4904
-
farferi #4504 Ha jó a 60 százalék gyere hozzánk.Nem könyörögni akarok de jól jön valaki aki komolyan veszi a játékot.Ha a céh nincs meg írd be a karim nevét:narim -
#4503 #4500 már nem lényeg azért köszi
#4501 tudom, én sem, 60% ig böven jó lesz, gombázni meg nemfogok :D
-
farferi #4502 De kösz hogy szóltál , mert tényleg nem találja a kereső pedig ott vagyunk, 335. helyen.Fura
-
farferi #4501 Nem kötözködésnek szántam, csak hogy felhúzol magad egy céhet az....húzos. -
Rey01 #4500 Én Tudok adni egy céhet Fighters Of Darkness
Arany/Tanító:30%
De van bent arany így tudunk fejleszteni:D -
#4499 bőven nem kell nekem top céh, pl te céhed amit írtál nem létezik s2őn, vagyis nem találta kereső. -
farferi #4498 Te tudod.Azért 58-as szinttel nem fognak top céhek jelentkezni érted. -
#4497 Azért a "dönts adot adok"-nál pörgött a procim, hogy mi lehet az... -
#4496 azért pár szót eltalált helyesen -
#4495 Nem a nyelvészet magisztere ő se...
-
#4494 Szép Magyar nyelvünk:)
-
#4493 hm, inkább gyorsan felhuzok magamnak 1 céhet aztán elleszek 1 magamba :D azért köszi
s4en már másodjára, lvl49 most
-
farferi #4492 Ja, a céh neve:MAGUS -
farferi #4491 Hozzánk is jöhetsz ha gondolod.Bónusz 60-62 százalék, 18-an vagyunk-Folyamatosan játszunk,fejlődünk, esténként dumapartiÍrj levelet ha érdekel nekem:narim -
#4490 badboyXd céhe
Tp bónusz: 60%
Arany bónusz: 58%
Céhes kazi: 1/50
Bocsi, hogy ilyen hülye neve van, amikor csináltam még azt sem tudtam mi az a céh! xD
Majd írd meg a neved és beveszlek -
#4489 "este baszmeggg" LoL
Hát én besírtam!!!44 -
#4488 Azt a qva!! Ez így éjfél tájban kiütött!! :D Már fáj az oldalam! -
#4487 s2-ön, 58as felderítőmmel céhet keresek, aki tud ajánlani valamit ne tartsa magában -
n003 #4486 :) inkább a lottón lenne szerencsém -
#4485 -
#4484 Ezt a képet nekem profilképnek:
És még odaírni, hogy S3: Iszonyú Goblin Éjszakák
Köszönöm! -
#4483 Nem sokon múlt:)
-
#4482 Ilyen az Élet is. Van aki szerencsés, van aki nem... :) -
n003 #4481 "Valószínűsége van: jó eséllyel győz a 40-es (ha erre gondoltál)"
hasonló képességpontokkal rendelkező kasztombeli ellen úgy gondolnám hogy elég nagy százalékkal kellene veszítenem egy magasabb szintű játékos ellen mert hiába aképességpontok egyenlősége a magasabbnak tuti nagyobb a fegyversebzése és a páncélja mivel jobb cuccokat tud vásárolni/szerezni .. e helyett az a tapasztalatom hogy eléggé kiegyenlített az esélyem ellenük .. ennyire nem lehetek "szerencsés" hogy ez az ellentmondás tartós legyen és ebből gondoltam hogy lehet valami plussz "szerencse vagy bónusz" egy kisebb szintű játékos javára ..
:) -
#4480 Harcosok ellen nyilvánvalóan eredményes lesz a felderítőd.
Stratégiai okokból (#4474) kifolyólag értelemre érdemes adnod a maradékot, nem erőre. Egyszerű logika. -
#4479 "tehát szerinted annak nincs jelentősége hogy mondjuk egy 30as szintű játékos küzd egy 40essel?"
???
Jelentősége?
Ezt definiáld, mert nem értem!
Valószínűsége van: jó eséllyel győz a 40-es (ha erre gondoltál).
