
    Mert akkor az rohadtul megéri :o
  • Tatyla
    egyáltalán nem inaktív

két hely van kiadó a Dögevők céhbe

arany bónusz 24%
    xp bonusz 12%

adó level 15-töl 10arany/nap alatta 5arany/nap
  • BoneDragon
    Csupán csak azért, mert elég inaktiv a céh. És az adót egyáltalán nem sokaltam...sőt...
  • Tatyla
    *24% az arany bonusz
  • Tatyla
    másik áruló

csak azért léptek ki ezek az emberek mert sokallták a level 15 feletti napi 10 adót :P

11. hely kiadó a Dögevőknél

22%-os aranybónusz

10%-os xp bonusz
  • Cat 02 #375

Ám nem jó az,ha csak te fejleszted a céhet, kell adó is, mert eltunyulnak :p
  • belick
    Van 6 hely Levél Lumper-nak aki szeretne jönni
  • BoneDragon
    Van még felvétel?
  • belick
    Áruló?azért mert kiléptem,és sokkal jobb céhet csináltam 2 alatt mint a tied...... Lehet
  • Tatyla
    áruló
  • belick
    tagfelvétel a céhembe arany bónusz 20% tapasztalat 16% adó napi 5 arany levél Lumper-nek