4904
  • Shiwo
    kérdés: a céh mit tud kezdeni a gombával ? érdemes beadni vagy tökre felesleges ?
  • xXtamasXx
    Az Ethernal céh tagokat keres:
    -s1-en vagyunk
    -jelenleg a tagok létszáma 16
    -arany bónusz 50%
    -tp bónusz 54%
    -dicsőség csarnokában 37-ek vagyunk de ez állandóan változik :D
    Aki ugy érzi, h szeretne egy aktív céhbe, jó társaságba tartozni írjon gamen belül nekem (ugyanez a nevem) vagy GGabika-nak
  • precision
    eh, hát az semmi... :)
  • shaba23 #566
    Bár én csak az első kazamata 5. őrét vertem le, így nem akkora negatívum, de a reward egy +1 erő/+1szerencse ring volt... És a vendor sem fizet érte sokat:)
  • precision
    a topiknak (v. az sg -nek) csinált vki céhet? ha van, be lehet lépni? :) kreáltam ma egy harcos karaktert, és jó lenne itt a topiklátogatókkal egy bandában lenni :)
    nickem ugyanaz mint itt :)
  • xXtamasXx
    helyesbítek
    1.kazamata Húsgólem
    2.Ronda kobold
    3.Poros denevér

12 teljesített kazamata szint után 1 cuccot adott amit el is adtam...:/
  • Metalmilitiakid
    szintén muzsikus ....
  • xXtamasXx
    énis ott tartok...1. kazában a voddo mester 2.ban a kobold és egyszerűen nemmegy :/
  • dartonita
    Vegre leraktam hosszu gyakorlas utan a voodoomestert az elso kataban,erre mit dobott?
    Ring:
    +25 ero
    +17 szerencse :(
    Igaz 32g-t ert boltban.
  • Demila
    nekem is megy :D:D:D wiiiiiii ,de remélem nem fogom megsz*pni meg senkise evvel az ip átirogatással
  • Lévisz
    Köszi a segitséget. Jó lett.
  • xXtamasXx
    nemkell újraindítani a gépet
  • ricsa008
    okés megy
    köszönet 518 , 526
  • szapor
    1. Megkeresed: C/Windows/System32/drivers/etc/hosts
    2. A sorok végére beilleszted: 178.63.21.135 www.sfgame.hu
    178.63.11.82 forum.sfgame.hu
    178.63.21.135 s1.sfgame.hu
    188.40.43.76 s2.sfgame.hu
    3. Elmented, és újrainditod a géped.
  • ricsa008
    mit kell akkor tenni hogy jó legyen mer nem egészen értem :(
  • szapor
    na jó lett, kimásoltam onnan az msn kiterjesztésüt :P
  • Shiwo
    amúgy neten keresgélve találtam magyar S&F képregényeket...ha van rá igény, belinkelem (bár feltételezem, többen már ismeritek)
  • Shiwo
    ennyit találtam róla:

"As far as I remember one Microsoft's instructor had told that hosts.msn is the same file as hosts and it is used by MSN explorer & messenger."

• Shiwo
    vagy írd át abban is, hátha..
  • Shiwo
    mittomén..írtam, hogy pakold el onnan...a neve alapján az msn csinálhatta, de hogy miért..
  • szapor
    akkor nekem mi az a hosts.msn? :O:O:O:O
  • xXtamasXx
    megcsináltam, működik
  • Tatyla
    nem total commanderrel beléptem simán a mappákba megnyitottam jegyzettömbbel bemásoltam nyomtam egy restartot és utána már jó volt,és nincs semmilyen host.msn izé
  • Shiwo
    nem valószínűsítem

és nálam nincs hosts.msn
  • szapor
    hogy csináltad?TC-vel? és neked is ott van a másik hosts.msn fájl is?
  • szapor
    az nem lehet hogy a router fogja meg?
  • Tatyla
    nekem se ment de megcsináltam az #518-ban leírtakat és működik most már...
  • Shiwo
    próbáld úgy, ahogy írtam (a kiterjesztésest meg helyezd át máshova, lehet az kavar be neki..törölni még ne töröld, mert sose lehet tudni..)
  • szapor
    de nekem átszerkeztette ott volt újrainditás után is :S
  • Shiwo
    nekem is upc, és nekem se volt jó, míg nem írtam át
  • Shiwo
    pontosítok..a rendszerkönyvtárakban nem enged szerkesztést menteni (windóz, program füles)

én például rutinosan már nem telepítek semmit a progfülesbe win7 alatt (vista detto ilyen) mert utána kevesebb vele a macera
  • Shiwo
    nah, itt a gond..win7 nem enged szerkesztést menteni..meg nekem egy másik játéknál a host file szívózott, és egy darabig eltartott, míg rájöttem, hogy nem szereti a total commandert

próbáld ahogy mondtam : windóz intézővel kimásolod valahova tök máshova (és igen, a kiterjesztés nélkülit kell) ott átirod (azt lehet TC szerkesztővel) majd az intézővel visszamásolod (előfordulhat, hogy a windóz rendszergazdi engedélyt kér felülíráskor, restart és lehet szorítani, hogy "Mukodj!"
  • precision
    ja neki más
    nekem upc, neki nemtom már micsoda :)
  • szapor
    Nekem win7 van és TotalCommanderrel próbálkoztam, megkerestem a hosts fájlt, volt 2 (azt kell aminek nincs kiterjesztése?) mert ha az akk azt jól csináltam, a sor végére beillesztettem azt a dolgot lementettem és újrainditottam a gépet, de nem működött :S
  • Shiwo
    más a szolgáltatója ? mert ha igen, akkor igaz lesz az, amit a morbid halál-isten követője beírt :)
  • Shiwo
    én csak bemásoltam a fórumról, gőzöm nincs hova kell, nálam megy a dolog

esetleg részletesen írjátok le, milyen rendszeretek van és hogy pontosan mit csináltatok (és mivel), hátha rájövünk, mi a hiba...
  • precision
    nekem sehogy sem működik... msn -en haver írta hogy nála meg jó...
    ő semmivel sem trükközött pedig
  • szapor
    én megpróbáltam a bemásolosdit, az nem működik, a másik amit irtál azt megnemtalálom hova kell beirni (IE. be)
  • Shiwo
    úgy is próbáltad, ahogy leírtam, tehát nem Total Commandert vagy hasonlót használva ?
  • Shiwo
    ahogy elnézem a trükk a játék fórumáról származik (van akinél gond nélkül ment)

ugyanezen ember írta:

"Es akiknek nincs lehetoseguk atirni, mert munkahelyrol, netcafebol, etc jatszanak?

Ha valakinek ilyen gondja van, az meg keres egy proxy kiszolgálót.

1. www.google.co.hu

2.Beírod, hogy Free Proxy List

3.Kiválasztod az első találatot

4.Azután egy tetszőleges proxyt.

5.Böngészőben Beállítások -> Net -> Proxy

6.Bemásolod a választott proxyt.

7.OK

8.Működik