-
farferi #4478 Mivel a harcosok elöl elugrálsz kis szerencsével a varik meg szétlőnek.Íjász ellen meg pénzfeldobás. -
n003 #4477 köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
tehát szerinted annak nincs jelentősége hogy mondjuk egy 30as szintű játékos küzd egy 40essel?
eddig mindig a maradékot dobáltam erőre/értelemre akkor ezek szerint erő felejtős és inkább értelmet erőltessem? mondjuk furcsa hogy talán a harcosok ellen vagyok a legeredményesebb pedig belőlük van a legkevesebb körülöttem :) -
#4476 Eladó!
133-as karakter 3x67 gomba!
Neve: gyepref0s s1-n! -
#4475 "-közel azonos becsület értékű játékosok között van e bónusza a kisebb szintűnek a nagyobbal szemben?"
Bónusz: a dicsőségfalon minél inkább előtted lévő karaktert támadsz, győzelem esetén annál nagyobb a kapott (és neki a vesztett) dicsőségpont.
Ha sokkal gyengébb, és a rangsorban alattad állót támadsz az nem ér pontot. (persze az aréna badge-edbe beleszámít, így szép lassan növelhető, sokan ezt csinálják)
Az aranyat bonyolultabb módszerrel számítja, a szint alapján.
Ha a dicsőség csarnokában nagyon alacsony a szinted a szomszédokhoz képest, az azt jelenti, hogy nagyon hatékony és jól fejlesztett a karaktered, míg ha magas szintűként alacsonyak a szomszédaid, akkor annak az oka az, hogy beelőztek, nem játszod le a napi 100-at, így nem kapod meg a kalandonkénti 10 dicsőség pontot, és nem is arénázol. Hosszú távon akárhogyan játszol, nagyrészt kiegyenlítődik a sorrend, ha túl magasra jutsz, ott már levernek és visszacsúszol. -
#4474 A kitérés konstans 50%.
Harcosok ellen az erő értéked fele adja a védelmedet. Ez a védelem vonódik le a harcos erejéből, amikor kiszámítja a rád eső sebzést (emellett a szint is beleszámít).
Növelni ezt tudatosan dőreség és gazdaságtalan, mivel nem tudod beérni őt, lévén a harcos nem csak hogy arra fejleszt, hanem a tárgyai is célzottan az erő statját növelik, egy kaszt főtulajdonságával soha nem tudsz lépést tartani, és ez a szinttel felfelé egyre inkább így van, a tárgyak bónuszai miatt.
Ha nap végén marad annyi aranyad akkor ráteszet a maradékot erőre, de felderítőként inkább értelemre "gyúrj" a maradékokból mert harcosok ellen eleve megvan a natív kitérésed erő nélkül is, míg mágus mindenképpen beléd sebez, így ott van értelme a tompításnak.
Magas szinteken mágus ellen is offenzíven kell nekiveselkedned.
Ügyesség + jó adag szerencse.
Kritikál kb 25-30% maradjon. -
farferi #4473 Csökkenti a harcos sebzését a kitérés viszont fix 50 százalék(szerintem hülyén oldották meg, de ez van) -
#4472 xDD az kemény ;) :) -
n003 #4471 sziasztok :)
grat Maximus a topikhoz!! :)
ha nem gond volna két kérdésem
-közel azonos becsület értékű játékosok között van e bónusza a kisebb szintűnek a nagyobbal szemben?
-(én felderítő vagyok) ha növelem az erő értékét akkor a harcos által okozott sebzés értéke csökken vagy ez növeli a kitérés esélyét is .. vagy a kitérés az random és független az erőm értékétől?? -
#4470 jó hát tegyük hozzá, hogy ez az s2-n a top1 játékos -
#4469 omg , nem gyenge... én miért nem kapok soha ilyen leveleket? :C -
#4468 loooooooooool :D -
Szabi1991 #4467 -
farferi #4466 Gyerekek, én ilyet még nem láttam.Az asszony karija sima kaland közben epic tárgyat kapott.Ráadásul virágot...elvégre nő.Meg a tárgy nevében ott van a sör szó.Na hol dolgozik a párom??Sörgyárban. -
usually #4465 bencebence a 85 ös neve usually