4904
-
#449 Én sehol sem találok semmit -
#448 sziasztok
pár napja kezdtem a játékot,lvl 10 démon harcos vagyok. most kaptam meg első kazamata kulcsot és le is vertem a szellemet, kaptam egy ilyet cuccot:
A Sátánisták Ördögi Védőördöge
Kivédés 25%
Minden tulajdonság +10
-
#447 mekhalsz -
#446 Szétszedlek -
#445 Most gyere -
#444 loooooooool, mázlista szemét -
#443 Uhvazzeg megvan vegre a masodik tipusu katakomba kulcsa.Bemegyek,jon szembe az elso mob:valami glompf.
3lovesre leteszem,na mondom talan vegre valami normalis drop.
Nos,AZ:
Fidget kopenye:
Pancel 21
Ertelem 24
Kitartas 24
Szerencse 24
:D -
#442 oki -
#441 Ne vedd meg. HA túl sok gombába kerül nem éri meg kísérletezni. Majd találsz jobbat küldiben/katakombában. -
#440 pontosítok... az én szintemen még nem olcsó :) -
#439 kérdés, hogy nől-e annyival, hogy megérje megvenni (mert hát nem occsó) -
#438 Értelemből és fegyóból számolódik a sebzés is, ergó lehet a sebzésed is nő. -
#437 amúgy szerintetek megérné megvenni a következő wandot mágusnak ?
Sebzés 40-60 (~50)
Értelem +18
Erő +18
16 arany 6 ezüst és 4 gomba az ára
ami most van:
28-72 (~50)
Kitartás +28
tehát átlag sebzésem maradna, csak gondolom kisebb szórással
kérdés, hogy a +18 értelemmel vagy a +28 kitartással érek többet..tom, értelemből sebez, de nem árt a hp sem -
#436 akkor játssz a Tibia nevű mmo-val...grafikailag nem egy hűde, viszont nincs limit -
Rundstedt17 #435 akkor ez nem az én játékom nem szeretem ha van limit:D -
#434 Én is többször szóltam, hogy emeljék meg a level 130-as max. kazamatlimitet, mert így túl könnyű és halálba unjuk magunkat a klánban! -
#433 közületek valaki hívott meg egy céhbe ? -
#432 Így lvl 89 környékén kezd kicsit uncsi lenni a game... :D -
Kiado #431 1-2 nappal az indulás után regisztráltam szerintem, de az biztos, hogy az után amikor újraindították a servert és mindenki 0-ról kezdte.
De persze gombát is vettem, anélkül nem menne ilyen gyorsan, meg olyan céh-ben vagyok, ahol +100% xp van :) -
#430 Meg varázsló max. 10% sebzésfelfogást kaphat max. páncélzatból, míg a harcos akár 50%-ot is és a harcos használhat pajzsot, ami szintén 50%-ig mehet hárításban. Nomeg 5*-ös szintszorzó van a HP-ján, míg a varinak csak 2*-es. Az a murva!
Ámde én is varázsló vagyok, mer csak!!! -
SaGa Jr #429 Ott van a játék saját fóruma és benne kismillió topic ahol a "melyik jobb" és a "hogyan fejlesszem" kérdéseidre választ kapsz.
Egyébként meg nincs olyan hogy melyik jobb. A harcos sok HP-val van megáldva de cserébe kezdetben gyér a sebzése, ami idővel feljavul.
A varázsló nagyon kevés HP-val indul de mocskos erős a sebzések terén és ez nagyjából így is marad, csupán idővel a másik két kaszt tagjai felfejlődnek hozzá sebzésben, ugyanakkor a varázsló is gyúrhat HP-ra ha arra költi a pénzét.
A harmadik csoport meg majd igazán a magasabb szinteken lendül be és egyenlíti ki a másik két kasztot (harcosnál kevesebb a HP-ja de talán egy kicsit jobban sebez, varázslónál szívósabb de sokkal szarabbul sebez).
Mindenkinél van 1 fő tulajdonság amire gyúrni kell mert az adja a sebzést, emellé még a HP növelésre kell rámenni esetleg némi szerencse sem árt a még nagyobb sebzések elősegítése végett. A fennmaradó két tulajdonság némi védelmet biztosít a másik két kaszt támadásaival szemben (esélyt nyújt elkerülni azok sebzését). -
Rundstedt17 #428 mennyi idő volt elérni? :D -
Kiado #427 Így lvl 50 környékén kezd kicsit uncsi lenni a game... :D -
Rundstedt17 #426 nincs vmi karakterbuild leírás?:D
illetve mágus vagy harcos jobb?
mert jó lenne a játék így első ránézésre de sehol semmi hogy mit hogy érdemes addig meg nem regizek.. -
MURopi #425 én még csak 14es vagyok :D most találtam 12esen 1 jobb fegyvert bár ez se valami jó... ügyesség van rajta :D -
#424 most a harcosommal én is fegyver után kajtatok nem sok sikerrel..
meg betámadott egy klán nélküli 25. szintű csóka..hogy miért volt jó neki... -
MURopi #423 4 napja folyamatosan csak jobb fegyó után nézegetem a fegyver boltot, pár gombát el is pazaroltam a keresésre erre küldiből jött 1 ... semmire se jó a bolt :D csak a varázsbolt az italok miatt :D:D -
#422 Ugyehogyugye! :D -
MURopi #421 hát ja, de ha a szinteden vannak a klán tagjai is akkor mondjuk 15 betámad abból 3-4et tuti vissza versz :D nem rossz az :D betámadnak, hogy majd jajj de jól járnak és van nálad mondjuk 50 ezüst amiből úgy se szereznek meg sokat + még az övéjüket is elveszed :D:D -
Pukkka #420 S2-n van valami SG-s céh? -
#419 #400 -
#418 hallod...szuperhősök vagytok -
#417 ma hajnalban az első céh háborúban sikeresen kivédtük a részeg patkányok támadását!
-
#416 Mi a karid neve?:) -
#415 valami szerencsétlen 12. szinten nagy bátran neki ment a 10-es karimnak... 3 aranya bánta -
#414 Dögevök-ben kiadó a 12.hely
aranybónusz 24%
xp bónusz 20%
adó level 15 felett 10g/nap
alatta 5g/nap
eddig egy céhes háborúnk volt amit nyertünk!
-
#413 A betyárbecsület lényege nem ez. -
#412 Ez a betyárbecsület! :p -
#411 azt esetleg nem tudjátok véletlenül, hogy a pajzzsal való hárításnál csak a pajzs %-os értéke számít, vagy figyelembe vesz-e valamilyen főértéket ? -
#410 Én az olyan klánokon csóválom csak szánakozvást a fejem, akik leírják a klánleírásban, hogy MINDEN a tagjaikat ért sérelmet, vagy támadást AZONNAL megtorolnak vaze! Érted, aréna sorsol, te tisztességes párbajban győzöl (és ott nem látod mit írnak a tetves klánjukhoz, meg ki nem szarná le amúgyis, van vagy d1000 klán), ezek meg jönnek hőzöngeni, meg csapatostól betámadni, avagy most mégis mit akarnak?! Durván gázos az ilyesmi szvsz. Bár legalább utána nem fogsz unatkozni, ha belekötsz véletlen az ilyenekbe! :DDD